Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BezoonyGame90 írta:Lúzer FC![]()
![]()
Azért az XBox-ért én is játszanékCsak 6-0-ra kaptak ki, sztem nem sokat fejlődtek. Nekem a kedvencem közülük Mashood, a kapus.
Jövőhéten már gólt is fognak lőni
Azt veszem felGame90 írta:Fábry sem rosszozsimiki írta:Mindjárt kezdődik a Lúzer FC a Viasaton!![]()
Fábry sem rosszozsimiki írta:Mindjárt kezdődik a Lúzer FC a Viasaton!![]()
Jó, de ez felvet egy elég szubjektív kérdést: Hol a határ? Szerintem, amíg Mo.-n ennyi bunkó van, addig semmi esetre sem szabad ilyen törvényt hozni. Szerintem elég lenne szigorítani. Persze már ez is nagy lépés lenne, a mostanihoz képest, mert valóban vannak fatális helyzetek (ahogy írtad, hogy a két ismerősöd ellen folyik az eljárás). Az önvédelemnek törvényesnek kell lennie, de azért, hogy itt se lehessen átesni a ló túloldalára, lehetne ilyen, hogy ,, önvédelmen túlmutató testi sértés" vagy ilyesmi. Esetleg valamivel ösztönözni az "áldozatokat", hogy nekeik az legyen az érdekük, hogy minnél jobb állapotban feladhassák a rendőrségnek a tettest. És pl. ne legy ilyen, hogy lopási kísérlet (tehát, ha a lopás előtt elkapják, akkor kisebb mértékű büntetés járjon).Bár valójában lövésm sincs a jogról, de biztos vagyok benne, hogy még a legjártasabbnak is fejfájást okozna a kettő közti út megtalálása. ( Ja és a tetteseket kötelezzék kártérítésre).Cooltiszo írta:grecki: nyílván nem, de a M.O.on lévő helyzet se megoldás.
És ez egy rendkívül kisarkított helyzet, ott se lövöldöznek fűre fára. Csak ott megvédheted a tulajdonod.
Tehát azt mondod, ha a 10 éves fiad elmegy a haverokkal bandázni a domboldalba és az egyik tanya területén lévő fáról elkezd csemegézni, akkor a tulaj tök jogosan lepuffanthatja????? Ezt nem gondolod komolyan... Az persze más, ha erőszakos búncselekmény elkövetésére készül vki...Cooltiszo írta:grecki: ez a cseresznye lopós-lelövős téma nem hülyeség sztem
Hát szerintem azért nem sokan mernék megölni magukat még így sem... Amúgy ezekkel nem lehet mitt tenni, mindig lesznek ilyen emeberek. A morálstatisztika szerint mindig lesznek jók és rosszak nagyjából ugyanolyan arányban, de a jók felé billen a mérleg. Ez sajnos teljesen lutri, hogy ki találkozik hasonlókkal és ki nem. De muszáj bíznunk egymásban, hiszen végülis akárki, aki szembejön elveheti az életed (nem beszélve, akik hátulról).ozsimiki írta:ez még gyáva is volt mert kinyírta magát...