Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nikopolidis nem nagyon volt a helyzet magaslatánLosBanditos írta:Görögország-Törökország 1-4
Hm,ez gyors volt
Lio utcsó off ebben a témában,de erre még reagálok,és lesz On isgrecki írta:Ja, csak ő nem az... Próbáld meg Amerikában nyilvános helyen csak azt mondani, hogy "néger"... Már azért is meglincselnek... Pláne, ha "niggerezel"...Nekem is szúrja a szememet, hogy őszinte legyek.ozsimiki írta:Off:
pár fekete vígjátékban egymást is osztották Niggerként,szóval humorosan...lehet,h Raziel csak tesónak érzi magát![]()
![]()
De tényleg vkinek sérti a szemét,meg nem jön le egyből,hogy nem sértésnek szántad...
köszi...és vége az offoknaklionelmessi19 írta:Na mostmár hagyjuk ezt a témát, mert off is, értelmetlen is. Raziel megmondta, h csak véletlen jött ez, nem rasszista megnyilvánulás volt, talán még bocsánatot is kért, és nem lesz több ilyen. Ezzel téma lezárva.
Ja, csak ő nem az... Próbáld meg Amerikában nyilvános helyen csak azt mondani, hogy "néger"... Már azért is meglincselnek... Pláne, ha "niggerezel"...Nekem is szúrja a szememet, hogy őszinte legyek.ozsimiki írta:Off:
pár fekete vígjátékban egymást is osztották Niggerként,szóval humorosan...lehet,h Raziel csak tesónak érzi magát![]()
![]()
De tényleg vkinek sérti a szemét,meg nem jön le egyből,hogy nem sértésnek szántad...
egy értelmes ember,kösz ozsimikiozsimiki írta:Off:
![]()
Lehet mondtuk a haverok között de egy nyilvános fórumon nem!Raziel írta: ......ti még nem mondtátok soha h nigger mi?![]()
......ti még nem mondtátok soha h nigger mi?lionelmessi19 írta:Akkor mi ez a NIGGER kifejezés?Raziel írta: nézd már meg a képemet,utána beszélj,köszija és már lassan 1 éve van a csuklómon a "stand up speak up" karkötő.
Akkor mi ez a NIGGER kifejezés?Raziel írta: nézd már meg a képemet,utána beszélj,köszija és már lassan 1 éve van a csuklómon a "stand up speak up" karkötő.
nézd már meg a képemet,utána beszélj,kösziRonaldinho #10 írta:nem vagyok modi, de a rasszista szavakat mellőzd, légyszi...Raziel írta:the winner is ...i don't know loljó a kis nigger ibrahima
nem vagyok modi, de a rasszista szavakat mellőzd, légyszi...Raziel írta:the winner is ...i don't know loljó a kis nigger ibrahima
the winner is ...i don't know lolSlither írta:Hát nem t'om, higy pontosan kicsoda ez y Yattara afrikai srác, de meg kell hagyni, hogy nagyon jól cselez, és passzolni + lőni is tud.