Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
vegyem kissebrelionelmessi19 írta:JObb, csak kicsit nagy.VictorValdes19 írta:na game90 testviiiiiiir ez már jobb kép![]()
![]()
A legnagyobb rajzfilm sorozat voltlionelmessi19 írta:A Dragonball alapműveltség ?![]()
Mert akkor én műveletlen vagyok... nekem ez tök kimaradt!
Nem sikerült sehogy semGame90 írta:Majd valahogy utánanézek, mert zavar, hogy nem tudom, hogy mi lett a végeozsimiki írta:Ilyet nem kérhetsz tőlem,h csak úgy írjam le! Azt látni kell! Szóval tőlem ez ügyben ne várj segítségetKazik nekem is megvannak,de én Német Rtlen követtem végig tovább...a lényeget értettem
Nem változtál át Szuper Csillagharcossá?
Majd valahogy utánanézek, mert zavar, hogy nem tudom, hogy mi lett a végeozsimiki írta:Ilyet nem kérhetsz tőlem,h csak úgy írjam le! Azt látni kell! Szóval tőlem ez ügyben ne várj segítségetKazik nekem is megvannak,de én Német Rtlen követtem végig tovább...a lényeget értettem
Ilyet nem kérhetsz tőlem,h csak úgy írjam le! Azt látni kell! Szóval tőlem ez ügyben ne várj segítségetGame90 írta:Én csak addig néztem, ameddig az RTL adta. Utána még megvolt videókazettán 5 rész kb.ozsimiki írta:a NumberOne: DRAGOOOOON BAAAALLLLLL![]()
MY FAVORIT! Minden részét láttam
A Zed nek is,XXlnek is....
Miki mi lett a vége? Ha ezt nem tudom meg, akkor nem élet az élet
Én csak addig néztem, ameddig az RTL adta. Utána még megvolt videókazettán 5 rész kb.ozsimiki írta:a NumberOne: DRAGOOOOON BAAAALLLLLL![]()
MY FAVORIT! Minden részét láttam
A Zed nek is,XXlnek is....
ÚrIsten
Elég elkeserítő és megdöbbentő, hogy ilyenek történnek
Nem is olvashattad.Game90 írta:Ezt nem olvastamdoki írta:Nem csak a saját testi épségét kockáztatta volna,ha nem adja át a fegyverét.A tv adásokban is géppisztolyról beszélnek.
![]()
Akkor viszont jól tette, hogy odaadta.
Ezt nem olvastamdoki írta:Nem csak a saját testi épségét kockáztatta volna,ha nem adja át a fegyverét.A tv adásokban is géppisztolyról beszélnek.
Nem csak a saját testi épségét kockáztatta volna,ha nem adja át a fegyverét.Game90 írta:Én csak a rádióban hallottam, de elég szörnyű![]()
A szemtanú szerint a férfi fegyvert rántott elő (az InfoRádió egy AK 47-esről tud) és azzal a falba lőtt, így kényszerítette a biztonsági őrt arra, hogy átadja fegyverétbiztonsági őr csak simán átadta a fegyverét?
Bár lehet, hogy én is ezt tettem volna ebben a helyzetben.