Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt hiszem ha nyáron megkérdezik a szurkolókat, hogy Mascheranoval a kezdőben melyik csapat fejezi be emberhátrányban a meccset egy Barca-Arsenalon, 100ból 99 minket mondott volna, méghozzá miattaalbicelesteX írta:Azért ahhoz képest,mikor szóba került a leigazolása mindenki ágált ellene,most mennyire szimpatikus lett a srác.Szerintem mindenki számára példaértékű lehet az eddigi viselkedése,teljesítménye.Én azonban kicsit sajnálom,hogy nem játszik többet.
Nagyott játszott meg minden, de a tökösséget azt biztos hogy nem kell tanulja Businak.sjd írta:Remélem Busquets Mascherano teljesítménye kapcsán megtanulja, hogy hogyan kell egy vkp-nak tökösen játszani, ahelyett, hogy össze-vissza fetreng..
Szóval óriásit játszott az argentin.
Pedig elvileg nem ez az angol foci, hanem a támadóbb stílusú felállás. Ilyet szerintem még nem tapasztalt egy Liverpool-Arsenal meccs kapcsán.messideco írta:Éreztem, hogy az angol Arsenal ellen ő kell, aki tökéletesen kiforrt a szigetországban, ismeri az angol foci minden elemét...
Zseniális
Teljesen egyet értek veled és szerintem még lesz több fontos meccse idén ha több lesz a sérült vagy pihentetni kell embereket.Barcaman14 írta:Nagyon kellett a tegnapi jó játéka. Ha nem is illik annyira a játékunkba mint Busquets, de megmutatta hogy lehet rá számítani. Hatalmas szíve van, és nagyon tetszik a hozzállása. Így tovább!
Ebben legalább egyetértünktorrestoni írta:Tökéletesen egyetértek! Amit produkált, az már Londonban is őrülten hiányzott. A legkeményebb, legjobban szerelő játékosunk. Tucatnyi sallangmentes kellően kemény szerelés, rengeteg futás. 10/10.Iniesta_1986 írta:Szerény véleményem szerint a mérkőzés embere.
Amit a végén bemutatott szerelés, az élményszámba megy. Ilyenre csak a legnagyobbak képesek!
Csak így tovább Javier!
Ja, és remélem a sérülése, nem komoly!