Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én sem voltam kb 6éve dokinálLG írta:Lássátok![]()
XaviMessifan bérescseppet szed, ő nem lett beteg, ti meg igen
Én már 6 éve nem láttam orvost sőt még orvosságot sem csak akkor amikor orvosivizsgára kellett mennem.remélem nem is kell soha orvoshoz mennem,de azért együtt érzek veletek,[auto_cenzúra] lehet betegnek lenni ilyen jó időben!Zozzy 5 írta:Ja, én is.Los Banditos írta:Én is náthás vagyok, ha ez megnyugtat.![]()
Csavarja az orrom egész nap ez a rohadt megfázás
![]()
Pl?Los Banditos írta:Nekem általában beszokott jönni.Ügyesen kell csinálni...
![]()
Hát, a mi tesitanárunk enyhén szólva lexarja az egészetGame90 írta:Próbálkozni lehet, csak kevésszer jön beLos Banditos írta:Ugyanazok a "körlecsalások".![]()
![]()
![]()
Próbálkozni lehet, csak kevésszer jön beLos Banditos írta:Ugyanazok a "körlecsalások".![]()
Ilyenkor megkell nézni, hogy nincs-e rákötve valami hús a hátadraNa de a legjobb, még is ha a kutya kerget
Ejjjjj azok a régi szép idők....LG írta:A labdát kergetni isA buxra futni...az igen
Ott azért már tétje van a dolognak. Na de a legjobb, még is ha a kutya kerget
Ugyanazok a "körlecsalások".Game90 írta:Az benne a legjobb, hogy körbe körbe kell futkározniLos Banditos írta:Énis így vagyok a dologgal.Időre vagy csak úgy futkározni szerintem hülyeség.![]()
Ugyanazok a házak, ugyanaz az út
Az benne a legjobb, hogy körbe körbe kell futkározniLos Banditos írta:Énis így vagyok a dologgal.Időre vagy csak úgy futkározni szerintem hülyeség.![]()
Énis így vagyok a dologgal.Időre vagy csak úgy futkározni szerintem hülyeség.Game90 írta:Érdekes, ha focizni kell, akkor élvezettel futok, de ha pl 1200 vagy 1800 métert kell futni időreDe gondolom ezzel nem vagyok egyedül
Köszikeozsimiki írta:Azért ez az időeredmény nem semmiZozzy 5 írta:Hát, nem leszek focista, most is csak kispályán játszok. Ott meg igazán nm különül el a középpálya meg a védő. Én ilyen tipikus uccsó ember vagyok, de neki se árt ha gyors.Elég magasra sikeredtem,hosszú lábak,hosszú...
![]()
+minden,de aszhem 7.5nél lejjebb sosem futottam
![]()
Amúgy nem szeretek futni annyira...tesitanárom ki is volt,hogy miért nem atlétizálok,de én maradtam simán a kézilabdánál...