varga tamás írta:
Ekkora egy marhaságot már régen olvastam. Komolyan mondom már fáj ez a sok hülyeség, amit velünk kapcsolatban leírnak. Ha minden hírnek alaja lenne, jövőre a fél kezdő digóhonban kergetné a labdát, mi meg kiürülnénk.
Nem mondom, hogy nem óriási baromság ez a hír is, meg jó pár korábbi, de én akkor sem tudom megérteni, hogy mi a francért (ez nem rád vonatkozik elsősorban Tamás) nem tudjátok megérteni, hogy nem azért írják le, mert el is hiszik, hanem azért, mert valamivel el kell adni az újságot, valamivel oda kell csábítani az embereket az oldalra, stb. Uborkaszezon van, szinte az összes bajnokságnak vége van, így nincs miről írni.
Persze, lehetnének válogatósabbak, de ha megjelenik egy olyan szalagcím, hogy Nelson Mandela rózsaszín tangában rázta a hátsó fertáját a meleg fesztiválon, akkor rákattintasz, mert meg akarod nézni, hogy mi az a hülyeség...
Nem csak azzal lehet nézettséget növelni, hogy [auto_cenzúra] jó cikket írsz, hanem azzal is, ha iszonyat ostobaságot. Nem mondom, hogy ez lenne az etalon, de kétség kívül megéri...