A Reváns: Barça vs Chelsea

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hogyan alakul a Chelsea elleni eredmény?

A szavazás 2006.03.03. 14:16:30-kor befejeződött.

Sima Barcelona továbbjutás
48
21%
A tavalyihoz hasonló izgalmak, de Barça továbbjutással
162
70%
Szoros küzdelemben a Chelsea megy tovább
13
6%
Sima Chelsea siker
8
3%

Szavazatok száma: 231
blabla
Barça C

2006.01.21. 15:45:58

Ismeretlenek halálosan megfenyegették Joe Cole-t, a Chelsea válogatott labdarúgóját.

Cole elsõként a brit The Sun címû újságban számolt be arról, hogy már két névtelen levelet is kapott. A levél írói megfenyegették a középpályást, hogy kezeit, és lábait is apró darabokra törik, hogy aztán le tudják nyomni a torkán.
:roll: :?
Subinho
Director del Fútbol

2006.01.16. 12:13:14

sztem csak a 4. gólt lehet felróni, az nem volt szabályos és akkor a Barca megy tovább. a többi gólt csakis magunknak köszönhetjük, mert a kp-n elhagytuk a labdát támadás közben, amire rögtön lekontráztak... ezt nagyon jól nyomják!!! ha nem lesz lehetősségük ezekre a kósza lasztikra lecsapni és lekontrázni, akkor nem lehet gond!!! de ha megint könnyelműsködnek a srácok, akkor megszórnak...
Rapika
Entrenador del Barça

2006.01.15. 19:32:08

Nem félek a cselzitől.
Nekik tavaly minden összejött,plussz nekünk pechünk volt,míg most itt van Messi is!

Tavaly mind3 góljuk előtt volt egy ***** nagy mákjuk!
1,3.-nál elcsúsztunk a (nem véletlenül fellocsolt) pályán,így szereztek labdát,míg a 2.-nál is volt csúszkálás és lecsorgó laszti.Míg mi "normális" gólokat rúgtunk!
Kép
Kép
valdo88
Jugador del Barça

2006.01.15. 15:19:43

fel a fejjel,bízzunk a csapatunkban,nem gyenge formában vannak mostanság,remélem kitart a legalább a Chelsea elleni meccsekig,középpályára talán kölcsönbe kellen vkit igazolni
dóry
Barça B

2006.01.15. 14:53:55

Motta is kidőlt... :shock: :cry: :cry:
igy nagyon nehéz lesz.... :roll:
Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...

Gumicukor Powa'
Subinho
Director del Fútbol

2006.01.13. 09:39:09

a kp-n xavi nagyon hiányozni fog... :cry:
doki
Entrenador del Barça

2006.01.11. 15:32:17

A kúlcs a középpálya kikapcsolása lesz! Robbent,lampardot,duffot kiszedni(ez persze sinte lehetetlen),vagy legalább kettőt közülük! :twisted:
Subinho
Director del Fútbol

2006.01.11. 14:24:22

sztem sem szabad megbontani a taktikát, főleg nem egy ilyen meccs előtt kell próbálkozni... 2 éve próbált több hadrendet is reikard, de nem ment a csapatnak, aztán ez a 4-3-3 bejött mert tavasszal remek játékkal 2. lett a csapat.
a cselzi pedig nem fog kitámadni hazai pályán sem, sőt még hátrányban sem, mert ők azt csinálják amit tudnak, de azt nagyon jól és fegyelmezetten, higgadtan!!!
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.01.11. 11:53:27

A tachtikánk megbontása - ez lenne egyenlő a kieséssel.
Ugyanazt kell játszanunk mint más csapatok ellen, mert ezt tudjuk - talán máshogy nem is tudunk igazán!
Előre a TITOlusokért!
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2006.01.11. 11:06:16

igen igen, igazatok van, de a zamoratol is golt kaptunk, az espanol is betalalt. kell vigyazni foleg veluk. hatul elegge nyitottak vagyunk meg mindig. s a chelsea nem egy masodosztalyu csapat
Léfe
Entrenador del Barça

2006.01.11. 10:54:17

Taktikailag érett csapatunk van jó középpályás védekezéssel. A lényeg,hogy nem szabad nekik esni és a közppályás védekezést erősiteni kell. Több védekezni /is/ tudó játékos kell ide. De az is döntő lehet, hogy a gólhelyzeteket kihasználjuk, mert itt nem lesz 10-12 gólhelyzetünk. Középpályán sok labdát kell szerezni, hogy ne tudjanak átfutni rajtunk, mert mi mindenkinek nekiesünk, tavaj sem kellett volna. Tavaj 4 golt szereztünk, normálisan ezzel továb kell menni.
Fecó
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.11. 10:52:40

TeeeB0R írta:1-5-1-3-1 - el kell kiallni ellenuk, vagy akar 4-2-2-1-1-essel... a kozeppalyat es a vedelmet nagyon ossze kell suriteni, es nem a szokasos tamadofocit kell jatszani, hanem kicsalogatni oket, es aztan egy kontraval kinyirni oket. ugyanugy, ahogy ok csinaljak... es ok otthon vannak, u.h. kitamadnak...kell az eredmeny nekik, es hatulrol szurjuk le oket :twisted: :twisted: :twisted:
1. Véleményem szerint óriási hiba lenne megbontani a saját játékunkat! Az biztos halál!

2. Hiába lesz otthon a Chelsea, hidd el nem fognak kitámadni, nem hülyék!!!

Azt kell játszanunk, amit tudunk, amit szeretünk, AMI MEGY!!! 4-3-3-at!!! Ronaldinho, Eto'o, Messi kinyírja őket, ez biztos!!! :twisted:
"Més Cuen un Club"
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2006.01.11. 09:56:09

1-5-1-3-1 - el kell kiallni ellenuk, vagy akar 4-2-2-1-1-essel... a kozeppalyat es a vedelmet nagyon ossze kell suriteni, es nem a szokasos tamadofocit kell jatszani, hanem kicsalogatni oket, es aztan egy kontraval kinyirni oket. ugyanugy, ahogy ok csinaljak... es ok otthon vannak, u.h. kitamadnak...kell az eredmeny nekik, es hatulrol szurjuk le oket :twisted: :twisted: :twisted:
Subinho
Director del Fútbol

2006.01.11. 09:22:55

én is azt mondom, jelenleg európában 2 csapat van, akivel necces a továbbjutás. a cselzi és a juve. de a juve ha rossz napot fog ki verhetők, de ez a cselzi... nagyon jól csinálják, amit csinálnak. higgadtan, türelmesen kivárják a megfelelő alkalmat, nem rohannak az eredmény után, nagyon stabil a védelmük és a középpályájuk. és elől mindíg akad vki, aki befejezze... szóval nagyon oda kell figyelni, mert a barca úgyis egykapuzni fog, a cselzi úgyis tömörülni, aztán ha véletlenül elhagyunk egy lasztit arra úgy fognak lecsapni, mint a sas és másodpercek alatt ott vannak a kapunál és oleguert úgy be fogják forgatni, h hihetetlen. 1-2 gól után a barca még jobban kitámad és akkor jöhet a tavalyi 3 gól fél óra alatt...
ezt meg senki sem akarja!!! ez a meccs nem a real elleni meccs lesz!!! ha hagyjuk a cselzit úgy játszani, mint tavaly, akkor már Londonban eldől a továbbjutás... de remélem a tavalyiból tanult reikard!!! nagyon ciki lenne már a 16-ban kiesni egy ilyen csapatnak!!! ezért kötelező a győzelem!!! de sajnos a cselzi és a ruszki is így gondolja...
Chris
Capitá del Barça

2006.01.10. 14:13:39

sergio89 írta:azt lehet tudni hogya következő körben milyen meccek lehetnek ,vagyis hogy ha mondjuk tovvább megy a barca akkor kap elenfelet vagy megvan hogy melyik meccs győztesével játszik??
újra sorsolás lesz, és csak azok nem játszhatnak egymással, akik azonos csoportból jöttek.
Kép
sergio89
Barça B

2006.01.10. 14:04:48

azt lehet tudni hogya következő körben milyen meccek lehetnek ,vagyis hogy ha mondjuk tovvább megy a barca akkor kap elenfelet vagy megvan hogy melyik meccs győztesével játszik??
puyol29
Barça C

2006.01.10. 13:52:26

Valoban szép lenne lerendezni a Cselszkit, bár abban nem értek egyet a tisztelt hozzászolokkal h kötelezö, mindenképp sikerül és hasonlo elvakult hozzászolások. Mert bármennyire is taszit (finoman szolva) a londoniak minden rezdülése és hadnemondjam hova kergetném öket egytöl egyig, nemszabad nemészrevenni h pontosan olyan a játékstilusuk ami a Barca'nak k...ra nem fekszik. És ami még nagyobb baj h nincs Xavi!!! Aki a saját posztján (!!!) - ami nem elhanyagolando egy ilyen gyönyörü támadojátékot jácco csapatnál - Ronaldinho szintü veszteség!!! (Mielött még megtalálna vki a hülyeségével, nem szándékoztam a két zsenit öhasonlitani!!! Nem is lehet) Szval tény h ha továbbjutásrol beszélünk, mocskosul össze kell kapni a csapatot. A támado szekcioval semmi gond, de a cselszki a középpályán veri meg legtöbb ellenfelét. Az pedig egy az egyben Xavi mester fennhatosága.....
Remélem idén nem vérzünk el, nekem még a tzavalyi is fáj!!! Nemis kicsit!! Go and play :twisted: !!! Mike
Subinho
Director del Fútbol

2006.01.10. 12:12:56

ez a csapat télleg esélyes a BL megnyerésére, de ha a 4-be bejutunk akkor már nem lesz szégyenkezni valónk. viszont az, h a 16-ban kiessünk! azt egy barca nem engedheti meg magának, mert akkor nem sokkal jobb, mint egy MU! pedig attól sokkal jobbak vagyunk és mindegy ki az ellenfél a 16-ban, elvileg egy gyengébb csapat a csoportok alapján, így vernünk kell!!! kaphattuk volna a juvét, milant. ugyanolyan erősek. a juve sztem még erősebb is! nagyon fegyelmezetten játszanak, egyszerűen feltörhetetlen a védelmük emersonnal, vierával, thurammal, cannavaroval!!!
szóval oda kell nagyon figyelni, mert 1 eladott labdán akár a BL múlhat. meg kell verni ezt a beképzelt társaságot és akkor meg sem állunk a döntőig!!! tavaly nyertünk bajnokságot, idén a BL kell!!!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.09. 15:37:48

Hát véleményem szerint is a Chelsea hátul nagyon megzavarhat minket, ha nem figyelünk, akkor megint kiosztanak pár pofont az elején, aztán meg rohanhatunk az eredményután... Erre kell nagyon-nagyon odafigyelni! Ha az elején Londonban tudjuk magunkat tartani, és aztán adja ég még 1 gólt is begyűrünk, akkor nem lehet baj!!!

Szerintem nem születhet olyan rossz eredmény, amelyet ne tudnánk ledolgozni otthon!!!

A támadóink ha jó napot fognak ki, akkor JAJ A CHELSEA-nak, és bárkinek... :twisted: És itt most főleg Eto'o-ra célzok, tavaly ugye nem villogott épp akkor, szerintem idén meg akarja nagyon mutatni...
"Més Cuen un Club"
barcatom
Jugador del Barça

2006.01.09. 15:14:21

Az az igazság én is félek, szerintem sokan vagyunk igy! Az 1993 évektöl barca drukker vagyok,és nem kell mondjam, hogy érintett a 94-es bl döntö {4-0}!!!!! Szerintem nem hittük volna! A legnagyobb esélyünk volt! Most ugyan ilyen erösek vagyunk, meg vannak posztonként ugyan azok az erösségű játékosok {a mai fociba} pl: ronaldinho-romario, eto,o-stoichkov, hagi-xavi. puyol-koeman. És tavaly ki ütöttek! Pedig nem jobbak, de ha idén is akkor mit mondunk? Xavi nélkül és még mindig nem értem ,hogy miért Olegurrel? ,hát nem , nehéz lesz! A középpályán kell eldönteni, elöl a legjobbak vagyunk! Deco és Bommel irányitásával Edmilson plusszával kell megoldani. Szerintem sok múlik Reijkárdon. Oleguer nem kellene játszon mert egy szintel lejjebb van. Különben is terület fedezős védekező játékot játszik, és a Chealse ellen ütközős kell!! Most már nagyon kellene nekünk fanatikus drukkereknek egy bl megnyerése. Főleg egy ilyen csapattal!!!!!!!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Vito
Llegenda del Barça

2006.01.09. 11:57:38

jó meglátás Laja. van igazság ám benne, de azért a cselzi játékosai, edzői, szurkolói sem alszanak nyugodtabban.

hasonlóképpen "egyszerűnek" látom én is a cselzi játékát, épp ezért fog nagyon-nagyon sok múlni Rijkaard-on.
ha engedik focizni a cselzi futóit, akkor baj lehet.
nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud majd kitalálni.

...már csak másfél hónap...
Laja
Barça B

2006.01.09. 11:48:04

A szombati Barcának a Chelsea kb 4-5 gólt rúgott, akkora hibákkal a védelemben, egyébként, ha csak egy góllal is kikapunk Londonban, akkor kiestünk, Barcelonába 5-4,5-0,5-ös felállásban küldi Mourinho pályára a gyerekeit.
A Chelsea elköltött millióiról meg csak annyit (igazi Barca drukker vagyok, és nem rajongok e Chelsea-ért, de erről nem a játékosok tehetnek, hanem Mourinho), hogy nem a legnagyobb, kiöregedő sztárokat veszik meg, hanem náluk válnak igazi sztárrá, (akárcsak a Barca) - pl.: ki hallott Lampardról vagy Terry-ről amíg a West Ham-ben játszottak, vagy Joe Cole-ról - és Mourinho ráadásul remekül megcsináltatja velük a biztos zárás, gyors kontra a széleken játékot, vagy a másik taktikai elemük a felívelem a Drogbára, vagy Crespora az majd lefejeli Duff-nak, Robbennek vagy Joe Cole-nak, akik a világ védőinek a 95 %-át lefutják.
Ami nem ide tartozik, de itt is döntő lehet a továbbjutásban, az, hogy Xavi nélkül nagyon bizonytalan a középpálya, sokkal több az elvesztett labda, őt senki sem tudja pótolni és ez bizony a Chelsea ellen végzetes lehet, sőt bármilyen komoly játékerőt képviselő csapat ellen.
szintén nem ide kapcsolódó, de havonta egyszer írok kb, úgyhogy bocsi mindenkitől nincs kedvem az összes topicba írogatni, f....n lecsúsztunk Evráról, a balszél legalább 5 évre meg lett volna oldva vele, de meg lehetne próbálni Riise-t vagy Traorét elhozni a Pool-ból ugyanis már Warnock is többet játszik mint Traoré, bár nem tudom nem volt e sérült.
Laja
szantogab
Barça C

2006.01.09. 09:51:33

szerintem nagyon nehéz meccs lesz, de kellő összpontosítással ezt a chelseat is meg lehet verni és szerintem van a játékosokban annyi motiváltság. Força Barça!!
doki
Entrenador del Barça

2006.01.08. 14:19:03

Ha nem kapunk ki Londonban 1 gólnál nagyobb különbséggel,akkor továbbjutunk!ha a tavalyi forma megmarad,akkor nyerhetünk Londonban(nem vagyok optimista,inkább realista) :)
Lezárt