Slither írta:Drigo írta:
Ja még annyit a francia fórumhoz, hogy állítólag azért szakították meg a tárgyalásokat, mert többszöri kérés után sem emelt ajánlatán a Barça, csak Saviolát ajánlották volna pluszba.
Saviolát hogy tudják felajánlani, amikor lejár a szerződése?

Én azt nem tudom, ez volt a forrásrészletben, amire hivatkoztak, de akkor leírom egyben:
Saadzi hozta valahonnan, és a forum.fcbarcelonaclan.com fórumra írta:Barcelone out pour Abidal
Les discussions au sujet de l'éventuel transfert d'Abidal entre Lyon et le Barça ont été rompues.
C'est Olivier Blanc qui l'a annoncé dans les colonnes de L'Equipe : l'Olympique Lyonnais stoppe les discussions avec le FC Barcelone pour le défenseur Eric Abidal (27 ans, 33 matches de L1 cette saison). Il déclara, je cite: "On a fermé la porte, c'est terminé, il n'y a plus de négociation possible". Les Catalans ont émis une offre de 9 millions d'euros que l'OL a pris pour une deuxième preuve de suffisance, surtout lorsque l'on connait le budget d'un tel club. Puis le Barça a proposé un échange avec Saviola que JMA a classé sans suite. Rappellons que Lyon demande 20 millions d'euros pour son latéral gauche, et que pour l'instant il ne reste plus que Milan et le Real capable d'offrir une telle somme.
source : football.fr
A Barça lecsúszott Abidalról
Megszakadt a tárgyalás a Barça és a Lyon között Abidal átigazolásánakl ügyében.
Ezt Olivier Blanc jelentette be a L'Equipe nevű francia sportnapilapnak." A Lyon felfüggeszt mindennemű tárgyalást az F.C.Barcelonával Eric Abidal(27 éves, 33 mecscen játszott a francia elsőosztályban az idén) átigazolásával kapcsolatban".Továbbá elmondta, idézem:" Az ajtó bezárult, és semmiféle lehetőséget nemlátok arra, hogy megállapodás szülessen ezügyben" A katalánok első ízben egy 9 milliós ajánlatot tettek, ám ezt az OL kissé nevetségesnek találta, különösen egy oylan klubtól, amelyik ekkroa költségvetésből gazdálkodik, a Lyon szeretett volna egy jobb ajánlatot. Ekkor a Barça egy olyan ötlettel állt elő, miszerint az üzletbe Saviolát is bevonják, ám ezt JMA(a Lyon elnöke) gondolkodás nélkül elvetette. A Lyon továbbra is 20 millió eurót kér a védőért, jelen helyzetben ezt csak a Milan vagy a Real tudná kifizetni.
forrás:football.fr
Érdeksség még a srác állásfoglalása:
Jean Michel Aulas egy piszkos örömlány
Én csak azt írtam le, amit a szöveg is.