hát kb....pffZsolti írta:Rijkaard:El kell felejteni ezt a meccset,a következő meccsre kell gondolni..már megbeszéltem a fiukkal,a következő meccsen megígérték,hogy másmilyen lesz a játék....Mr. Master írta:Már kiváncsi vagyok, hogy rijkaard milyen körülményekre fog hivatkozni, amik miatt nem tudtunk nyerni...![]()
Igazad van ez már nem indok!!takivini írta:Oké hogy ez ilyenkor már nem indok, de akkor is, Valahogy csak meg nyertük azt a Bl-t! de ezt inkább a Rijkaard rovatbanMessinho írta:Jó csávó ez a Laporta csak rossz edzőt hozott ide, én már akkor is meglepőnek tartottam amikor ide került!!Azért, mert valaki jó játékos volt az nem jelenti azt, hogy jó edző is lesz!!
Henk Thenkate (vagy hogyan kell írni) vele nyertünk BL-ttakivini írta:Oké hogy ez ilyenkor már nem indok, de akkor is, Valahogy csak meg nyertük azt a Bl-t! de ezt inkább a Rijkaard rovatbanMessinho írta:Jó csávó ez a Laporta csak rossz edzőt hozott ide, én már akkor is meglepőnek tartottam amikor ide került!!Azért, mert valaki jó játékos volt az nem jelenti azt, hogy jó edző is lesz!!
Rijkaard:El kell felejteni ezt a meccset,a következő meccsre kell gondolni..már megbeszéltem a fiukkal,a következő meccsen megígérték,hogy másmilyen lesz a játék....Mr. Master írta:Már kiváncsi vagyok, hogy rijkaard milyen körülményekre fog hivatkozni, amik miatt nem tudtunk nyerni...
a világ legerősebb támadósorával...salas9 írta:Ha egy Osasunát nem tudunk megverni,akkor mit akarunk egy olyan Lyon ellen,aki 5-öt rúgott a hétvégén,vagy mit akarunk a Sevilla ellen,aki 4-et rúgott a hétvégén.Mi majd úgy megyünk ki ellenük,hogy 0 gólt rúgtunk egy pocsék csapat ellen...
Oké hogy ez ilyenkor már nem indok, de akkor is, Valahogy csak meg nyertük azt a Bl-t! de ezt inkább a Rijkaard rovatbanMessinho írta:Jó csávó ez a Laporta csak rossz edzőt hozott ide, én már akkor is meglepőnek tartottam amikor ide került!!Azért, mert valaki jó játékos volt az nem jelenti azt, hogy jó edző is lesz!!
elnézést mónika kérdezd már meg tud olvasni ?Alessandro írta:GÓLLLLLLLLLLLLLLLL OSASUNAAAAAAAAAAAAAAAAA