Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LOLGame90 írta:Aki nem látta a Lúzer FC első részét, az itt megnézheti
Ajánlom még a Lúzer FC menüpontot is
Tényleg sokat fejlődött a fiúGame90 írta:Régebben nem így voltgrecki írta:csak ő idősebbnek és érettebnek tűnik a koránál...![]()
De sztem is elég érett egy 8. (?) osztályoshoz![]()
Los Banditos írta:Ilyen öregnek néztek?lionelmessi19 írta: Gondolom 8. osztályba.![]()
![]()
Még csak 7-es vagyok.![]()
![]()
Akkor meg főleg idősebbnek nézel ki az írásaid alapjánLos Banditos írta:Még csak 7-es vagyok![]()
Ilyen öregnek néztek?lionelmessi19 írta: Gondolom 8. osztályba.
Ez igaz. Bár volt régebben emlékeim szerint, hogy kicsit kevésbé volt objektívgrecki írta:Az ok, csak ő idősebbnek és érettebnek tűnik a koránál...
Régebben nem így voltgrecki írta:csak ő idősebbnek és érettebnek tűnik a koránál...
Mért ne mondaná?grecki írta:Ezt nem mondod komolyan, hogy általános iskolába jársz????Los Banditos írta:Igen![]()
Nekem már segített párszor... Persze kizárólag erre támaszkodni balgaság lenne, de utolsó mentsvárnak kitűnő. Mivel órára nem szeretek járni, és nem is nagyon szoktam, ezért vhonnan be kell szerezni a kellékeket (az összes haver már végzett, illetve repült...ozsimiki írta:Hát hallottam erről az oldalról,de sokat nem ér...fősulin az a legbiztosabb ha a jegyzetet vki begépeli,kinyomtatja összefoglalva,azt kééész...ez a vki nem én vok,én csak kihasználom,hogy van ilyen is