Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.15. 23:55:28

LG írta:Megmondom neked: a hollandok nagyon jók lesznek a csoportban, aztán az egyenes kieséses szakaszban is eljuthatnak addig, amig nem kapnak egy igazán komoly ellenfelet, aztán elfogy a tudomány, mert túlsztárolt középszar csapat. Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
Abban igazad van, hogy nincs egy igazi húzóember a csapatban, aki meccseket tudna eldönteni a fontos pillanatokban, de akkor pölö a németeknél van ilyen játékos :?: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2009.10.16. 00:32:14-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.15. 23:27:11

Drigo írta:Kíváncsi vagyok mit alakított a drogos. Ha az előző meccsen hason csúszkált, akkor most meztelenül futott be a pályára?
Uruguay - Argentina meccs összefoglaló

Maradona és a játékosok ünneplik a gólt
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.15. 18:59:40

LG!
Egy mai/tegnapi, régebbi beszélgetésünkre visszatérnék még (argentinokról a Messi topicban).

Az olasz válogatott legutóbbi VB győzelme egy erőteljes negatív "motiváció" hatására (is) sikerült: bundabotrány. (Nem tudtam jól megfogalmazni, ezért csak a "negatív motivációra" futotta, de azt hiszem, érthető, hogy mire gondolok).
Ezt a példát csak azért hoztam fel, hogy egy rossz lelki passzban lévő csapat (fenyegetettség érzése) is képes lehet végső győzelemre pont ebből kifolyólag. Nagy csapatot sosem érdemes temetni.
Független emberként én is azt mondom, hogy kalap *** az argentin válogatott játéka, és ha tippelnem kéne most itt helyben: nem tenném fel az összes pénzemet a végső győzelmükre (többek között azok miatt, amiket te is leírtál a Messi-topicban).
De az esély megvan nekik is (akár ez a "negatív motiváció" is plusz erőt adhat nekik, hogy kritikán alul szerepeltek most!), illetve még a hasonlóan, már-már klasszikusan mindig elvérző hollandoknak is van lehetőségük.
No de majd meglátjuk.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.15. 18:44:45

Én VB-n 4 közé spanyolokat, brazilokat, németeket, angolokat tippelem.
Plusz szeretném, ha Messiék is ott lennének, de csak normális játékkal, mert ezzel amit mostanában előadnak inkább maradjanak otthon. :?

Meglepetés csapat sztem: Izland :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.15. 18:40:31

VictorValdes19 írta:Örülök, hogy az Argentínok ott lesznek, Dél-Afrikában. 8)

Spanyolokat, Hollandokat, Brazilokat és a Németeket érzem a legesélyesebbnek, a végső sikerre. Hollandokra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire lesznek képesek, egy komolyabb csapat ellen. Mert azért az 1ik legkönnyebb (hanem a legkönnyebb) csoportba voltak. Jaj, de szép is lenne egy, Holland-Spanyol/Argentín döntő. :oops: 8)
Megmondom neked: a hollandok nagyon jók lesznek a csoportban, aztán az egyenes kieséses szakaszban is eljuthatnak addig, amig nem kapnak egy igazán komoly ellenfelet, aztán elfogy a tudomány, mert túlsztárolt középszar csapat. Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.15. 18:22:00

Drigo írta:
Ezzel abszolút egyetértek. Nem ez a legerősebb brazil garnitúra, amit láttam játszani az évek folyamán, de még így is a világ elitjébe tartozik.

Spanyolok bomba erősek, bár én a támadósorukat nem mondanám olyan erősnek, hiába a klasszisnak mondott játékosok. Torres a KK-n is megszórta Új-Zélandot, aztán semmi PL-ben is vezeti a góllövőlistát, de ott is a harmatgyenge kis csapatokat szórja meg mindig, erősebb védelemmel szemben nem szokott úgy tündökölni (Persze az Eb-t megnyerte a németek ellen.). Villanak egyenletesebben szokott termelni, de őt sem érzem olyan játékosnak, aki majd hozza a meccseket egyedül. A spanyolok egyedül itt lehetnek bajban.

Németekről kár is szólni, lehet bármilyen keretük, lehet bárki az edző, velük mindig számolni kell.

Angolokról meg csak annyit, hogy nem mostanában fognak ők vb-t nyerni...

Meglepetéscsapat? Az majd meglepetés lesz :D
Nagyjából egyetértek veled. Egyedül azzal nem értek egyet, h a spanyoloknak csatársora nem lenne erős...szerintem Spanyoloroszág rendelkezik jelenleg a legerősebb támadó kettőssel. A Torres-Villa kettős azért eléggé ütős.

Az igaz, h Brazilia és Spanyolország tűnik a legerősebbnek, DE nagyon ritka esetben nyer a legesélyesebb csapat.
Brazilia, Spanyolország, Németország hármasból lesz vmelyik nemzet a vilagbajnok szerintem.
Van egy olyan megérzésem, h a négybe bejut egy afrikai ország is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.15. 15:28:10

Örülök, hogy az Argentínok ott lesznek, Dél-Afrikában. 8)

Spanyolokat, Hollandokat, Brazilokat és a Németeket érzem a legesélyesebbnek, a végső sikerre. Hollandokra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire lesznek képesek, egy komolyabb csapat ellen. Mert azért az 1ik legkönnyebb (hanem a legkönnyebb) csoportba voltak. Jaj, de szép is lenne egy, Holland-Spanyol/Argentín döntő. :oops: 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
levproff
Director del Fútbol

2009.10.15. 14:48:16

danikaa10 írta:Egy iszonyat hülye kérdést engedjetek meg. :oops: Nem nagyon találom sehol, szóval akkor a svédek, tuti nem lesznek ott a VB-n?
"Viszont érdemes megjegyezni, hogy Csehország, Horvátország, Svédország, Lengyelország és Törökország válogatottja sem lesz ott a világversenyen." :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Drigo
Eurobarca Staff

2009.10.15. 14:47:21

Rivaldo11 írta:Nem az idő szépiti meg itt a dolgokat a brazilokkal kapcsolatban. A mai csapatuk-tudásban-sehol nincs a 2002-es hez képest, de még a franciák ellen elbukó 98'as csapatuk is sokkal jobb volt. Eredményes azonban lehet, bár én most a spanyolokat erősebbnek érzem. Az vitathatatlan, hogy ez a két válogatott lesz a legnagyobb esélyes, kiegészülve mondjuk a tornákon hagyományosan erős németekkel, ők hárman a legnagyobb favoritok. Lesznek majd olyan csapatok is, akik önjelölt esélyesek lesznek( kimagaslanak majd az angolok e téren :lol: ), de én még egy meglepetéscsapatot is várok ( reményeim szerint az "elefántok").
Ezzel abszolút egyetértek. Nem ez a legerősebb brazil garnitúra, amit láttam játszani az évek folyamán, de még így is a világ elitjébe tartozik.

Spanyolok bomba erősek, bár én a támadósorukat nem mondanám olyan erősnek, hiába a klasszisnak mondott játékosok. Torres a KK-n is megszórta Új-Zélandot, aztán semmi PL-ben is vezeti a góllövőlistát, de ott is a harmatgyenge kis csapatokat szórja meg mindig, erősebb védelemmel szemben nem szokott úgy tündökölni (Persze az Eb-t megnyerte a németek ellen.). Villanak egyenletesebben szokott termelni, de őt sem érzem olyan játékosnak, aki majd hozza a meccseket egyedül. A spanyolok egyedül itt lehetnek bajban.

Németekről kár is szólni, lehet bármilyen keretük, lehet bárki az edző, velük mindig számolni kell.

Angolokról meg csak annyit, hogy nem mostanában fognak ők vb-t nyerni...

Meglepetéscsapat? Az majd meglepetés lesz :D
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.10.15. 14:35:42

Rivaldo11 írta:Nem az idő szépiti meg itt a dolgokat a brazilokkal kapcsolatban. A mai csapatuk-tudásban-sehol nincs a 2002-es hez képest, de még a franciák ellen elbukó 98'as csapatuk is sokkal jobb volt. Eredményes azonban lehet, bár én most a spanyolokat erősebbnek érzem. Az vitathatatlan, hogy ez a két válogatott lesz a legnagyobb esélyes, kiegészülve mondjuk a tornákon hagyományosan erős németekkel, ők hárman a legnagyobb favoritok. Lesznek majd olyan csapatok is, akik önjelölt esélyesek lesznek( kimagaslanak majd az angolok e téren :lol: ), de én még egy meglepetéscsapatot is várok ( reményeim szerint az "elefántok").
Az elefántoknak van egy hatalmas problémják: nagyon gyenge a védelmük, hiába a klasszis támadók és kp-k, igy nem lesz semmi esélyük.
Brazilok: most nincsenek olyan nagy egyéniségek, mint Ronaldo, Rivaldo, vagy épp Dinho, egyedül Kaka, de most ő sincs toppon. Viszont nagyon sok simán jó játékosuk van, és igy csapatszinten alkothatnak vmi komolyat.
A spanyolok nagyon jók, ebben egyetértünk, a németekben is.
Az angolokat én most viszont nem irnám le, 1 ember miatt: Fabio Capello. Sztem most a válogatottak közül nekik van a legjobb edzőjük.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.15. 14:32:48

Egy iszonyat hülye kérdést engedjetek meg. :oops: Nem nagyon találom sehol, szóval akkor a svédek, tuti nem lesznek ott a VB-n?
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.15. 14:01:21

Az olasz válogatott engem kezd 1 kicsit a Milánra emlékeztetni, semmi változás ugyan azok a játékosok és csak öregszenek öregszenek egyre kevesbb eredmény stb. Őket teljesen esélytelenek tartom
Visca El Barca
Kép
levproff
Director del Fútbol

2009.10.15. 14:00:18

Forcabarca8 írta:egyszerűen nem értem, hogy miért nem küldték még el?!
Ezt én sem értem! :roll: Ez a Francia válogatott sokkal többre hivatott mint egy pótselejtező! :roll: Én már nagyon rég elküldtem volna melegebb éghajlatra!Ahogy Titi is!
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.10.15. 13:56:13

hát, szerintem a franciáknak erősebb kerete van, mint a hollandoknak. csak a franciákat egy gyökér irányítja, ráadásul évek óta :evil: egyszerűen nem értem, hogy miért nem küldték még el?! valakivel nagyon jóba lehet az ottani fejesek közül!

nálam leginkább vb-esélyes a spanyol és a német válogatott, utánuk a brazilok és az argentínok. innentől kezdve nekem mindenmás meglepetés, a franciák - mint már írtam - a szöv kap miatt esélytelenek, a hollandok voltak már ennél sokkal erősebbek (pl 2000 körül) és akkor se nyertek semmit se, az olasz keretből hiányoznak az igazi vezérek (mint amilyen Totti, del Piero, Nesta, Maldini stb voltak) ezért őket is kevésnek érzem a végső győzelemhez. és nagyjából ennyi 8)
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.15. 13:26:41

Én a holland csapatot is az érem esélyesek közé sorolom
Visca El Barca
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.15. 13:23:03

Nem az idő szépiti meg itt a dolgokat a brazilokkal kapcsolatban. A mai csapatuk-tudásban-sehol nincs a 2002-es hez képest, de még a franciák ellen elbukó 98'as csapatuk is sokkal jobb volt. Eredményes azonban lehet, bár én most a spanyolokat erősebbnek érzem. Az vitathatatlan, hogy ez a két válogatott lesz a legnagyobb esélyes, kiegészülve mondjuk a tornákon hagyományosan erős németekkel, ők hárman a legnagyobb favoritok. Lesznek majd olyan csapatok is, akik önjelölt esélyesek lesznek( kimagaslanak majd az angolok e téren :lol: ), de én még egy meglepetéscsapatot is várok ( reményeim szerint az "elefántok").
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.15. 13:00:45

Ennyire nem komálod Diegot? :D Mellesleg azzal járnának a legjobban, ha Maradona lemondana, és egy edző kezelésbe venné ezt a csapatot. Rosszabb már nem nagyon lehet.

Dungának meg tényleg kijár a tisztelet, bár én nem igazán szeretem még most sem. (Nekem a 2002-es brazil válogatott volt 'A' csapat, ahhoz képest ez... vagy csak az idő szépíti meg a dolgokat? :) Bár a Ronaldo - Rivaldo - Ronaldinho hármassal nekem akkor is jobb az a keret. )

A spanyolok is durvák ezzel a 10/10-es mutatóval... csak aztán nehogy hamar vége legyen a VB-nek. Szerintem az érem a minimum. Bár ez messze a legjobb generáció, talán reális az arany.

Már csak egy bosnyák - portugál pótselejtezőnek szurkolok, mert azt hiszem a két csapat közzül messze a bosnyákok az esélyesebbek.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.10.15. 12:54:22

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_vb ... m-2003275/

az "isteni" diego folyton bizonyítja, hogy bizony ő nem jó ember. leszokott (ha leszokott) a drogról, de ettől még egy nagy nulla emberileg! emellette zseniális focista volt, de semmi több. edzőnek is gyatra, ez csak mázli, hogy kijutottak! amúgy el se tudom képzelni, hogy mit mondhat messinek, agüeronak, és a többi kiváló játékosnak, hogy ennyire rossz játékot produkáljanak! kicsit olyan feelingem van, mint amit henry nyilatkozott domenechről (aki szerintem még rosszabb szakvezető, mint maradona) hogy nincs semmi taktika, nulla begyakorolt elem, semmi tudatosság, csak kiküldi őket a gyepre és kész.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2009.10.15. 12:41:37

Kíváncsi vagyok mit alakított a drogos. Ha az előző meccsen hason csúszkált, akkor most meztelenül futott be a pályára? Igazából mindegy, amíg ő ott van, addig ez az argentin csapat nem sok vizet fog zavarni, de kár... :twisted:

A lényeg, hogy Brazília ott van a helyén. Hihetetlen, hogy Dunga milyen csapatot csinált. Emlékszem, amikor még a selejtező elején mennyien követelték a fejét. Aztán a Paraguay elleni zakó után jött 4x és 7 győzelem. Aztán már teljesen tét nélkül a B csapat kikapott Bolíviában, ahol az argentin A-nak sikerült egy hatost begyűjtenie, meg végül egy x. Hiába, aki nem belőve rakja össze a csapatát, az máris eredményes lesz...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.15. 10:02:17

Örülök hogy így alakult, Argentínának ott a helye a VB-n, nem csak Messi miatt, hanem hogy minél erősebb mezőny legyen. Viszont Maradonának nincs sok oka-ideje örülni, mert ebből a szedett-vedett, mindig máshogy fölálló csapatból össze kéne raknia egy ütőképes együttest 3/4 év alatt.
És szerintem van még pár régebbi motoros a fiatalok mellett, akit még figyelhet pl. Saviola, Crespo,Samuel...van aki még erősítést jelenthet.
Viszont Uruguaynak is szurkolok a pótselejtezőn, mert erős keretük van és szeretnék minél több jó játékost a VB-n figyelemmel követni, és Cácereséket szívesebben nézem mint Costa Ricát. Martín például lehet hogy majd ott győzi meg Pep-et hogy tartsa meg a csapatnál. De Suárez-t is láthatnánk és még sokan másokat is, akik érdekesek lehetnek.
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.10.15. 02:09:04

Végre volt gól is!
Azt hittem, hogy böjt lesz és egy deka gólt nem látunk szégyenszemre két dél-amerikai válogatott meccsén, de Bolatti szerencsés csere volt.
Most emiatt a csere miatt is isten marad Maradona.
Az albiceleste is dél-afrikai résztvevő, gondolom Maradona marad kapitány, akinek lesz dolga bőven, hogy ütőképes csapatot csináljon.
Messi meg egy kicsit önmaga árnyéka a válogatottban, aki nem ezért lesz Aranylabda-győztes.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
messi70
Jugador del Barça

2009.10.15. 02:05:50

gratula nekik de azert ossze kell jobban szedniuk magukat !!!jo ejt mindenkinek hajra BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBbbbarca!!!!!!!!!!!!!!!!!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.15. 01:54:27

Góóóóóóóllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!! Bolatti, akinek a becserélését megreklamáltam!
Hát most az egyszer megkövetem Maradonát!!! :D

...és vége!!!

Uruguay - Argentina 0 -1!!!!

Argentina kijutott a 2010es VB-re!!!! =D> :mrgreen: \:D/
Kép
messi70
Jugador del Barça

2009.10.15. 01:52:28

El fanático írta:79.perc - Higuain is le - Bolatti fel! Bravó! Még jobb! :evil: Mit csinál ez a Maradona???!
nem ert hozza inkabb o kene be alljon!!!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.15. 01:51:05

79.perc - Higuain is le - Bolatti fel! Bravó! Még jobb! :evil: Mit csinál ez a Maradona???!
Kép
Lezárt