Élő közvetítések 07/08
-
- Barça C
Ő egy igazi barca szurkolóRobika írta:hat en nem sokkat irok a forumba,de menden nap itt vagyok es olvasom
de mar lassan eleg idegesito,hogy ha meg jol is jatszunk,szinte mindenki csak szid itt mindenkit
ezek nem szurkolok hanem kritikusok akik csak hulyeseget beszelnek mert nem ertek el semmit maguktol es inkabb szidnak mindenkit ,nekem az eletem a Barca es ha meg rosszul jatszunk is az a legszebb elmenyem a heten ha oket lathatom es ha rosszul jatszunk inkabb szomoru vagyok,mint egy bunko aki csak szitkozodni tud
-
- Barça C
Gólt még nem rúgtatok a riporter, szerelmes belétek,
szánalmasak vagytok!
szánalmasak vagytok!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor nem csak képzelődtem... De mindenesetre különös.
Sajnos Henry eddig teljesen "testidegen". De egy gól sokat jelentene...
Sajnos Henry eddig teljesen "testidegen". De egy gól sokat jelentene...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.09.19. 22:07:00-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hat en nem sokkat irok a forumba,de menden nap itt vagyok es olvasom
de mar lassan eleg idegesito,hogy ha meg jol is jatszunk,szinte mindenki csak szid itt mindenkit
ezek nem szurkolok hanem kritikusok akik csak hulyeseget beszelnek mert nem ertek el semmit maguktol es inkabb szidnak mindenkit ,nekem az eletem a Barca es ha meg rosszul jatszunk is az a legszebb elmenyem a heten ha oket lathatom es ha rosszul jatszunk inkabb szomoru vagyok,mint egy bunko aki csak szitkozodni tud
-
- Llegenda del Barça
először azt hittem, rosszul hallok...Rivaldo11 írta:Érdekes...most azt vettem észre, mintha a szurkolókat is megosztaná Ronaldinho. Mikor elront valamit-jön a fütty....
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
összeségében meg vagyok elégedve az eddigi cuccal, bár az igaz, h lehetett volna talán több szerencsénk is, a lionnak meg kevesebb...
2 barca gólt azért még el bírnék viselni.
2 barca gólt azért még el bírnék viselni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
mostantól újabb 45 percre vagy kicsit többre FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 

Össze fog állni a csapat és bedarálunk mindenkit!!!!
Csak figyeld fog ő még a csúcson lenni!Zozzy 5 írta:Azért, mert ennél többet tud. Ennyi pénzért elvárható a max tudása nem?Bitus írta:Miért kellene roninak mindig varázsolni? Elég ha pontosak a beadásai és a pontrugásai betalálnak. Ennek ellenére azért varázsol ő még. Sok más támadótól sokkal jobb még így is. Vannak jó pillanatai. Messi meg egyszerűen az ügyeletes zseni. Ő a legsokkaljobb!!
"Azért, mert ennél többet tud. Ennyi pénzért elvárható a max tudása nem?"
én is ELVÁRNÁM tőle a max teljesítményt ha én adnám a fizetését, de mivel ez nem így van így csak figyelem a játékát és bízok a jó teljesítményben.
én is ELVÁRNÁM tőle a max teljesítményt ha én adnám a fizetését, de mivel ez nem így van így csak figyelem a játékát és bízok a jó teljesítményben.
Jól játszunk végre, csak nehogy RIjkaard a hozzáértésével behozza Oleguert meg Sylvinhot Zambrotta meg Messi helyett.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
na gyerekek, hát ez az abidal gyerek piszkosul flegmán nagyon jó!
R10 katasztrófa!
messi zseniális, henry akar, de görcsös.
Deco szorja a labdákat.
Touré sokat brusztol...
Összességében nem rossz ez, persze ennél majd évközben jóval több kell, de nem lehet egyről a négyre lépni, türelem, vezetünk, megvannak a helyzetek, az egyéni teljesitmények, kintvan 70.000 ember, a Lyon még nem lőtt kapura!
csak pozitívan...
Csak A Barca!!!!!!
R10 katasztrófa!
messi zseniális, henry akar, de görcsös.
Deco szorja a labdákat.
Touré sokat brusztol...
Összességében nem rossz ez, persze ennél majd évközben jóval több kell, de nem lehet egyről a négyre lépni, türelem, vezetünk, megvannak a helyzetek, az egyéni teljesitmények, kintvan 70.000 ember, a Lyon még nem lőtt kapura!
csak pozitívan...
Csak A Barca!!!!!!
Több, mint egy klubb...
-
- Llegenda del Barça
Azért, mert ennél többet tud. Ennyi pénzért elvárható a max tudása nem?Bitus írta:Miért kellene roninak mindig varázsolni? Elég ha pontosak a beadásai és a pontrugásai betalálnak. Ennek ellenére azért varázsol ő még. Sok más támadótól sokkal jobb még így is. Vannak jó pillanatai. Messi meg egyszerűen az ügyeletes zseni. Ő a legsokkaljobb!!
Miért kellene roninak mindig varázsolni? Elég ha pontosak a beadásai és a pontrugásai betalálnak. Ennek ellenére azért varázsol ő még. Sok más támadótól sokkal jobb még így is. Vannak jó pillanatai. Messi meg egyszerűen az ügyeletes zseni. Ő a legsokkaljobb!!
-
- Jugador del Barça
Én 2 sikerült cselt, 2 passzt számoltam...haze71 írta: A jó hír az, hogy Ronni mosolyog, a rossz pedig, hogy kínjában. Eddig ha jól számoltam egy (azaz egy) csele sikerült.
A csapat sztem nem nagyon működik csapatként. A gól is egyszemélyes villanás volt. Nem csapatmunka. Legalábbis ez a szerény véleményem...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mellesleg...tegnap a madrid elég sok dícséretet kapott( ugyan fogalmam nincs miért), pedig 70 percig küszködtek egy olyan Bréma ellen, amely mondjuk enél a Lyonnál gyengébb.
A mi teljesítményünket értékeljük ennek tükrében.
Mellesleg mindezek ellenére jogosan várhatunk többet.
A mi teljesítményünket értékeljük ennek tükrében.
Mellesleg mindezek ellenére jogosan várhatunk többet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Hát... egész jó, kreatív játék, de újfent csak egy talált gól. Félek a 2. félidőre megint leülünk...
az meg hihetetlen Decoról 5-6 méterre pattognak el a labdák... nincs jó labdaátvétele...
Várom a kicsiket nagyon!!!
az meg hihetetlen Decoról 5-6 méterre pattognak el a labdák... nincs jó labdaátvétele...
Várom a kicsiket nagyon!!!