Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azert nem olyan jo otlet,mert nincs fenn mindenki FB-n...Ettol meg lehet Like gomb,ha mar van FB oldala is az Eurobarcanak.bowlinggolyo írta:És igazából a like-ok alapján el is lehetne dönteni h az évben melyik a legjobb cikk,kit illet meg a legjobb cikk író címkudu írta:Az egyes cikkeknél lehetne egy Like gomb
És igazából a like-ok alapján el is lehetne dönteni h az évben melyik a legjobb cikk,kit illet meg a legjobb cikk író címkudu írta:Az egyes cikkeknél lehetne egy Like gomb
Ezt már én is akartam kérdezni...S.Agüero írta:Nem sürgetni akarom, csak gondoltam szólok, nehogy elfelejtsétek, de az év szavazásáról mikor lesz cikk(összesítés)?
ok megvan bocsátva csak szerintem tényleg kéne frissíteniKalap1988 írta:Bocsánat, megbántani nem is akartalak, inkább általános jellegű megjegyzés volt, mint neked szóló. Fura, hogy ha regisztrál valaki, akkor miért ez az első hsz-e. És ez nem az első, nem is a második eset. Pl., ha én most regisztrálnék, akkor bármely topikba is írnék először, akkor üdvözlés, pár soros bemutatkozás és a többi következne. Na mind egy, ti tudjátok, ne haragudj még egyszer, nem személyesen neked szólt a megjegyzés, hanem a tendenciának.
Jó fórumozást!
0 - Barca C - "C csapat tagja"varnagykrisztian írta:Sziasztok.Egy olyan kérdésem lenne hogy a felhasználó nevem alatt van egy olyan rang hogy "Jugador d'estrella".Ennek mi a fokozatai?KÖSZI!
Bocs, nem ezért regisztráltam ide de lehetne kedvesebben is!!!!Kalap1988 írta:Még hány ember regisztrál ide csak ezért? Az eurobarca statisztika rovatban tessék figyelni a játékosokat, a többi senkit sem érdekel...thomson10 írta:Sziasztok!
Szerintem a játékoskeretet kéne(nem kicsit) frissíteni
Persze.Kalap1988 írta:Igazad van, persze, de pl. én úgy gondolom, hogy a lőtéri döglött kutyát... A honlap szerkesztőit persze jó lenne, ha érdekelné, de hogy valakik ezért képesek regisztrálni.... Ez utóbbi tényre hívtam fel a figyelmet, legalább 5-6 ilyen hsz-re (1. hsz-re) emlékszem az elmúlt fél évből. Persze lehet ugyanaz az ember
Akkor miért nem törlik ki?Kalap1988 írta:Még hány ember regisztrál ide csak ezért? Az eurobarca statisztika rovatban tessék figyelni a játékosokat, a többi senkit sem érdekel...thomson10 írta:Sziasztok!
Szerintem a játékoskeretet kéne(nem kicsit) frissíteni