Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tótgyarmat:Krojf írta:Komáim!
Mondjátok az oldalbordákat...
Én jelenleg az egy éve hazaköltözött anyámmal élek, ugyan már
nem sokáig, mert valószínűleg Slovenské Darmotyn lesz egy házam,
nálunk nem egyszerű! most éppen építkezésben vagyunk, így a páromnál lakok. mivel Bogi utálja a focit, így nem kevés csőrte volt már belőle. múltkor vettem egy elosztót, ha meccs van és még mindketten tv-t néznénk, akkor hónom alá kapom a másik tv-t és irány a kisszoba.grecki írta:Az oldalbordával rendelkező futballőrült táraimtól kérdezném, hogy ők hogyan viselik az állandó focimeccseket? Én hála az égnek viszonylag szerencsés vagyok ebből a szempontból, de még így sem nézek messze annyi meccset, mint korábban, meg, mint amennyit megnéznék... Pl a héten nem láttam egyik bl és uefa kupa meccset sem...
Hát nálunk az (eddig). Mert a szak szabad bölcsészet, és csak a szakirány lesz komm. Ráadásul ebben az alapozó évben tanítnak annyi filozófust, gondolkodót, hogy ajjaj. Ráadásul, ami kommnak van hírdetve, az kb. nyelvészet, és az órát tartó tanárok sem nagyon értik, hogy miért akarta a dékán, hogy oda járjunk...rytuu írta:De tetszik Neked? Mert én azt hallottam, h elég "humbuk" szak ez a kommunikáció... meg, h nem sok mindent lehet vele kezdeni...
Az valahogy kimaradtozsimiki írta:Game,vmiről lemaradtam![]()
![]()
Game,vmiről lemaradtamGame90 írta:Barca, Inter, Arsenal meccsek kötelezőekgrecki írta:Az oldalbordával rendelkező futballőrült táraimtól kérdezném, hogy ők hogyan viselik az állandó focimeccseket? Én hála az égnek viszonylag szerencsés vagyok ebből a szempontból, de még így sem nézek messze annyi meccset, mint korábban, meg, mint amennyit megnéznék... Pl a héten nem láttam egyik bl és uefa kupa meccset sem...![]()
![]()
A szombat du-i és a vasárnap du-i & esti meccsek zömét megszoktam nézni. De ilyen Liverno - Parma, Sociedad - Osasuna-féle meccsek nem érdekelnek, azokat kihagyom. Ezek mellett még NBA-t (amiből mostanában egyre több van), NFL-t és F1-et szoktam nézni.
És amik kihagyhatatlanok: Top Shop és főzőműsorok
Barca, Inter, Arsenal meccsek kötelezőekgrecki írta:Az oldalbordával rendelkező futballőrült táraimtól kérdezném, hogy ők hogyan viselik az állandó focimeccseket? Én hála az égnek viszonylag szerencsés vagyok ebből a szempontból, de még így sem nézek messze annyi meccset, mint korábban, meg, mint amennyit megnéznék... Pl a héten nem láttam egyik bl és uefa kupa meccset sem...
De tetszik Neked? Mert én azt hallottam, h elég "humbuk" szak ez a kommunikáció... meg, h nem sok mindent lehet vele kezdeni...barca99 írta:Debrecen...rytuu írta:Most akkor hova jársz?Komm és médiatud. szakirány lesz jövőre, ha minden jól megy.... de mi ilyen kísérleti nyulak vagyunk, nem tudom még mi lesz jövőre.
Én,Mi ezt meg oldjukgrecki írta:Az oldalbordával rendelkező futballőrült táraimtól kérdezném, hogy ők hogyan viselik az állandó focimeccseket? Én hála az égnek viszonylag szerencsés vagyok ebből a szempontból, de még így sem nézek messze annyi meccset, mint korábban, meg, mint amennyit megnéznék... Pl a héten nem láttam egyik bl és uefa kupa meccset sem...
Barcelona...Krojf írta:Ha igen, akkor hova mennél szívesen?
Debrecen...rytuu írta:Most akkor hova jársz?
Hm, igen, én is pont emiatt hanyagoltam a média-komm. szakot ott.. elsőnek ELTE-re magyar szakra, másodiknak Corvinuson média-kommunikációra. Már most eldöntöttem, h én bizony a diplomamunkámat A foci és a magyar költészet címmel fogom készítenibarca99 írta:Én szurkolok...rytuu írta:Grat! Mostmár Te is szurkolhatsz nekem, h felvegyenek az ELTE-re.Milyen szakra? Tavaly én is jelentkeztem oda, de kommunikációra 144 volt a ponthatár...
Én szurkolok...rytuu írta:Grat! Mostmár Te is szurkolhatsz nekem, h felvegyenek az ELTE-re.
Grat! Mostmár Te is szurkolhatsz nekem, h felvegyenek az ELTE-re.kovinho írta:Nem biztos hogy ide való de végülis offtopic: Felvettek a gimnáziumba ahova szerettem volna menni! Ti tudtok vmit? Vagy már kitárgyaltáltok? Ha igen sry de azért én megosztom veletek...
Andris!lionelmessi19 írta:Szia!
Grecki, mivel tiszta lap, elhiszem.
Oztán hozzáteszem majd h sztem.
A lehülyézést képletesen értettem, így még nem fodult elő.
melegebb éghajlat sem volt szó szerint, mondjuk amikor focihoz nemértő (vmilyen) suhancnak voltam titulálva, az mondjuk annyira nem jött be. Már nem emlékszem h minek a kapcsán volt. De mind1 is.
Gratulálok!kovinho írta:Nem biztos hogy ide való de végülis offtopic: Felvettek a gimnáziumba ahova szerettem volna menni! Ti tudtok vmit? Vagy már kitárgyaltáltok? Ha igen sry de azért én megosztom veletek...