Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Abban igazad van, hogy nincs egy igazi húzóember a csapatban, aki meccseket tudna eldönteni a fontos pillanatokban, de akkor pölö a németeknél van ilyen játékosLG írta:Megmondom neked: a hollandok nagyon jók lesznek a csoportban, aztán az egyenes kieséses szakaszban is eljuthatnak addig, amig nem kapnak egy igazán komoly ellenfelet, aztán elfogy a tudomány, mert túlsztárolt középszar csapat. Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.
Uruguay - Argentina meccs összefoglalóDrigo írta:Kíváncsi vagyok mit alakított a drogos. Ha az előző meccsen hason csúszkált, akkor most meztelenül futott be a pályára?
Megmondom neked: a hollandok nagyon jók lesznek a csoportban, aztán az egyenes kieséses szakaszban is eljuthatnak addig, amig nem kapnak egy igazán komoly ellenfelet, aztán elfogy a tudomány, mert túlsztárolt középszar csapat. Olyan, mint a rm volt az elmúlt években, nem csoda, hisz az is teli volt középszar hollandusokkal.VictorValdes19 írta:Örülök, hogy az Argentínok ott lesznek, Dél-Afrikában.![]()
Spanyolokat, Hollandokat, Brazilokat és a Németeket érzem a legesélyesebbnek, a végső sikerre. Hollandokra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire lesznek képesek, egy komolyabb csapat ellen. Mert azért az 1ik legkönnyebb (hanem a legkönnyebb) csoportba voltak. Jaj, de szép is lenne egy, Holland-Spanyol/Argentín döntő.![]()
Nagyjából egyetértek veled. Egyedül azzal nem értek egyet, h a spanyoloknak csatársora nem lenne erős...szerintem Spanyoloroszág rendelkezik jelenleg a legerősebb támadó kettőssel. A Torres-Villa kettős azért eléggé ütős.Drigo írta:
Ezzel abszolút egyetértek. Nem ez a legerősebb brazil garnitúra, amit láttam játszani az évek folyamán, de még így is a világ elitjébe tartozik.
Spanyolok bomba erősek, bár én a támadósorukat nem mondanám olyan erősnek, hiába a klasszisnak mondott játékosok. Torres a KK-n is megszórta Új-Zélandot, aztán semmi PL-ben is vezeti a góllövőlistát, de ott is a harmatgyenge kis csapatokat szórja meg mindig, erősebb védelemmel szemben nem szokott úgy tündökölni (Persze az Eb-t megnyerte a németek ellen.). Villanak egyenletesebben szokott termelni, de őt sem érzem olyan játékosnak, aki majd hozza a meccseket egyedül. A spanyolok egyedül itt lehetnek bajban.
Németekről kár is szólni, lehet bármilyen keretük, lehet bárki az edző, velük mindig számolni kell.
Angolokról meg csak annyit, hogy nem mostanában fognak ők vb-t nyerni...
Meglepetéscsapat? Az majd meglepetés lesz
"Viszont érdemes megjegyezni, hogy Csehország, Horvátország, Svédország, Lengyelország és Törökország válogatottja sem lesz ott a világversenyen."danikaa10 írta:Egy iszonyat hülye kérdést engedjetek meg.Nem nagyon találom sehol, szóval akkor a svédek, tuti nem lesznek ott a VB-n?
Ezzel abszolút egyetértek. Nem ez a legerősebb brazil garnitúra, amit láttam játszani az évek folyamán, de még így is a világ elitjébe tartozik.Rivaldo11 írta:Nem az idő szépiti meg itt a dolgokat a brazilokkal kapcsolatban. A mai csapatuk-tudásban-sehol nincs a 2002-es hez képest, de még a franciák ellen elbukó 98'as csapatuk is sokkal jobb volt. Eredményes azonban lehet, bár én most a spanyolokat erősebbnek érzem. Az vitathatatlan, hogy ez a két válogatott lesz a legnagyobb esélyes, kiegészülve mondjuk a tornákon hagyományosan erős németekkel, ők hárman a legnagyobb favoritok. Lesznek majd olyan csapatok is, akik önjelölt esélyesek lesznek( kimagaslanak majd az angolok e téren), de én még egy meglepetéscsapatot is várok ( reményeim szerint az "elefántok").
Az elefántoknak van egy hatalmas problémják: nagyon gyenge a védelmük, hiába a klasszis támadók és kp-k, igy nem lesz semmi esélyük.Rivaldo11 írta:Nem az idő szépiti meg itt a dolgokat a brazilokkal kapcsolatban. A mai csapatuk-tudásban-sehol nincs a 2002-es hez képest, de még a franciák ellen elbukó 98'as csapatuk is sokkal jobb volt. Eredményes azonban lehet, bár én most a spanyolokat erősebbnek érzem. Az vitathatatlan, hogy ez a két válogatott lesz a legnagyobb esélyes, kiegészülve mondjuk a tornákon hagyományosan erős németekkel, ők hárman a legnagyobb favoritok. Lesznek majd olyan csapatok is, akik önjelölt esélyesek lesznek( kimagaslanak majd az angolok e téren), de én még egy meglepetéscsapatot is várok ( reményeim szerint az "elefántok").
Ezt én sem értem!Forcabarca8 írta:egyszerűen nem értem, hogy miért nem küldték még el?!
nem ert hozza inkabb o kene be alljon!!!El fanático írta:79.perc - Higuain is le - Bolatti fel! Bravó! Még jobb!Mit csinál ez a Maradona???!