Az tény hogy nem megy úgy a Barcának mint az előző idényekben. Persze lehetne mondani, hogy hiányoznak a kulcsfontosságú játékosok (Messi, Roni, Deco), de amikor mindenki jelen volt, nem is olyan rég több meccsen keresztül is, akkor sem muzsikált úgy abarca ahogy azt előtte megszokhattuk.
A másik dolog, Ronaldinho ügye, nem egyszer jöttek azzal (előző évben is többször) hogy "megy ám majd a Milanhoz". Aztán még mindig itt van. Persze én nem csodálkoznék rajt cseppet sem ha menne, hiszen alig játszott, ha játszott akkor meg nem volt formában a brazil az egész eddigi idényben. Persze nem vagyok ellene, nem akarom kritizálni, még mindig a kedvenc játékosom, de sajnos ez a helyzet. Ha valamelyik meccsen rosszul játszott, én mindig vígasztaltam magam: rengeteget tett ő már a barcáért az évek során, ha ő nem lett volna, sok-sok kulcsfontosságú mérkőzést elvesztett volna a katalán csapat.
Azért én még bízom a bajnoki győzelemben, hiszen az esély meg van rá hogy botlik a Real, mint mostanában nem is egyszer, csak az a baj hogy mindig elszakadunk tőlük.
Forca B a r c a