Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennek örülnékCooltiszo írta:AMúgy majd ha lesz kedvem utánanézek és belinkelem ha még létezik az oldal ahonnan le lehet szedni az összes Dbz részt felirattal....
ha már itt tartunk, akkor én meg az a csávó leszek, aki úgy néz ki, mint songoku, csak kezdettől fogva magas, ő is Zseniális Teknős tanítványa.Game90 írta: Én meg az öreg leszek, hirtelen nem jut eszembe a neveBarca99 meg Bulma lesz
![]()
Okozsimiki írta:Game: megalapíthatjukSonGoKu ragnom lesz az tuti
Te lehet Qrillin
![]()
![]()
Ez oda'ottAkkor tudom milyen pizzát szeretsz...Sonkás, gombás, kukoricás...
Nekem is pont ez jutott az eszembe.grecki írta:Akkor tudom milyen pizzát szeretsz...Sonkás, gombás, kukoricás...ozsimiki írta: Game: megalapíthatjukSonGoKu ragnom lesz az tuti
Te lehet Qrillin
![]()
![]()
Régen?barca99 írta:Sőt, régen sok Spongebob-ot is néztem.![]()
Én sosem rajzoltam,megelegédtem azzal,h látom a részeket,de nemvagyok az a típus,h akkor telerakom szobát ilyenekkel,stb....Zozzy 5 írta:Nálam a Yugioh volt a kedvencNekem vhogy a Dragon Ball nem jött át
![]()
Csak arra emlékszem, hogy suliba mindenki DB figurákat rajzolt, csak én nem
Akkor már 3-an vagyunkRumig írta:CsatlakozomSőt, szeretnék én is alapító tag lenni
Bár én is csak addig láttam, amíg az rtl klub adta.
CsatlakozomGame90 írta:Mikivel megalapítjuk a DB-fan klub-ot
aha értem ha te mondodGame90 írta:Nekem nincs semmi bajom a rockerekkel, voltak/vannak rocker osztálytársaim jól elvagyok velükVictorValdes19 írta:de én szépen mondva nem csipem a rappereket téged kivéve![]()
Csak az ilyen Bank-os KzgÖdtCklShfÖewG-ök kíméljenek
Nekem nincs semmi bajom a rockerekkel, voltak/vannak rocker osztálytársaim jól elvagyok velükVictorValdes19 írta:de én szépen mondva nem csipem a rappereket téged kivéve![]()
de én szépen mondva nem csipem a rappereket téged kivéveGame90 írta:Ha nem valami punk vagy rock együttes frontembere lenne rajta, akkor jó lenneVictorValdes19 írta:na game90 testviiiiiiir ez már jobb kép![]()
Tegyél ki valami rappert
![]()
Ha nem valami punk vagy rock együttes frontembere lenne rajta, akkor jó lenneVictorValdes19 írta:na game90 testviiiiiiir ez már jobb kép![]()