2006.07.31. 15:05:54
Kedves H.F.C.B.!
Az idő megy, a csapat körül pedig nagy a csönd, ami abszolút nem vezet semmi jóhoz, úgyhogy gondoltam, hogy kicsit összefoglalom a dolgokat, és megint csak bíztatnám az eddig nem reagálókat!
Szóval, lássuk a tényeket:
1. A csapatnak jelenleg nincs hivatalosan CSK-ja, mert G. Norbert lemondott. Új CSK választása vagy akár a régi visszahelyezése csakis demokratikus választások útján történhet meg, a csapat tagjainak voksolása alapján, de ez csak akkor történhet meg, ha már van egy konkrét csapat!
2. A szombati, egyébként jelenleg még a H.F.C.B. neve alatt futó örömfoci biztosan marad, de valószínűleg hamarosan abszolút független lesz a tornára készülő H.F.C.B.-től, hiszen mint azt itt már oly sokszor kitárgyaltuk, az ottani foci sosem fog eredményre vezetni! Azaz: új helyszín, új célok, új hozzáállás kell!
3. Nos erre eddig a következő emberek, a következőféle képen jeleztek vissza:
- Bercy, Silvanus, Zsoltika, Melkor, Barcafan, Deffent, és Bede Viktor - Minden újban benne vannak, csak hogy a csapat végre komolyabban készülhessen a következő tornákra.
- Marci, G. Norbi, Boogess, és Mucska Zoli - Minden újban benne lenne, de iskolai, munkahelyi elfoglaltságaik, vagy épp egy sajnálatos sérülés miatt valószínűleg kevesebbet tudnak majd a jövőben jönni.
Nos ez akárhogyan is számolom mindössze 11 ember! Ez így nem hogy egy „A” és egy „B” csapathoz kevés, de még összességében egy csapathoz is pláne, hogy ebből a 11-ből 4 ember bizonytalan. EZ ÍGY KEVÉS!!! Kérem azokat, akik eddig nem jeleztek, hogy tegyék meg végre: Szombati örömfoci, vagy komoly készülés a szurkolói tornákra, akár áldozatok árán is (új időpont, új pálya…)???
Akik még nem jeleztek semmit: C. Gábor, Mehrl Gábor, Büky, A. Gergő, B. Miki, Mucska Gábor, Z. Iván… és még egy pár ember, akik igazából abszolút nem látogatják szombati focijainkat, így azt hiszem, hogy őket most már nem kéne ide sorolni (Kori, Rafu, Sáska, Söri, B. Pali, Sz. Zoli…). Persze tudom, hogy a felsoroltak között olyan is van, akik abszolút nem fórumozik, de ők is értesítve lettek vagy így, vagy úgy, mégsem válaszoltak semmit...
Kérem JELEZZETEK! Amint megvan nagyjából a 10-10 ember (a két kerethez), érdemes lesz továbblépni. Természetesen létszám hiányában le kell majd mondanunk a "B" csapat indulását a selejtezőn, ez azt hiszem evidens. Akkor csak egy keret, egy csapat lesz...
Ui.: Elnézést, ha valakit kihagytam, vagy ha valakit nem a tények alapján soroltam be ide vagy oda, kérem javítson ki, és még egyszer bocs! Nem volt könnyű kibogarászni ezeket a sok hsz közül.
"Més Cuen un Club"