Bajnoki Mérkőzések 05/06

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2006.02.06. 11:18:04

Léfe írta:Az nagy tévedés, hogy Oleger lökte el Gabrit , mert felvettem a msccset és bár Olege tényleg nem ide való, de most Gabri lökte el Olegert a hátával, melleslsg Ő sem megfelelö szintü védő.
jó nem akarok vitázni, de sztem a szitu a következő volt.

jött a beívelés, a labdához közelebb állt Torres, Presas-sal a nyakán,
mögöttük pedig (talán) Maxi, Gabrival a nyakán.
a labda a madridi játékos (Maxi?!) felé tartott és már elhaladt(!!!) Torres és Presas feje felett, erra Presas ellépett Torres mellől (aki így üresen maradt!) én úgy láttam, hogy Gabri fogta már a pozícióját és Presas lökte el.

a lényegen nem változtat Oleguer embere üresen kapta a labdát és gólt lőtt. beadásnál embert kell fogni.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.06. 11:15:17

Ronal.10 írta:Ronaldinhonak ugyis eltörlik a pirosát figyeljétek meg tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jol megverjük a Valenciát és ugyan ugy állunk!!!

Sztem Roninak nem törlik el a pirosat. És ha így fogunk játszani a Valencia ellen mint tegnao akkor tuti hogy kikapunk :oops:
Léfe
Entrenador del Barça

2006.02.06. 10:57:18

Az nagy tévedés, hogy Oleger lökte el Gabrit , mert felvettem a msccset és bár Olege tényleg nem ide való, de most Gabri lökte el Olegert a hátával, melleslsg Ő sem megfelelö szintü védő.
Fecó
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.02.06. 10:30:44

Márquez is megsérült, Messi is megsérült, királyság... :(

Nagggggyon remélem, hogy hamar felépülnek mindketten, nem lenne jó pont most a Valenkia + a két Chlesea meccs előtt kidőlniük...
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.02.06. 10:11:48

HUUU a Valencia ellen ugyis teljes kerettel mennénk!!(ronaldinho,Eto'o) CSAK KÉREMSZÉPEN A OLLEGER NE JÁTSZON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ronaldinhonak ugyis eltörlik a pirosát figyeljétek meg tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jol megverjük a Valenciát és ugyan ugy állunk!!!12 pont különbséggel...(hát csak a Real...... ugyis kikap a Bilbao ellen idegenbe,vagy dötetlent játszik és akko marad minden ugy...) :P
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.06. 09:56:58

Vito írta:így van -ég nincsnagy baj. de azért engedjetek meg egy kis elemzést.

amikor megláttam a kezdőt, már akkor rossz érzéseim voltak.
- a -20 percet játszó Gabrit kezdőnek nevezni egy mumus-csapat ellen?!
- a kezdőcsapatunk 4-4-2-höz, vagy 4-4-1-1-hez hasonlított. Deco inkább középpályán mozgott, mint a szélen .innentől kezdve a Barca nem tudta saját játékát játszani.
(csak úgy mellékesen:Bomi még mindig nem győzőtt meg...)

- mi ez az "Oleguer-magasztalás"?! mostmár tényleg azt mondom, hogy vak az, aki nem látja, hogy mennyire gyenge.
az 1 gólnál otthagyta az emberét (Torrest :!: ), hogy odébb lökhesse Gabrit. a 2. gólnál ...hagyjuk még szabálytalankodni sem tudott. a 3. gólnál volt a legkevésbé vétkes. (bár azért egy luftra futotta)

nem mondom, hogy csak az ő hibájából kaptunk ki, de azért furcsa, hogy minden fiaskónál, szorosabb meccsnél az ő hibáiról kell beszélni.

nem idevaló! lehet, hogy másik csapatban jobb lesz, de nem a Barcelonában! 2-3 éve ezt várjuk és semmi...

néztem tegnap a cselszi meccsét! -Jézusom, mit csinál majd vele Robben...?

Teljesen egyet értek. A felállás egyszerrűen borzasztó volt és Oleguer-t el kéne küldeni. Csak tegnap az volt a baj hgy nem nagyon volt más
Vito
Llegenda del Barça

2006.02.06. 09:48:29

így van -ég nincsnagy baj. de azért engedjetek meg egy kis elemzést.

amikor megláttam a kezdőt, már akkor rossz érzéseim voltak.
- a -20 percet játszó Gabrit kezdőnek nevezni egy mumus-csapat ellen?!
- a kezdőcsapatunk 4-4-2-höz, vagy 4-4-1-1-hez hasonlított. Deco inkább középpályán mozgott, mint a szélen .innentől kezdve a Barca nem tudta saját játékát játszani.
(csak úgy mellékesen:Bomi még mindig nem győzőtt meg...)

- mi ez az "Oleguer-magasztalás"?! mostmár tényleg azt mondom, hogy vak az, aki nem látja, hogy mennyire gyenge.
az 1 gólnál otthagyta az emberét (Torrest :!: ), hogy odébb lökhesse Gabrit. a 2. gólnál ...hagyjuk még szabálytalankodni sem tudott. a 3. gólnál volt a legkevésbé vétkes. (bár azért egy luftra futotta)

nem mondom, hogy csak az ő hibájából kaptunk ki, de azért furcsa, hogy minden fiaskónál, szorosabb meccsnél az ő hibáiról kell beszélni.

nem idevaló! lehet, hogy másik csapatban jobb lesz, de nem a Barcelonában! 2-3 éve ezt várjuk és semmi...

néztem tegnap a cselszi meccsét! -Jézusom, mit csinál majd vele Robben...?
Boixos
Llegenda del Barça

2006.02.06. 09:33:05

na, ez van, megint lerendezett minket az atletikó.
ezzel együtt nem kell olyan fesztivált rendezni, mintha helycserés támadás lett volna a tabella elején. ahogy már sokan elmondták, azért még vastagon a hátunkat nézik a többiek. a valencia elleni meccsen sok minden el fog dőlni.
viszont. rijkaard ismét bebizonyította, h ha elszállt az alapcsapata, akkor abszolút kétesélyes a bugink. ráadásul nem tud belenyúlni a meccsbe sem. nem érdekel, ha azt harsogják máshol, h most azt fogják itt mondani, h a hiányzók miatt égtünk. nagyrészt miattuk is. nem volt ott a liga magasan legjobb irányító kpályása, passzolója, a magasan legtöbb gólt rúgó zsugása és a világ legjobb játékosa. azt hiszem, ezt mindenki megérezné. volt helyettük gili, gabri, renom, ezquerro és még sokan mások...

felejtsük el gyorsan ezt az egészet, és rakjuk meg a hétvégén a valenkiát!

Visca el Barca!!!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barbas
Barça B

2006.02.06. 08:57:50

Emberek! Alakítsuk meg az "UTÁLOM FERNANDO TORREST KLUBOT"
Subinho
Director del Fútbol

2006.02.06. 08:32:58

sajnálom, hogy kikapott a barca és pont most, amikor a real és a valencia is nagyon nyomul. komoly lesz a valencia elleni meccs!!! és ronaldinho még azon sem játszhat!!!
mindenesetre sokszor mondtam már és még most is azt mondom: MIT KERES OLEGUER A CSAPATBAN???!!! és főleg, Gabri??? elpasszolták Damiát, Gabri meg itt maradt! Minek??? Nem értem!!! Reikard nem látja ezeket???????
és nem sokára cselzi meccs!!! remélem ez csak egy kisiklás volt és nem pont most jön a hullámvölgy és a fáradtság!!!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.02.05. 23:39:38

ha veszítünk jövő héten Valenciában,6 pontra lesz tőéünk a Valencia,és 7re a Real...ha nyer
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.02.05. 23:16:32

Hullagyengék voltunk ma, nem is ecsetelném, benn a véleményem az összefoglalóban... :roll:

Ja, és ami tény az tény, nem lehet elmenni mellette szó nélkül: Oleguer a leggyengébb láncszem. Védheti itt tőlem akárki, akkor is az marad, meccsről-meccsre bizonyítja, hogy rendkívül hullámzó tud lenni, akárcsak Giuly... Meg lehet nézni, mire megy a kis francia megfelelő támogatás nélkül. Ha 5ször volt nála a labda, sokat mondtam...

De természetesen nem varrom egyikük nyakába sem a vereséget, és bűnbakot sem keresek, de ezeket aki nem látja az vagy nagyon elfogult, vagy vak. Mást nem tudok elképzelni.

Nade' tökmind1, kikaptunk, belefér bőven, főleg ha következő héten összeszedünk legalább egy X-et.

Továbbra is Força Barça!!
Cziprusz
Barça B

2006.02.05. 22:46:55

redlions írta:
Cziprusz írta: Az a korszak már lejárt hogy rúgjunk egy gólal többet mint amenyit kapunk!Akkoriba mikor ez még jó bevált nyert is a barca sok kupát!A bajnokságot idénis megynerjük ott anyira nem jönn elöl a vedelem gyenegsége de egy egyenes kieséses rendeszreben már sokkal veszejesebb egy kis hiba is a bajnokságban kilehet küszobölni az egyenes kiesésben nem biztos!Hajra Barca!
Emlékszem a Manchester - Byern BL döntőre! Szerintem az akkori Bayernek volt a legjobb védelme Európában, mégis kikaptak 2 perc alatt! Nem lehet biztosra menni! Ez a foci szépsége. :)
És a MILAN-JUVENTUS Bl döntö a Milanak nemvolt nyegebb tamadosora mint most a Barcae megsem tudot golt löni viszont ha olyan a vedelme mint a mienk akkor kikap es nemnyer tizeegyesekel!NO az melesleg a foci szegyene volt az a döntö az iylen olasz meg angol klubok miatt kell jo védösor ha BL-t akarunk nyerni!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:39:25

Cziprusz írta: Az a korszak már lejárt hogy rúgjunk egy gólal többet mint amenyit kapunk!Akkoriba mikor ez még jó bevált nyert is a barca sok kupát!A bajnokságot idénis megynerjük ott anyira nem jönn elöl a vedelem gyenegsége de egy egyenes kieséses rendeszreben már sokkal veszejesebb egy kis hiba is a bajnokságban kilehet küszobölni az egyenes kiesésben nem biztos!Hajra Barca!
Emlékszem a Manchester - Byern BL döntőre! Szerintem az akkori Bayernek volt a legjobb védelme Európában, mégis kikaptak 2 perc alatt! Nem lehet biztosra menni! Ez a foci szépsége. :)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Hernan
Barça B

2006.02.05. 22:39:09

Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :roll: Ott a védők is jobban értenek a támadáshoz, mint a védekezéshez.... Az olaszoknál vannak a legjobb védőjátékosok! A brazilok védekezése sokat javult, de szerintem bármelyik európai foci elit tagok közt jobb védőket találsz, mint ott. Az egyetlen brazil, aki tudott védekezni az utóbbi 15 évben, az Cafu.[/quote]

Sztem meg Lucio, de mostanság már ő is többet van elől mint hátul. Nyugodtan kiszoríthatná Ballackot :lol:
Hajrá STC!!!
Cziprusz
Barça B

2006.02.05. 22:37:53

redlions írta:
Cziprusz írta:
A szép, támadó foci lehetőségét nem zárja ki, ha jó védők vannak hátul...mondom ezt úgy, hogy veled értek egyet
Attól hogy mi tamadófocit jatszunk nem kellenek rosz védök!A Brazil válogatotnak is vannak jó vedöi mégsem jatszik vedekezö focit!
Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :roll: Ott a védők is jobban értenek a támadáshoz, mint a védekezéshez.... Az olaszoknál vannak a legjobb védőjátékosok! A brazilok védekezése sokat javult, de szerintem bármelyik európai foci elit tagok közt jobb védőket találsz, mint ott. Az egyetlen brazil, aki tudott védekezni az utóbbi 15 évben, az Cafu.[/quote]

Nekünk sme kell a legjobb vedekezösor a világon csak lenyen olyanszintö mint a baraziloké és minden ok! :wink:
Cziprusz
Barça B

2006.02.05. 22:35:36

redlions írta:
Badi írta:
redlions írta:Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.

A szép, támadó foci lehetőségét nem zárja ki, ha jó védők vannak hátul...mondom ezt úgy, hogy veled értek egyet
Ez igaz! De szerintem a Barça sosem a védőiről volt híres... Legyen egy jó védelem (ez szvsz meg van) és legyen egy klasszi középpályás, támadó alakulat, ami több gólt rúg, mint amennyit kap. Ez a Realnal csak félig igaz! Meg is kell nézni, hogy mit nyertek az utóbbi időben! Nem kellene a vereség miatt síránkozni! Nem kell temetni senkit! Ki van a tabella élén??? Véletlenül? Nem hiszem... Miért a Barçát tartják a legesélyesebbnek a BL-ben, ha [auto_cenzúra] a védelme??? Azért mert nem [auto_cenzúra] és remek támadó alakulatunk is van! Picit leengedtünk! ÉS??? Jobb most, mint a Chelsea ellen! Torony magasan vezetjük a tabellát, mégis mindenki fikázza a védelem egyik - hanem is túl jó, de - oszlopos tagját.... Azért tessék már leállni! Nem ott vagyunk, ahova Rijkaard előtt süllyedtünk!
Élcsapat vagyunk! A bajnokság favorítja, mégis úgy beszélünk a csapatról, mintha a középmezőnyben lennnk... Ez vicc! Legyetek már büszkék a csapatra!!! A fikázást meg hagyjátok a realosokra!
Visca el Barça!

Az a korszak már lejárt hogy rúgjunk egy gólal többet mint amenyit kapunk!Akkoriba mikor ez még jó bevált nyert is a barca sok kupát!A bajnokságot idénis megynerjük ott anyira nem jönn elöl a vedelem gyenegsége de egy egyenes kieséses rendeszreben már sokkal veszejesebb egy kis hiba is a bajnokságban kilehet küszobölni az egyenes kiesésben nem biztos!Hajra Barca!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:34:41

Cziprusz írta: Mondtam én egy félszoval is hogy vedekezö focit jatszunk?Tudom hogy enmlehet lecsökenteni a kontrák elen a veszélyt de jó védökel lehet rajta csökenteni!Akkor erös egy csapat ha egy olyan tamadosora van mint a Barcanak és ez mellet vannak jó vedök is és igy nyugottaban támadhat!Attól hogy mi tamadófocit jatszunk nem kellenek rosz védök!A Brazil válogatotnak is vannak jó vedöi mégsem jatszik vedekezö focit!
Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :roll: Ott a védők is jobban értenek a támadáshoz, mint a védekezéshez.... Az olaszoknál vannak a legjobb védőjátékosok! A brazilok védekezése sokat javult, de szerintem bármelyik európai foci elit tagok közt jobb védőket találsz, mint ott. Az egyetlen brazil, aki tudott védekezni az utóbbi 15 évben, az Cafu.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2006.02.05. 22:37:05-kor.
By red
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:31:17

Badi írta:
redlions írta:Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.

Ez igaz! De szerintem a Barça sosem a védőiről volt híres... Legyen egy jó védelem (ez szvsz meg van) és legyen egy klasszi középpályás, támadó alakulat, ami több gólt rúg, mint amennyit kap. Ez a Realnal csak félig igaz! Meg is kell nézni, hogy mit nyertek az utóbbi időben! Nem kellene a vereség miatt síránkozni! Nem kell temetni senkit! Ki van a tabella élén??? Véletlenül? Nem hiszem... Miért a Barçát tartják a legesélyesebbnek a BL-ben, ha [auto_cenzúra] a védelme??? Azért mert nem [auto_cenzúra] és remek támadó alakulatunk is van! Picit leengedtünk! ÉS??? Jobb most, mint a Chelsea ellen! Torony magasan vezetjük a tabellát, mégis mindenki fikázza a védelem egyik - hanem is túl jó, de - oszlopos tagját.... Azért tessék már leállni! Nem ott vagyunk, ahova Rijkaard előtt süllyedtünk!
Élcsapat vagyunk! A bajnokság favorítja, mégis úgy beszélünk a csapatról, mintha a középmezőnyben lennnk... Ez vicc! Legyetek már büszkék a csapatra!!! A fikázást meg hagyjátok a realosokra!
Visca el Barça!
By red
Cziprusz
Barça B

2006.02.05. 22:30:25

Badi írta:
redlions írta:
Cziprusz írta:
Hát épen ezért kéne pár jóvédö hogy a hiba lehetösége lecsökenjen!
Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.

Mondtam én egy félszoval is hogy vedekezö focit jatszunk?Tudom hogy enmlehet lecsökenteni a kontrák elen a veszélyt de jó védökel lehet rajta csökenteni!Akkor erös egy csapat ha egy olyan tamadosora van mint a Barcanak és ez mellet vannak jó vedök is és igy nyugottaban támadhat!Attól hogy mi tamadófocit jatszunk nem kellenek rosz védök!A Brazil válogatotnak is vannak jó vedöi mégsem jatszik vedekezö focit!
BANDIKA
Barça B

2006.02.05. 22:22:42

Oleuger [auto_cenzúra]!Téma lezárva!Red, te valamiért nem igy látod,de ez nem baj csak nem értem!!Na szeva!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:19:21

Amúgy tudod, hogy miért kaptunk olyan kevés gólt és miért voltunk veretlenek olyan sok meccsig... azért mert a Puyol-Marquez kettős volt a védelem tengelyében, nem pedig Oleguer
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:19:17

redlions írta:
Cziprusz írta:
Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.

Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:17:57

red te nem fogod a lényeget!!!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.02.05. 22:16:59

Cziprusz írta:
By red
Lezárt