Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen az összes spanyol.DE mi Katalánok vagyunk.Charlie írta:Az már a múlt...Én félek tőlük,vagyis scak Mourinhótól,lehet hogy meglincseltek érte de sztem most az össze spanyol csapat kifog peregni,még ha egyáltalán nem is akarom hogy ez történjen.Zsolti írta:Két éve nem lett volna ekkora pofájuk.Csak egy pénzes embernek ugye nem volt jobb dolga...
C.
Az már a múlt...Én félek tőlük,vagyis scak Mourinhótól,lehet hogy meglincseltek érte de sztem most az össze spanyol csapat kifog peregni,még ha egyáltalán nem is akarom hogy ez történjen.Zsolti írta:Két éve nem lett volna ekkora pofájuk.Csak egy pénzes embernek ugye nem volt jobb dolga...
Csak nekik van alapjuk mire írni...Boixos írta:űCharlie írta:A szurkolóik nem tartanak tőlünk,olvasgatom a Chelsea fórumot,elismernek minket,de azt mondják hogy szétkapnak minket.Boixos írta:nem kell beparázni a mourinhotól. az a dolga, h jegyzeteljen. egyébként sztem, ők legalább annyira tartanak tőlünk, mint mi tőlük. ez a meccs abszolút kétesélyes, bármi lehet. viszont ha itthon nyerünk akkor már "csak" a kinti meccset kell kibekkelni és jók lehetünk. pláne akkor, ha nekik mindenképpen nyerniük kell. a porto is megverte őket. télleg, most jut eszembe a nagy eszmefuttatás után, egyáltalán itthon kezdünk?
C.
még jó, h nem ők fognak játszani![]()
de beírom én is: SZÉTKAPJUK A CSELZIT!
ilyen egyszerű.
űCharlie írta:A szurkolóik nem tartanak tőlünk,olvasgatom a Chelsea fórumot,elismernek minket,de azt mondják hogy szétkapnak minket.Boixos írta:nem kell beparázni a mourinhotól. az a dolga, h jegyzeteljen. egyébként sztem, ők legalább annyira tartanak tőlünk, mint mi tőlük. ez a meccs abszolút kétesélyes, bármi lehet. viszont ha itthon nyerünk akkor már "csak" a kinti meccset kell kibekkelni és jók lehetünk. pláne akkor, ha nekik mindenképpen nyerniük kell. a porto is megverte őket. télleg, most jut eszembe a nagy eszmefuttatás után, egyáltalán itthon kezdünk?
C.
A szurkolóik nem tartanak tőlünk,olvasgatom a Chelsea fórumot,elismernek minket,de azt mondják hogy szétkapnak minket.Boixos írta:nem kell beparázni a mourinhotól. az a dolga, h jegyzeteljen. egyébként sztem, ők legalább annyira tartanak tőlünk, mint mi tőlük. ez a meccs abszolút kétesélyes, bármi lehet. viszont ha itthon nyerünk akkor már "csak" a kinti meccset kell kibekkelni és jók lehetünk. pláne akkor, ha nekik mindenképpen nyerniük kell. a porto is megverte őket. télleg, most jut eszembe a nagy eszmefuttatás után, egyáltalán itthon kezdünk?
Arra énis kíváncsi vagyok,bár szerintem jobb lenne idegenben kezdeni...Boixos írta:nem kell beparázni a mourinhotól. az a dolga, h jegyzeteljen. egyébként sztem, ők legalább annyira tartanak tőlünk, mint mi tőlük. ez a meccs abszolút kétesélyes, bármi lehet. viszont ha itthon nyerünk akkor már "csak" a kinti meccset kell kibekkelni és jók lehetünk. pláne akkor, ha nekik mindenképpen nyerniük kell. a porto is megverte őket. télleg, most jut eszembe a nagy eszmefuttatás után, egyáltalán itthon kezdünk?