Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5-es vagyok nem tudok leforditani de hogy mikor született meg minden arra angol is jó kesz thanksGame90 írta:Angol nyelvű jó lesz?
Vagyis ilyenkor játszák majd a meccset.Game90 írta:Lúzer FC - Fradi május 2-ánÉlőben a Viasat-on
Vasárnaponként ismétlik,körübelül olyan 3-kor.Game90 írta:Azt hiszem ismétlik majdLos Banditos írta:mostani részt nemCsak nem tudom pontosan, hogy mikor
Vagy pedig elkéred Mikitől videón
egy ilyen eset után nálam nincs apelláta. erre nincs magyarázat.grecki írta:Az egyértelmű, hogy lógott egy-két deszkája!Vito írta:ez az "ember" beteg volt. meghasadt az elméje, így kár arról beszélni, hogy bántották-e, vagy nem.
Mert, aki egy ilyen megoldást talál az egyetlen kiútnak, az nem lehet ép. Viszont azt sem lehet kizárni, hogy nem éppen az áldozatok "miatt" IS vált ilyenné. Persze mindez csak találgatás...
Az egyértelmű, hogy lógott egy-két deszkája!Vito írta:ez az "ember" beteg volt. meghasadt az elméje, így kár arról beszélni, hogy bántották-e, vagy nem.
Hát nagyjából beletrafáltam... Nem tudom láttátok-e, de furcsa érzések kavarodtak bennem...grecki írta:Gondolom "szerencsétlen" dél-koreai srácot világéletében [auto_cenzúra]ák a nagy amerikai okostojások, ezért x idő után öelpattanhatott nála a húr. Természetesen a tette megbocsáthatatlan és halála sajnálatot nem kelt az emberekben, sőt, ezentúl valószínű nem csak a csadoros arab lányokat, hanem a ázsiaiakat is inzultus fogja érni.
Azt hiszem ismétlik majdLos Banditos írta:mostani részt nem
A 2. és a 3. adásnál ugyanazt a videót adja ki.Game90 írta:Aki nem látta a Lúzer FC első részét, az itt megnézheti
Ajánlom még a Lúzer FC menüpontot is
De LOOOOLGame90 írta:Próbáltam utánanézni, de nem találtam semmitozsimiki írta:Te vagy a jós bammmeg![]()
![]()
Miki, ezt hallgasd meg![]()
http://luzerfc.hunsport.hu/?us=news_u&nid=22
Már le is töltöttem
Próbáltam utánanézni, de nem találtam semmitozsimiki írta:Te vagy a jós bammmeg![]()
Te vagy a jós bammmegGame90 írta:Azt én is gondoltamozsimiki írta:Szntem utcsó adásbanGame90 írta:Mikor fognak játszani a Fradi ellen?![]()
![]()
![]()
De mikor lesz az utolsó adás?Szóval még kb mennyi rész lesz?
Azt én is gondoltamozsimiki írta:Szntem utcsó adásbanGame90 írta:Mikor fognak játszani a Fradi ellen?![]()
Szntem utcsó adásbanGame90 írta:Akkor én isozsimiki írta:Azt a riherongyot addig lefoglalná Urbán papa,akkor simán![]()
Béla Úr meg mekkorát tanyált már
![]()
![]()
Véber Gyuri azért szépen megcsinálta (bár kiváncsi vagyok, hogy hányadjára). Mikor fognak játszani a Fradi ellen?
Akkor én isozsimiki írta:Azt a riherongyot addig lefoglalná Urbán papa,akkor simán![]()
Béla Úr meg mekkorát tanyált már
Azt a riherongyot addig lefoglalná Urbán papa,akkor simánGame90 írta:Nem csak a gép előtt aláznám őket, de a pályán isozsimiki írta:Xbox,vagy playstation,vagy Pc,mind1,aláznám őket FifábanPapi sem rossz, csak ő és Flóri beszél rondán
Miki te még a fürdést is bevállalnád
![]()
Nem csak a gép előtt aláznám őket, de a pályán isozsimiki írta:Xbox,vagy playstation,vagy Pc,mind1,aláznám őket Fifában