Mikaos írta:mademan írta:számomra tegnap dani alves és buszketsz játéka jelentett nagy csalódást!
az 50. percben össze is vesztem barátnőmmel mert annyira ki voltam akadva sergio-ra hogy üvöltözve követeltem a cseréjét!
Ezért kár volt veszekedni, mert Busquets volt a legjobb középpályásunk az első félidőben
Igaz, a másodikra elfáradt, és volt 2 eladott labdája hirtelen egymásután - összehasonlításképp mind Iniesta, mind Touré 3-3-at legalább eladtak az első félidőben...ami tőlük inkább volt meglepő, mint Busquets-től.
Dani beadásaitól viszont én is idegbeteg lettem. Egy darab jó beadása volt csak, de hogy a többi 10el mi történt, az rejtély

Daninál ez idény végén szokás.
Amúgy én is feszült voltam, nagyon sok eladott labda volt, lassú, kevés mozgással, nehézkes labdakihozatallal. Bár az Ossasuna megmutatta, hogy hogy kell 10 emberrel mindig a saját kapujuk és a labda közé állni, mi meg nem igazán tudtunk semmit sem csinálni, mert lassúak, fásultak voltunk.
Elöl nekem nagyon kevés mozgás volt. Henry, meg Ibra sikeresen kioltották egymást, illetve Messinek sem ment olyan jól, amíg a svéd a pályán volt szvsz. Ebből nekem az jött le, hogy Ibra egymaga még nem megoldás a betömörülő védelemmel szemben, a többieknek viszont nem segít azzal, hogy nem mozgatja meg igazán a védelmet.
Az viszont külön öröm, hogy Bojan egyre jobb formában van, talán korábban be is fog már állni meccsenként és lesz egy svéd varázslónk, meg egy dinamikus Bojanunk, akik kettő különböző stílust képviselnek, ami a későbbiekben nagy fegyver lehet a csapat számára.