Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi Game neked isGame90 írta:Zozzy![]()
Linkelj be egy képet magadról és Barca99 szívesen összehoz benneteket egy kép erejéig![]()
![]()
Természetesen szúrkolunk neked
Teljesen jól felvázoltad a harci helyzetetBoixos írta:hát Zozzy, ha így áll hozzá ez a csajszi, akkor nem ér annyit ez a bugi...
egy bundesliga frizurát meg pláne nem!
ne izgasd magad, van olyan lány aki előtt nem kell hülyét csinálni magadból, h bejöjj neki!
ezt egy öreg harcos mondja neked amigo.![]()
Már-már Zsófi szinten vagyunk aranyosak nemZozzy 5 írta:Nagyon aranyosak vagytok
Óhh köszi nagyon mindenkinek!!!barca99 írta:Ezaz. Egy egész fórum áll mögötted.Game90 írta:Olyan nincs, hogy nincs esély.Van esély.
![]()
szvsz régen rossz, ha a csaj csak a kinézetre utazik (főleg ha ahhoz műmájernek kell lenned [sorry ha ez bánt vkit])
Én tudom miről bexélszZozzy 5 írta:Nagyon szép lány, de nem ő lett nekem teremtve sztemGame90 írta:Zozzy, ne add fel. Csak C-t tudom idézniOlyan nincs, hogy nincs esély.
Ha lenne egy másik lány, egy bnő akkor az valószínűleg teljesen elfeledtetné Zsófit(így hivják a csajt). És lenne is bnőm(sztem
![]()
) ha tennék érte vmit, és elmennék egy buliba vagy szórakozóhelyre vagy mittomén. Csak az az igazság, hogy ezek engem anynira nem vonzanak. Ami zenét ott nyomatnak nem igazán az én stílusom, az ivászat ami meg ott megy távol áll tőlem.
Persze, a nagy szerelmet nem feltétlen egy buliba kell megtalálni.
Ezaz. Egy egész fórum áll mögötted.Game90 írta:Olyan nincs, hogy nincs esély.
Nagyon szép lány, de nem ő lett nekem teremtve sztemGame90 írta:Zozzy, ne add fel. Csak C-t tudom idézniOlyan nincs, hogy nincs esély.
Óhh, köszi Kovinho, meg neked is C.kovinho írta:Én sok sikert kívánok neked Zozzy, ehhez a projekthez!Charlie írta:Patronálható egy jány' Zozzy. Olyan nincs, hogy nincs esély. Tessék lépéseket tenni az ügy érdekében.
C.![]()
Hát, a magyar utánpótlásba nézz körül. Minden kis elkényesztett gyereknek akik egyesületbe játszanak ilyen hajuk van.barca99 írta:És az a focistahaj ez magyar "találmány"?Annak idején divat volt a bundesliga-frizura... ilyen alapjai vannak ennek a focistahajnak? Én csak külföldi meccseket nézek, de ott nem láttam eddig ilyan "szabványhajat". Esetleg néznem kéne Borsodi Liga meccseket (isten ments)? Ott láthatnék?
A csaj is debreceni?![]()
Ugye, hogy nagyon jó csaj?barca99 írta:Zozzy 5 írta:...képek...![]()
![]()
Tölts fel egy képet magadról, és összehozok vmit a harmadik képből... nagy Paint király vagyok.Zozzy 5 írta:Ja és igen, nem nagyon bántam volna azt a 3. képet(utolsó művem a Messi topicban csodálható.)
PS: milyen az a focistahaj?![]()
de lehetne olyan, mint tavaly Henkének...
Hát, nem pont Puyolos haj.Game90 írta:Zozzy, akkor biztos olyan Puyol-os hajad van![]()
Azon a 3. képen tényleg jó![]()
Zozzy 5 írta:...képek...
Tölts fel egy képet magadról, és összehozok vmit a harmadik képből... nagy Paint király vagyok.Zozzy 5 írta:Ja és igen, nem nagyon bántam volna azt a 3. képet
Hát nem teljesen göndör, nem Rijkaard göndörgrecki írta:Gondolom nem bántad volna, ha a harmadik fotón a te orcádra lehelt volna mézédes csókot, emájrájt?![]()
![]()
Tehetséges a leányzó!![]()
Csak nem te is göndör vagy? Vagy minek kellett volna kivasalni?