Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Esélye se lesz a Fradinak majdGame90 írta:Mekkora meccs volt![]()
Lúzer FC - Popválogatott 3-3![]()
Jövőheti meccs elég kemény lesz.
Lúzer FC-t a FIFA 08-ba
Jobblionelmessi19 írta:Mennyivel jobb így, minthogy inkább nem is reagálunk egymás hsz-eire... nem ?
Mennyivel jobb így, minthogy inkább nem is reagálunk egymás hsz-eire... nem ?Game90 írta:Na, ez sztem megtárgyaltátok
Nem tudom. Inkább csak többet fórumozok azóta, és mivel általában elég erőteljesen állástfoglalok, és előfordul, h mások véleményére nem adok... szóval többet vagyok, és jobban kirajzolódik.Game90 írta:Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok így, de mintha megváltoztál volna, mióta modi lettél
Szia!lionelmessi19 írta: Szerintem ez nem jó megoldás. Értelmes emberek vagyunk, szerintem meg tudnánk oldai úgy a dolgot, h minden személyeskedést mellőzve vitázgatunk, érvelgetünk egymás hsz-ei mellett, ellen.
Greckivel már elég rég megy ez. És jobb lenne megoldani úgy, h normál hangnemben beszélgetünk. Én legalább is örülnék ha megoldódna.
Várom az illetékes(ek) válaszát, h tényleg olyan primitív módszert kell e választanunk, hogy nem szólunk egymáshoz, vagy kezdünk mondjuk tiszta lappal, de legalábbis személyeskedések nélkül!?
Na pl. így. Ezt kellene. Én egyáltalán nem éreztem, h ez lenéző hangnem volna, de ha szóltok, egyszerűen abbahagyom. Sajnálom, ha valaki félreértette, bárhol bármilyen témában.ozsimiki írta: Lehet nem lenézőnek szánod,de úgy jön le...
Akkor már én vagyok a 3., akit "irritál"ozsimiki írta:ez szntem nem csak greckit idegesíti,hanem pl engem is![]()
"Barcás nem veszekszik egy másik Barcással a fórumon"
nem is arról van szó, h legnagyobb hawerok legyünk, de mindenesetre ne follyon ez, ami mostanában...Game90 írta:egy szurkolói oldalon vannak azonos csapatnak szurkoló emberek, akik nem bírják egymást.nem lehet mindenki mindenkivel jóban. De amit már ti csináltok az már egy kicsit sok
Szerintem ez nem jó megoldás. Értelmes emberek vagyunk, szerintem meg tudnánk oldai úgy a dolgot, h minden személyeskedést mellőzve vitázgatunk, érvelgetünk egymás hsz-ei mellett, ellen.Game90 írta:Bocs az Off-ért![]()
Egyszerűen meglehetne ezt oldani: nem kell egymás hsz-éhez hozzászólni.
Ma kivételesen lehet liveba nézemGame90 írta:Ma ismét Lúzer FCMár gólt is fognak lőni és énekelnek is
![]()
Miki izzítsd a videót![]()
Na, azért nem Én vagyok itt a legfiatalabb.VictorValdes19 írta:5-es vagyokGame90 írta:Angol nyelvű jó lesz?
oké Thank You Game