Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.20. 16:52:03

Game90 írta:Lúzer FC :lol: :lol:
Azért az XBox-ért én is játszanék 8) Csak 6-0-ra kaptak ki, sztem nem sokat fejlődtek. Nekem a kedvencem közülük Mashood, a kapus.
Jövőhéten már gólt is fognak lőni :lol:
Bezoony :lol: Nekem Papi a kedvenc,a piszkos szájú légiós :lol: Mashood viszont nagyon rendes fószer,igaz vetődni még nem tud,de rendes gyerek...Xbox,vagy playstation,vagy Pc,mind1,aláznám őket Fifában 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.04.19. 22:57:53

Lúzer FC :lol: :lol:
Azért az XBox-ért én is játszanék 8) Csak 6-0-ra kaptak ki, sztem nem sokat fejlődtek. Nekem a kedvencem közülük Mashood, a kapus.
Jövőhéten már gólt is fognak lőni :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.19. 22:12:46

Game90 írta:
ozsimiki írta:Mindjárt kezdődik a Lúzer FC a Viasaton! :wink:
Fábry sem rossz :lol:
Azt veszem fel 8) Tudod ,videjóóóó :lol:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.04.19. 22:11:50

ozsimiki írta:Mindjárt kezdődik a Lúzer FC a Viasaton! :wink:
Fábry sem rossz :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.19. 22:08:41

Mindjárt kezdődik a Lúzer FC a Viasaton! :wink:

Aki röhögni akar... :roll: :lol:
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.19. 19:12:09

na akkor egy kis összehasonlítás...Svédországban,pontosabban Stockholmban átmentünk a piroson,és jött pont a villamos,amit nem vettünk észre,annyit csinált,hogy lassított kicsit,és vigyorogva mutatta a sofőr,hogy menjünk..sztem Mo-n még mindig az anyánkat szidná a sofőr...
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.04.19. 18:51:09

Komáim!
Hogy hova haladunk...?
Génmanipulált, rákkeltő élelmiszerek, védtelen adatállományok,
bulvármédia és egyéb kalmárcselek által megvezetett, elbutított
embertenger, bárhol megvásárolható gyilkolóeszközök, horribilisan
egyenlőtlen emberiség, egy magáról istenképet faragó USA,
egyre több kimerülő termőterület, egyszóval KÁOSZ!
Apró történet máról.
A város melletti Nyírjes üdülőterület, illetve Galibapuszta érintésével
végeztünk egy 20 kilométeres futóedzést és az egyik rendszeresen
használt földes bekötőútra egy telektulajdonos kerítést telepített,
ezzel akadályozva jópár naponta arra közlekedő, beljebb lakó
telektulajdonos mozgását. A kerítés egy ponton a teljes szélességét
elmarja az útnak. Ennyire senkiháziak az emberek manapság.
Mennyire örül az ilyen felfordulásnak a világkormány, amit másnéven
Bilderberg-csoportnak hívnak! Az egész világ kilóra az övék, az
internacionalista kapitalizmus irányítói, a pénz urai!
Mennyire örülnek most az egyetemen történteknek...!
Eszmét futtatott Krojf komátok.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.19. 17:08:08

Miki, Los, Vito, teljesen igazatok van. Én is pont ezt érzem. Rengeteg a gyűlölet a világban és pont ezért nem csodálkoznék egy Apokalipszisen. Édesanyám is azt mondta nekem ezzel kapcsolatban, hogyha eljön az apok. akkor az nem büntetés lesz hanem feloldás. Isten kényetelen lesz megszüntetni ezt a világot mert annyi a gonoszság.
Én próbálok mindenben jól cselekedni és én még nagyobb bűnt nem követtem el. És nem is áll szándékomban. Sajnos még mindíg sokat káromkodok és néha szüleimmel is túl heves vagyok. Ezen próbálok változtatni de nem egyszerű hiszen mind emberek vagyunk, hibákat követünk el. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.19. 15:39:16

Bár nem vagyok annyira benne a korban,22 leszek a nyáron...de a mostani fiatalok (14+év) sokkal dúrvább dolgokat csinálnak (ami a legnagyobb baj) és mondanak is,mint Mi akkor.... de ez így van sajnos a legtöbb országban,nagyon rossz irányba tart a társadalom, persze én is szitkozódók eleget,de általában haveri körben,nem pedig öregeket meg nálamnál kisebbeket küldök el a kumma anyjába...mert most ez a divat sajnos...

A tinibbnél tinibb csajokról nem is beszélve,12 :!: ,13 :!: ,14 éves csajok úgy kiöltöznek,kikenik magukat hogy idősebbnek nézzenek ki,és elég sok minden mást is tesznek,csak hogy belevaló csajnak tudják magukat beállítani.. persze szüleik úgy tudják,hogy barátnőnél alsznak..bla.bla.bla

Legtöbb diszkóban már ez a korosztály van többségben :shock: :!:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.19. 15:37:17

Én ma reggel azt láttam hogy egy agresszív barom minden ok nélkül elkezdi leszorítani a másikat az útról de úgy hogy centiken múlött az ütközés.

Az autóbalesetkben azt sajnálom hogy, nagyon sokszor a vétlen látja a baleset kárát. :roll:
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.19. 15:25:10

lehet, hogy egy kicsit pátoszinak tűnik, de lassan újra kezd felemelkedni Sodoma és Gomorra árnya. a történet gondolom mindenki előtt ismert.
hol a határ?
...
nem kell messzire menni, nézzük csak meg a mi kis országunkat.
ha elmentek egy általános iskola elé, a 8-10 éves kiskölykök kumma anyázzák a másikat, a tanár pedig mintha nem is hallaná. ilyen idős koromban, akkor pofont kaptam, ha lehülyéztem valakit...
egy másik településen az apa bemegy és megveri a tanárt. -az sem rossz.

én ma Szegeden kanyarodtam ki az üzletünk elől, egy (valószínűleg román)
kamionos 60km/h-val közeledett felém, lassítania persze nem kellett, viszont a dudáját rögtön elkezdte nyomni. mellémért és köpött egyet felém.
Magyarországon, egy külföldi.
ez van.

nekem nagyon sötétnek tűnik a jövő, tele vannak az emberek gyűlölettel.
valakiknek ez áll érdekében...
:roll:
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.04.19. 15:16:22

Cooltiszo írta:grecki: nyílván nem, de a M.O.on lévő helyzet se megoldás.
És ez egy rendkívül kisarkított helyzet, ott se lövöldöznek fűre fára. Csak ott megvédheted a tulajdonod.
Jó, de ez felvet egy elég szubjektív kérdést: Hol a határ? Szerintem, amíg Mo.-n ennyi bunkó van, addig semmi esetre sem szabad ilyen törvényt hozni. Szerintem elég lenne szigorítani. Persze már ez is nagy lépés lenne, a mostanihoz képest, mert valóban vannak fatális helyzetek (ahogy írtad, hogy a két ismerősöd ellen folyik az eljárás). Az önvédelemnek törvényesnek kell lennie, de azért, hogy itt se lehessen átesni a ló túloldalára, lehetne ilyen, hogy ,, önvédelmen túlmutató testi sértés" vagy ilyesmi. Esetleg valamivel ösztönözni az "áldozatokat", hogy nekeik az legyen az érdekük, hogy minnél jobb állapotban feladhassák a rendőrségnek a tettest. És pl. ne legy ilyen, hogy lopási kísérlet (tehát, ha a lopás előtt elkapják, akkor kisebb mértékű büntetés járjon).Bár valójában lövésm sincs a jogról, de biztos vagyok benne, hogy még a legjártasabbnak is fejfájást okozna a kettő közti út megtalálása. ( Ja és a tetteseket kötelezzék kártérítésre).
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.18. 23:29:24

sztem (bár nagy hülyeség) "amióta betiltották a lopást azóta lett vonzó szóval ha nem lenne betiltva a lopás már nem csinálnák az emberek˛˛ egy részlet a monty pyhton repülő cirkuszából :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.18. 21:20:51

Azért azt vesszük nem lenne hülyeség a régi törvény :!: Aki lop, annak levágnák a kezért, oxt másodxor meggondolná kétxer is :!: Bár valoszinüleg a cigány addig lopna, amig lenne mivek :!: :evil:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.18. 21:10:30

grecki: nyílván nem, de a M.O.on lévő helyzet se megoldás.
És ez egy rendkívül kisarkított helyzet, ott se lövöldöznek fűre fára. Csak ott megvédheted a tulajdonod.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 21:07:33

Cooltiszo írta:grecki: ez a cseresznye lopós-lelövős téma nem hülyeség sztem
Tehát azt mondod, ha a 10 éves fiad elmegy a haverokkal bandázni a domboldalba és az egyik tanya területén lévő fáról elkezd csemegézni, akkor a tulaj tök jogosan lepuffanthatja????? Ezt nem gondolod komolyan... Az persze más, ha erőszakos búncselekmény elkövetésére készül vki...

A globális felmelegedésre meg igenis oda kell figyelni! Mert nem mi, hanem a gyerekeink fogják megszívni...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.18. 19:25:44

most így a kettőt kicsit kombinálva:
a globalizációról csakis a keresztény egyház tehet sztem...mert ők tukmálják rá mindenkire a vallási dogmáikat..mivel a kereszténység a pogányság kiirtásával spirituális űrt teremtett,ezért mindenki egyenlőnek érzi magát,mindenkinek az a jó,ami a másiknak...ezért a kapitalista világ is jobban tud érvényesülni,elmosódnak a határok,a nemzeti kultúra hanyatlik,próbálunk nyugatiasan élni..anyagi javakat nézünk,a környezetünket,meg a többieket meg le se sz*rjuk...
..bocs mindenkitől aki vallásos,de nekem hányingerem van az egész keresztény propagandától úgy,ahogy van.. :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.18. 19:08:13

Cooltiszo mindkét hszével 1000%ig egyetértek! Ha nem írta volna le,úgyanezt (kicsit talán más szavakkal,de lényegileg ezt) írtam volna le én is! Amerikát lehet sokmindenért szidni,teljesen jogosan is,de ami nálunk van,az még annál is elfogadhatattlanabb!

Globális dolgokat meg nagyon jól összefoglalta ugyancsak C.Tiszo!
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.18. 18:49:04

Ja és sztem túl sok mindentől félhetnénk, fölösleges, ha eljön úgyse tudunk mit tenni egyelőre úgy tűnik, de miért is kéne eljönni-e? Nem szabad mindenen parázni, úgy nem lehet élni.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.04.18. 18:47:00

grecki: ez a cseresznye lopós-lelövős téma nem hülyeség sztem, amíg nálunk nem védheted meg magad csak azzal a tárgyal amivel a betőrő rád támad nincs miről beszélni. Egyik ismőrősömékhez már 2x törtek be(tanyán lakik), a 2. alkalommal felébredt a család, és a fiú meg az apa lement 2 baseball ütővel(vagy sodrófa, nagyjából mindegy), és a betőrőt megagyalták, akinél kés volt. Azóta pereskednek, őket vádolják súlyos testi sértéssel, miközbe hozzájuk törtek be és ha nem védekeznek ki tudja mi lett volna vége. Ők már elhatározták hogyha mégegyszer ilyen történik megölik az embert, és megetetik a malacokkal(aztán megcsinálnák-e ki tudja...) De én inkább választanám az amerikai módit, mert ami nálunk folyik az se megoldás, akkor már inkább hagy védjem meg a szeretteim életét akárhogy büntetlenül, minthogy utána engem szivassanak.

Globális felmelegedés: ez egy teljesen normális folyamat, a Földön vannak felmelegedések, és jégkorszakok, rengeteg volt már, lesz is, nem bizonyítja semmi hogy ezt a folyamatot az ember gyorsította volna föl. Az meg amit az Unió csinál röhej, hogy mi figyelünk ezekre a legszenynezés, CO2 kibocsátás mint az állat, miközben Kína és az USA leszarja, tehát csak gazdasági hátránybe kerülünk, vagyunk, nem is kicsit, úgy nem megy hogy én akarom a másik meg nem.Úgyhogy magunkat szivatjuk rendesen.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.18. 18:40:01

Hát igen, ami abba a fimbe volt az tényleg elég mese. Viszont az amit a Biblia jósol az nagyon is elképzelhető. Azaza, tűz álltali halál :roll:
A globális felmelegedés a nyakunkon és ki tudja, hogy szántak-e nekünk egy jó kis üstököst :roll:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.18. 18:03:58

Az irományod első felével teljesen nemértek egyet, bocsi!Én az ilyesmiben nemhiszek, nem azért mert nem vagyok hívő, hanem ez már túlságosan is mese.

A mondat második felével viszont nagyon is igen. :roll: :) Az a baj hogy sokan azt gondolják hogy ez már nem az ő problémájuk és a többséget már szerintem nemis nagyon érdekli a Föld sorsa. :roll:
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.18. 17:54:23

Én múltkor néztem egy dokumentum filmet a lehetséges Apokalipszisről. Hát, mint mondjak...Nem sok biztatót mondtak benne. Én mivel hívő is vagyok és hiszek is az Apokalipszisben eléggé megrémültem. Persze, tudom, hogy ezek csak feltételezések és az egészet rejtéj fonja körül de akkor is. Olyanokat mondtak benne, hogy a hívő embereket majd Isten elragadja a menybe, még mielőtt az Antikrisztus hatalomra kerül. Ez az úgynevezett antikriszus majd átveszi a világuralmat és ezt követően folyatamatos katasztrófák érik majd a Földet. Meteorbecsapódások, miegyéb. Lehetne még sorolni, az lesz a vége, hogy Jézus lejön a menyből és elpusztítja az Antikrisztust. És innentől fogva egy új világ fog kezdődni.
Hát...Mindenesetre van pár riogató jel: pl a globális felmelegedés. Azt számították ki, hogy ha minden évben így fog növekedni az átlaghőmérséklet, akkor 50 év múlva a Skandináv országokba lesz olyan idő mint most Olaszba. Szval a most mediterrán meg kontinentális övezetek szinte teljesen lakhatatlanok lesznek. És akkor mi lesz 100 év múlva? :roll:

Ti hogy vagytok ezzel? :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.18. 10:30:54

Gondolom "szerencsétlen" dél-koreai srácot világéletében basztatták a nagy amerikai okostojások, ezért x idő után elpattanhatott nála a húr. Természetesen a tette megbocsáthatatlan és halála sajnálatot nem kelt az emberekben, sőt, ezentúl valószínű nem csak a csadoros arab lányokat, hanem a ázsiaiakat is inzultus fogja érni.

Bowling for Columbine c filmet én is láttam, állítólag tele van kamu [auto_cenzúra] hírekkel és hazugságokkal, ettől függetlenül nekem tetszett. (Frey Tamás amerikai verziója...:))
Az a jelenet viszont szöget ütött a fejemben, hogy az istenhátamögötti texasi kisváros bankjában a frissen megkötött bankszámlanyitás után a jövőbeli ügyfél egy 20 kilós mordájjal lett gazdagabb, amivel azonnal akár egy újabb vérengzés vehette volna kezdetét.

Az erőszak erőszakot szül. Nem tudom, melyik okos forma kiáltotta először ezeket a szavakat a nagyvilág felé, de nem mondott hülyeséget.
Tegnap volt a CNN-en egy ezzel foglalkozó riport. Statisztikák szerint a világon 600 millió lőfegyver van a "civil" lakosság kezében, ebből 200 millió!!!! az USA-ban!!!! Vagyis az amerikai lakosok (a 3 éves Janie és a 90 éves Robert bácsi is beletartozik) kétharmadának van lőfegyvere. Ez egyszerűen felfoghatatlan. Éppen ezért lesz egyre több és több, mert mindenki parázik: ha neki van, akkor használhatja is, nekem is kell...

Amcsiban, ha bemászol egy kertbe pl cseresznyét lopni, akkor a tulajnak joga van kérdés nélkül hátbalőni egy sörétessel, és még a kis közössége közkedvelt figurája is lez (kis túlzással)...

Amíg Amerika Amerika, addig ilyenek mindig is lesznek...SAJNOS!
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.04.17. 15:30:01

ozsimiki írta:ez még gyáva is volt mert kinyírta magát...
Hát szerintem azért nem sokan mernék megölni magukat még így sem... Amúgy ezekkel nem lehet mitt tenni, mindig lesznek ilyen emeberek. A morálstatisztika szerint mindig lesznek jók és rosszak nagyjából ugyanolyan arányban, de a jók felé billen a mérleg. Ez sajnos teljesen lutri, hogy ki találkozik hasonlókkal és ki nem. De muszáj bíznunk egymásban, hiszen végülis akárki, aki szembejön elveheti az életed (nem beszélve, akik hátulról).
Lezárt