Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
merx írta:Iniesta kapufára nem emlékszek(csak Xavi-éra) de nem baj, viszont Eto'o fölé lőtt labdájára nagyon is, pár méterről...
Azért Iniestát semm kell félteni, tavaly etette rendesen a cselzi védoit, csak az gol nem jotz ossze, de mekkora kapufát rugottdoki írta:Én nem szeretem a cselszkijt,de az a véleményem,hogy a legfontosabb meccsekre nagyon-nagyon felszívják magukat!
A bajnokikon azért lazábbak,mert vezetnek sok pontal, ha idegenben(lásd Villa ellen) el lehet hullajtani pontokat,hiszen otthon félelmetesen jók,és szinte bajnokok.A Bl-ben is simán továbbmentek,igaz csak másodikként,de akkor is ők az egyik legnagyobb favoritok.Szóval én ugyanúgy félek,mint tavaly,de remélem tényleg szétkapják őket!![]()
Van Bommelnek kell kezdeni,mert tapasztalt mindentéren,és addigra összekapja magát,és kihagyhatatlan lesz!
Ez tényleg igaz h kizárhatják a Chelsea-t az átigazolásokból sőt a BL-ből isOrdog írta:Sztem csak reklámot csinál magánakmerthogy én semmi ilyen hírt nem látok az oldalán
Jól csinálja:) Amúgy grat érte, nem rossz az oldal
Ezért kérdem én is,semmit nem találok az oldalán.Ordog írta:Sztem csak reklámot csinál magánakmerthogy én semmi ilyen hírt nem látok az oldalán
Jól csinálja:) Amúgy grat érte, nem rossz az oldal
Most én abból a gólból indultam ki, amit a FIFA06 bemutató videójában rúgottOrdog írta:Ecsém te szoktad egyáltalán nézni a Barca meccseit??DavidsNeD írta:Guily kezdőként nem volna jobb? (vagy Messi jobb nála?)
Miről beszélsz?Barcafan92 írta:Lehet h kizárják a cselszkijt a BLböl meg az átigazolásoktol eltiltjak!!!![]()
![]()
![]()
![]()
remélm ugy lessz!!!
nézzétek meg az oldalamat: www.kayakbarca.gportal.hu
Ordog írta:Ecsém te szoktad egyáltalán nézni a Barca meccseit??DavidsNeD írta:Guily kezdőként nem volna jobb? (vagy Messi jobb nála?)
FényévekkelDavidsNeD írta:Guily kezdőként nem volna jobb? (vagy Messi jobb nála?)
Sztem meg a támadoinknak át kell gázolniuk a cselzin. Más taktikában nem gondolkoz6unk, mert védekezni ugyse tudunk. A lényeg h Ronaldinho, Messi, Etoo 3mas jo napot fogjon ki.doki írta:A kúlcs a középpálya kikapcsolása lesz! Robbent,lampardot,duffot kiszedni(ez persze sinte lehetetlen),vagy legalább kettőt közülük!
Az nem most leszA labdarúgás történetének legsúlyosabb anyagi veszteségét szenvedte el az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea a tavalyi évben. Peter Kenyon klubigazgató szerint azonban aggodalomra nincs ok: 2010-re egyenesbe jön a gárda.