Élő közvetítések 07/08
Bojan, Xavi, Oleguer melegít
nálam hang nincsdada14 írta:Nekem is áll a kép
Sokszor pedig elég ha egy játékos nagy formában van emlékezz amikor roni idejött az idény elején sehol sem voltunk aztán hirtelen a hátára vette a csapatot és mentünk előre!!!!
Alighogy elkezdődött a 2. félidő, majdnem betalált az osa. Valdes védett
Nekem is áll a kép
-
- Barça C
Az elég baj mert annak a mecsnek az első félidejében parádéztak.La Pulga írta:Hát nincs..Roli 87 Barcelona írta:Van olyan a játékunk mint a Bilbaó ellen?????????
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
pls mondjon nekem már vki egy eredményt hogy áll a Barca
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
mármint hogy viszajön puyol és egy támadó jó formában van, és jó lesz a csapat
legyen szives vki mondja meg nekem hogy ilyenkor a meccs szünetében nincs közvetítés?mert nekem most áll a kép!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
szevasztok gyerekek megyek mert holnap korán kelol iskolába menni!Szurkoljatok hejettem is és remélem reggelre lesz össze foglaló és megnézem köszönöm a segítségét mindenkinek....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
zért ez nem ilyen könyen megy...
HALA MADRID
HALA MADRID
kellene valami ami jol felpörgetné öket me ha ebböl megint x lesz v ne adj isten(inkább ki se mondom
)akko nagyon lemaradunk a margitrol

zolinho15 írta:Ugyan oylan ötlettelen a játékunk mint eddig!!
Most már valamit kellene csinálni, mert ez igy nem mehet tovább!!!!!
EGYETÉRTEk
Sztem van fantázia a csapatban ha puyol visszajön és egyik támadónknak elindul egy jó szériálya akkor huzni fogja a többieket és ujra a retteget barca leszünk!!!!!!!!
-
- Barça C
Van olyan a játékunk mint a Bilbaó ellen?????????