Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, akkor bajnokok vagyunk!visca el barca írta:ha nyerünk és amargit x-el, már bajnokok vagyunk? pontegyelőség esetén egymás elleni v mi számít?
Én is azt néztemIlúvatar írta:olyan hajat akarok amilyen capelnek van.
1x lehetnek őkis szerencsétlenek. Fortuna nagyon Madridista.Tdavid írta:1:1 madridéknál....de sztem ugyanaz lesz mint az elmúlt pár mérkőzésen h a végén a real behúzza![]()
![]()
DE NE LEGYEN IGAZAM!!!!!
lluisllach89 írta:Teljesen korrekt módon vezeti.samuel_eto9 írta:Ahhoz képest hogy sokan azt mondták, hogy ez a spori nem osztogat sok lapot. Most nagyon belekezdett.
Eddig nagyon jóóóóóó!
Teljesen korrekt módon vezeti.samuel_eto9 írta:Ahhoz képest hogy sokan azt mondták, hogy ez a spori nem osztogat sok lapot. Most nagyon belekezdett.
Teljesen egyetértünk.danko94 írta:És hogy miért?? Azért, mert MOZOG,FUT üres területbe, Ibra meg várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb![]()
Igazábol mind1, csak kiváncsi voltam, hogy mi történt...daffy írta:higuain kirúgta volna a labdát a stadionból,a védő keze a magasba volt(már a lövés előtt is) és eltalálta a labda....ennyi,ellenben gago aprít és az nem piros. tehát enyhén nekünk(madrid) fúj a sporidanko94 írta:madridistáktol olvastam, hogy a piros lap enyhén érdekes volt, leírnátok mi történt???