Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez jó lesz?House írta: CFirpo, el tudod/tad kezdeni az avatarom, esetleg nem találtál hozzá jó képet? mert ha kell, énis keresek.bár, nem tudom nagyon, hogy hol vannak jó képek..
CFirpo, el tudod/tad kezdeni az avatarom, esetleg nem találtál hozzá jó képet? mert ha kell, énis keresek.CFirpo3 írta:ahha. holnap megcsinálom ha találok képet.Fecooo írta:CFirpo, majd ha ráérsz, keresel majd képet, amiről beszéltünk?
szek.: Itt egy eto'o-s:
Sztem azt írd oda, h FC Barcelona fan és változtass betűtípust. jah és nagy betűs legyen az egész szöveg...MichaaBee írta:Első kísérlet userbarral:
Vélemények?
Szerintem meg pont így jó. de persze nem egyforma az ízlésünkGyurinho írta:Mint kívülálló szerintem az a fehér FC Barcelona nem illik oda.Anélkül jobb lenne úgy gondolom.MichaaBee írta:Első kísérlet userbarral:
Vélemények?
Am azon kívül jó.
sztem király!Gyurinho írta:Mint kívülálló szerintem az a fehér FC Barcelona nem illik oda.Anélkül jobb lenne úgy gondolom.MichaaBee írta:Első kísérlet userbarral:
Vélemények?
Am azon kívül jó.
aham, értem akk maradjunk az eredetiben, az is teljesen ok.CFirpo3 írta:Hát figy. Az olyan tipusú avatarokban nem vagyok olyan jó. Max olyat tudok, h egy játékos van rajta...House írta:
vagy tudod mit? lehetne erről az új Etoo, Henry gólörömről?( a katonás) ^^
Hát figy. Az olyan tipusú avatarokban nem vagyok olyan jó. Max olyat tudok, h egy játékos van rajta...House írta:
vagy tudod mit? lehetne erről az új Etoo, Henry gólörömről?( a katonás) ^^
vagy tudod mit? lehetne erről az új Etoo, Henry gólörömről?CFirpo3 írta:Én szívesen megcsinálom, ha találok rá megfelelő képet.House írta:valaki nem tudna nekem elkészíteni egy messis avatart csinálni nekem, ami még belefér ide fórumba? Ha valaki megcsinálná megköszönném. Előre is KÖSZI!
Én szívesen megcsinálom, ha találok rá megfelelő képet.House írta:valaki nem tudna nekem elkészíteni egy messis avatart csinálni nekem, ami még belefér ide fórumba? Ha valaki megcsinálná megköszönném. Előre is KÖSZI!
gratu az összes banner mesternek!Bányász írta:Itt vannak a verseny kilencedik fordulójának képei is(Egy ország bemutatása):