Nyári igazolások v. álmok színháza?
Sztem ez jo, s a hiányzo helyre Gallast venném. 5 milka semmi 1 ilyen játékosért, szinte ingyen van. Es végre a cserepadunk is tele lenne jo játékosokkal, tehát mindenkinek hajtani kéne, ha kezdeni akarna, nem lennének bérelt helyek.Charlie írta:Ez az én csapatom jövőre:
------------------------------Valdes---------------------------
Puyol----------Edmilson-----------------------------Gio
-----------------------------Marquez---------------------------
Giuly-------------Xavi------------Deco-----------Ronaldinho
-----------------------------Eto'o-------------------------------
Van Bommel + Ezquerro is király![]()
C.

-
- Llegenda del Barça
szemet vetett a "két óriás" is, aztán mégis a ROMÁba fog menni, a Zemannal együtt.Rapika írta:Nb1.hu írta:Továbbra is rendkívül aktív az átigazolási piacon a Barcelona. A katalánok már a jövő évi keret megerősítésén munkálkodnak, a legújabb célkitűzés a Lecce argentin középpályásának, Cristian Ledesmának a megszerzése. A játékos kitűnő szezont tud maga mögött, és oroszlánrészt vállalt az olasz kiscsapat idei jó szerepléséből.
A katalánoknak nem lesz könnyű dolguk, a 22 éves futballistára szemet vetett már a két talján óriás, az AC Milan és Juventus is.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Kompany könnyen lehet hogy 20 milla körül fog elmenni, mert ott van a cselzi is. És nem értem én se ezt a Kompany mániát. GOndolom jó játékos, de még senki se látta sztem játszani, és kérdés hogy mit mutatna nagy bajnokságban, pl. Christanval is óriási tehetség volt, az más kérdés hogy 1 rakat [auto_cenzúra] lett belőle. És csere padra meg drága, max. ha kölcsönadjuk.Szakacs írta:En a nyaron meg csak 4 embert vennek ez a ketto nagyon jo uzlet volt:Del horno(o nem annyira fontos),Gallas,Kompany(a ketto ara annyi mint milito egyedul !),es torres....
torres-ert adnam savigolt,es szerintem riquelme vissza jon,nem tudom miert de nagyon ugy erzem
ezzel szinte tokeletes lenne a gepezet !
Gallas kell. Remélem Puyol kimegy szélre.
Torres jó lenne, majd kiderül. Del Horno nagyon jó, de sztem Gio marad, és ha jó formában van akkor ő is jó.
-
- Entrenador del Barça
Csak az a baj hogy Saviola ne ér annyit mint Torres!Szakacs írta:En a nyaron meg csak 4 embert vennek ez a ketto nagyon jo uzlet volt:Del horno(o nem annyira fontos),Gallas,Kompany(a ketto ara annyi mint milito egyedul !),es torres....
torres-ert adnam savigolt,es szerintem riquelme vissza jon,nem tudom miert de nagyon ugy erzem

Forca Barca
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En a nyaron meg csak 4 embert vennek ez a ketto nagyon jo uzlet volt:Del horno(o nem annyira fontos),Gallas,Kompany(a ketto ara annyi mint milito egyedul !),es torres....
Tiziano Crudeli fan 

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Egyetértek, és a legjobb oda Gallas lenne, de az se lenne gond ha VAn BOmmel vkp, Marquez meg Edmilson mellé.Charlie írta:Ez az én csapatom jövőre:
Kérdőjel helyére kell valaki és kész,Gio helyére is eltudnék képzelni valakit,de ő maradhat.
C.
Vhogy úgy érzem hogy kezdő lesz Van Bommel....
(Mondjuk megnézném azt is ha Saviola játszana Giuly helyett...)
-
- Entrenador del Barça
Oleguer!Charlie írta:Ez az én csapatom jövőre:
Kérdőjel helyére kell valaki és kész,Gio helyére is eltudnék képzelni valakit,de ő maradhat.
C.

Forca Barca
- Rapika
- Entrenador del Barça
Nb1.hu írta:Továbbra is rendkívül aktív az átigazolási piacon a Barcelona. A katalánok már a jövő évi keret megerősítésén munkálkodnak, a legújabb célkitűzés a Lecce argentin középpályásának, Cristian Ledesmának a megszerzése. A játékos kitűnő szezont tud maga mögött, és oroszlánrészt vállalt az olasz kiscsapat idei jó szerepléséből.
A katalánoknak nem lesz könnyű dolguk, a 22 éves futballistára szemet vetett már a két talján óriás, az AC Milan és Juventus is.

- Charlie
- Öreg Harcos
Ez az én csapatom jövőre:
Puyol----------Edmilson-------------
----------------Gio
Van Bommel + Ezquerro is király
C.
Puyol----------Edmilson-------------

Van Bommel + Ezquerro is király

C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2005.04.30. 12:30:15-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
· Svéd óriást nézett ki magának Magath
2005. április 29. 15:30:31 nyomtatási kép
A Bayern München együttese bevallottan új védelmet épít a következő idényre, miután a Robert Kovac, Thomas Linke, Sammuel Kuffour trió a bajnokság befejeződése után elhagyja az aranyvárományos gárdát.
A bajor gárda egyik kiszemeltje lehet a svéd Andreas Granquist, aki jelenleg a Helsingborgban kergeti a labdát, de már a PSV Eindhoven is felvette vele a kapcsolatot. A 20 esztendős labdarúgót a németek egyik svédországi játékos megfigyelője ajánlotta Felix Magath figyelmébe. Granquist ára nem túlságosan magas, mert eddig csupán hazája utánpótlás válogatottjában kapott helyet. A termetét tekintve tekintélyes játékos a kiszemelt: 192 cm és 84 kg.
ez se lehet rossz vedo...
2005. április 29. 15:30:31 nyomtatási kép
A Bayern München együttese bevallottan új védelmet épít a következő idényre, miután a Robert Kovac, Thomas Linke, Sammuel Kuffour trió a bajnokság befejeződése után elhagyja az aranyvárományos gárdát.
A bajor gárda egyik kiszemeltje lehet a svéd Andreas Granquist, aki jelenleg a Helsingborgban kergeti a labdát, de már a PSV Eindhoven is felvette vele a kapcsolatot. A 20 esztendős labdarúgót a németek egyik svédországi játékos megfigyelője ajánlotta Felix Magath figyelmébe. Granquist ára nem túlságosan magas, mert eddig csupán hazája utánpótlás válogatottjában kapott helyet. A termetét tekintve tekintélyes játékos a kiszemelt: 192 cm és 84 kg.
ez se lehet rossz vedo...
Tiziano Crudeli fan 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
no problemMaxi írta:Akkor nem szóltam!

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
nem engedjük el őket. Illetve mi is tehetünk róla -részben-. Így néz ki a dolog:Maxi írta:Az ilyen fiatalokat miért engedjük el ilyen olcsón?????
A játékosok 17 éves korukig nem kaphatnak profi szerződést. Azaz, amikor elérik ezt a kort, bármikor lecsaphatnak rá, és az anyaegyesület, meg a vevőklub versengenek a profiszerződésért, és ha az utóbbi nyer, akkor egy elég alacsony "nevelési költséget" kell csak kicsengetni. Ők kicsengették, a kis suhancok nem akartak nálunk maradni, tehát hoppon maradtunk. Ez van.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Vmi 17-18 éves a srác. Nyáron adtuk el két milláért a Manchesternek, ugyanúgy, ugyanannyiért, mint Fabregast.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Pique?Én róla lemaradtam.