HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cobretti
Barça C

2008.11.27. 22:41:43

Rivaldo11 írta:A Magyar gárda öltözéke hasonló a néptáncosok ruháihoz. Cseppnyi hasonlóság sincs a két ruházat között. De ez így megy. Magyarországon a magyarokért NEM lehet vonulni, mert akkor kirekesztő vagyok, rasszista vagyok, náci vagyok.
Ide jutottunk.
sajnos ez a helyzet... mindenki homokba dugja a fejét, nem akarja beismerni, h a cigánybűnözés létező probléma már egy jó ideje. nem baj, majd amikor a gyerekeitekkel történik ez akkor majd ti is általánosítani fogtok, nyugodjatok meg :wink: lehet majd nagyot nézni amikor mesélik hogyan rabolták ki őket. de hát mindegy, nem kell egyedül sétálni ugye?? szánalmas, undorító hozzáállás.
Messi--->egyszerűen a világ Legjobbja!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.11.27. 22:41:32

Tim írta:De tényleg adjon már valaki egy linket ahol konkrétan,leírják hivatalos forrásra támaszkodva hogy az elkövető˙(k) cigány! Mert úgy tudom egyenlőre gyanúsított sincs.
Ilyen linket vársz ma Magyarországon? Ahol kijelentikhogy c. az elkövető?
Nem lesz ilyen link soha. Hogy miért, arra már utaltam.
Rivaldo-A Legnagyobb.
depth
Capitá del Barça

2008.11.27. 22:37:51

Varga Tamás írta:Selejt mindenhol van.
Csak néhol kicsit több a kelleténél :roll: Kevesebben vannak és mégis több velük a baj? Jó, én itt lezártam a témát.

Egy kis humor. Tudjátok most volt, h cseh szélsőségesek vonulgattak cigány negyedekben, aztán szétverték a rendőrök őket.

"A csehországi, ostravai cigányok küldtek egy figyelmeztetést a cseh kormánynak, amelyben felszólították őket, abban az esetben, ha nem tiltják be azonnal a a cseh szélsőjobboldali pártot (Dělnická strana), a cigányok mind emigrálni fognak."

:lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.27. 22:28:21

Pár mondat a roma/cigány kérdéskörre.
Nekem van két cigány származású, közvetlen munkatársam. Tisztességes, becsületes emberek, bármimet rájuk merném bízni. Viszont, van egy magyar kollégám, akire az üres tejes zacskót nem bíznám rá.
Ezt csak azért írom, hogy az általánosítás nem szép dolog, és nem is korrekt. Selejt mindenhol van.
Kép
miihii
KHAL

2008.11.27. 22:24:20

Victor_Valdes írta:Hát körülbelül.

Szégyen ez a hét, sajnálom magam :( . Eddig csupa rossz dolog történt velem.
Pl.: Elhagytam telóm, de megtaláltam.

És melyik a rosszabb? :wink:
(Ahogy a viccben is van.A csóka megy a rendőrségre,mondja,h:
-Eltűnt a feleségem.Keressék meg,itt a fényképe...
Mire a tiszt:
-Brr.Uram,biztos benne? 8) )

Más.

Szandi hsz-éhez.Ártatlan kivégzés téma...
Nemrég olvastam egy interjút 2 emberkével (történetesen 'c' típusúak,vagy ahogy roma spanom mondta anno:unijós brázil :twisted: ).Több,mint 5 évet ültették őket a hűvösön közvetett bizonyítékok alapján.Nem tudtak mit tenni,behúzták öket.Aztán 5 évre rá elkaptak egy jómadarat,akiről kiderült,h igazából az ő nevéhez fűződik az ominózus eset.Kiengedték őket,majd kártérítésként asszem 30 millát kértek,amiből ha jól emléxem 16 körül meg is kaptak.
Szal ők megúszták ennyivel,de felakasztva már mindegy lett volna...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.11.27. 22:14:26

Varga Tamás írta:
Ezek rossz megoldások, gondolkozz el rajtuk.
Egyébként nem mondom azt,hogy vissza kéne térni ahhoz,de hogy szigorúbban kéne büntetni,az biztos!

Rend a lelke mindennek!

Magyarországon nincs rend....
.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.27. 22:13:43

Hát körülbelül.

Szégyen ez a hét, sajnálom magam :( . Eddig csupa rossz dolog történt velem.
Pl.: Elhagytam telóm, de megtaláltam.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Tim
Mezei fórumozó

2008.11.27. 22:11:01

lionelmessi19 írta:Úristen. Itt fejezzétek be.
Fogadjátok meg ezt a jó tanácsot!
Főleg hogy sikerült megoldani az ország főbb problémáit.. :roll:
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.27. 22:08:59

Nah, igen az eszet csak arra értetettem, hogy szerintem megvan a magamhoz való eszem, és ha egy csapat jön, természetesen: "Szégyen a futás, de hasznos!"

Az erőt meg úgy értettem, hogy korosztályomat minden tekintetben (nagyság, stb,stb) lekörözöm. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
miihii
KHAL

2008.11.27. 22:07:24

Victor_Valdes írta:
Hááát, ha egy ilyen belém köt, és sokáig [auto_cenzúra], a vége az lesz, hogy a mentő fogja elvinni, ha egyedül van, hál Istennek, megáldott az Isten, erővel meg ésszel is:) Ha többen vannak más a helyzet...
.
Mátészalka a melegágya ennek az egésznek. Szégyen. :roll:

JAh,meg szerénységgel sem spórolt :wink:
Am ha többen vannak,akkor is hasznát veszed eszednek-erődnek.Legyen eszed és FUSS,és legyen erőd,h bírd is! :twisted: :wink: :lol:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.11.27. 22:07:23

Én nem foglalnék állást,de azért leírnék egy dolgot:

A gyerek,aki megvert egy a parkban sétáló embert,8 hónap-1,5 évet kaphat!Az a hajléktalan,aki beleőrült abba,hogy nincs pénze,elvesz egy táskát,amibe 1500Ft van,és kap 8 évet!

Akkor most mi is ez?A tett súlyához képest arányos büntetés?NA ne vicceljenek már.... :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2008.11.27. 22:12:31-kor.
.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.27. 22:06:55

Úristen. Itt fejezzétek be.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
depth
Capitá del Barça

2008.11.27. 22:05:34

Varga Tamás írta: És ha ez sem segít, akkor jöhet Buchenwald, Bergen-Belsen stb.
Tálió-elv? Nem a kőkorszakban élünk, ember.
A börtönökben élőket is nekünk kell eltartani.
Az akasztással nem tudom, h mi a problémád. Annyira nem drága egy kötél, a fa az meg ugye adott. :roll:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.27. 22:04:23

Vissza kellene térni a régi módszerekhez:

lopás :arrow: kézlevágás
kiszúrta a szemét :arrow: szúrjuk ki az övét is
eltörte a lábát :arrow: törjük el az övét is

stbstb...
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.11.27. 22:02:36

Holnap szinte reggeltől estig a városban leszek, a Blaha Lujza teret
Tudom miről beszélsz, szerencsére egy héten csak egyszer kell arra mennem. Bár akkoris borzasztó.
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.27. 22:02:27

Egyetértek depth-el, szép világot lehetne csinálni, ha lenne halálbűntetés! Csak, hát nincsen, a francba! :roll:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.27. 22:01:17

messi1918 írta:Nekem az a kedvencem amikor jönnek oda hozzánk MArs téren (Szeged buszpályaudvara) és "Szevasz tesókám, van nálad 100 FT?" Ez az alap. Jó esetben, mi vagyunk 4-5-en ő pedig egyedül. Akkor nincs cink. De múltkor csapattársamhoz ketten mentek oda, és el is vettek 2000 forintot :roll: Ez normális?
én nem akarom ki irtani őket, csak valamit tenni ez ellen...
Hááát, ha egy ilyen belém köt, és sokáig [auto_cenzúra], a vége az lesz, hogy a mentő fogja elvinni, ha egyedül van, hál Istennek, megáldott az Isten, erővel meg ésszel is:) . Ha többen vannak más a helyzet...

Mátészalka a melegágya ennek az egésznek. Szégyen. :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.27. 22:00:59

depth írta:
Varga Tamás írta: Egy kérdésem lenne.
Mit értesz az eltávolításon? Hogyan gondolod?
Hogy csak a legkevésbé szélsőséges megoldást említsem, a börtönöket erre találták ki. Akik nem képesek betartani a "szabályokat", azokat elkülönítsék a társadalomtól. Nem érdekel a nyavalygás, meg felfüggesztett, meg ilyen hülyeséget. Gyilkolt és szabadlábon védekezhet? Ilyen a világon nincs. Értem én, h valahogy javítani kell a statisztikákat, h nincs is olyan sok roma a börtönben..

Egy másik. Én mindig a halálbüntetés mellett voltam. Minden perc az életben egy ajándék, nehogymár' adót fizessünk és "eltartsuk" őket pl. egy ilyen eset után. Az akasztásnak talán még elrettentő hatása is van.

Lopásnál kézlevágás? Utána azzal a kezével már nem fog lopni és a testvére is kétszer meggondolja.
És ha ez sem segít, akkor jöhet Buchenwald, Bergen-Belsen stb.
Tálió-elv? Nem a kőkorszakban élünk, ember.
A börtönökben élőket is nekünk kell eltartani.
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.11.27. 21:57:23

Varga Tamás írta: Egy kérdésem lenne.
Hogy csak a legkevésbé szélsőséges megoldást említsem, a börtönöket erre találták ki. Akik nem képesek betartani a "szabályokat", azokat elkülönítsék a társadalomtól. Nem érdekel a nyavalygás, meg felfüggesztett, meg ilyen hülyeséget. Gyilkolt és szabadlábon védekezhet? Ilyen a világon nincs. Értem én, h valahogy javítani kell a statisztikákat, h nincs is olyan sok roma a börtönben..

Egy másik. Én mindig a halálbüntetés mellett voltam. Minden perc az életben egy ajándék, nehogymár' adót fizessünk és "eltartsuk" őket pl. egy ilyen eset után. Az akasztásnak talán még elrettentő hatása is van.

Lopásnál kézlevágás? Utána azzal a kezével már nem fog lopni és a testvére is kétszer meggondolja.

Szerk.:
Persze a gyilkossághoz, a gyilkossági kísérletet is értem. Ha késelget, akkor azt hiszem a szándék egyértelmű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.11.27. 22:01:41-kor.
miihii
KHAL

2008.11.27. 21:54:21

Varga Tamás írta:
depth írta:
Itt a pont. Mondjuk ne csodálkozzunk, ebben az országban még ott tartunk, h nem lehet a nevén nevezni a dolgokat :arrow: cigánybűnözés.

Komolyan, ti ebben az országban éltek? Ha itt Pesten vagyok minden nap szembesülök azzal, h többségük nem való egy normális társadalomba, egyszerűen az ilyeneket el kell távolítani.
Egy kérdésem lenne.

JÓ GYORSAN!!! :twisted: :wink:
Bogi63
Capitá del Barça

2008.11.27. 21:53:06

depth írta:

Komolyan, ti ebben az országban éltek? Ha itt Pesten vagyok minden nap szembesülök azzal, h többségük nem való egy normális társadalomba, egyszerűen az ilyeneket el kell távolítani. Amikor meg vidéken vagyok mindig azzal szembesülök, h ez 100x rosszabb, mint Pesten. Ott már úgy viselkednek a saját kis "bandájukkal", h azt hiszik az egész város/falu az övék, azt csinálhatnak amit akarnak.
Ez lassan már így is van. Komlón több a (mondjuk szépen...) roma, és iszonyat mit megengednek maguknak. Ha jönnek szembe a járdán, alap hogy az egészet elfoglalják, és ha az ember az utolsó utáni pillanatban nem ugrik az árokba, akkor már el is sodorták. Ja és persze ha hozzáérsz, vagy csúnyán nézel már te vagy a rasszista dög, és jön a családjával helyre állítani a "rendet". Nem tudom hogy ezek után még létezik-e ember aki azt meri állítani, hogy ők is "emberek". (nem ám félreérteni!)
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.27. 21:46:55

depth írta:
Itt a pont. Mondjuk ne csodálkozzunk, ebben az országban még ott tartunk, h nem lehet a nevén nevezni a dolgokat :arrow: cigánybűnözés.

Komolyan, ti ebben az országban éltek? Ha itt Pesten vagyok minden nap szembesülök azzal, h többségük nem való egy normális társadalomba, egyszerűen az ilyeneket el kell távolítani.
Egy kérdésem lenne.
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.11.27. 21:45:01

Rivaldo11 írta:A Magyar gárda öltözéke hasonló a néptáncosok ruháihoz. Cseppnyi hasonlóság sincs a két ruházat között. De ez így megy. Magyarországon a magyarokért NEM lehet vonulni, mert akkor kirekesztő vagyok, rasszista vagyok, náci vagyok.
Ide jutottunk.

Komolyan, ti ebben az országban éltek? Ha itt Pesten vagyok minden nap szembesülök azzal, h többségük nem való egy normális társadalomba, egyszerűen az ilyeneket el kell távolítani. Amikor meg vidéken vagyok mindig azzal szembesülök, h ez 100x rosszabb, mint Pesten. Ott már úgy viselkednek a saját kis "bandájukkal", h azt hiszik az egész város/falu az övék, azt csinálhatnak amit akarnak.

Holnap szinte reggeltől estig a városban leszek, a Blaha Lujza teret is megjárom és mennem kell a Népszínház utcába is, sajnos. Számolom, h hányszor kötnek belém. Komolyan, ezt el kellene viselnünk?

Szerk.:
Vagy amikor az olaszliszkai lincselők beperelték (asszem) a bírót, mert nem a "roma" megszólítást használta. Ugyanmár...
Ez egy vicc, egy rossz vicc...
Tévedsz! Azért perelték be, mert a lincselés szót használták, na ez a vicc!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.11.27. 21:49:07-kor.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.11.27. 21:30:06

Szandi írta:
messi1918 írta:
. Pesten es le merem képzelni, hogy mi lehet... Aluljárókba, este te jó Isten...
Hát elég nagy szívás. Rendesen be vagyok fosva mikor edzésről 8-9 körül jövök haza, és ráadásul a 99es prolijárattal, meg határ út, utána meg köki. Legjobb helyek, és ezt már pár éve nyomom, szóval tképpen csak azt akartam mondani, hogy sokszor a fiatal lányok nem szórakozásból járkálnak későn egyedül. Csak egyszerűen nem lehet máshogy.
Azt gondoltam, hogy enm direkt járkálnak egyedül... Leet suli is még 7-8 fele simán, vagy mondjuk meccs, akármi... Nem normális dolog, hogy "be legyél zsarva" minden egyes embertől aki a sötétben veled szembe megy...
Vagy ha nem is Pest, akkor Miskolc, NYíregyháza, na az aztán végképp...
És egyszerűen nincs megoldás (vagyis lenne de azt nem lehet meghúzni) És nem azért mondom, de ha például lecsuknak egy "c"-t, akkor az összes média azzal van tele, hogy rasszizmus meg faji megkülönböztetés, és hasonlók. Pedig szerintem 98%-ban senki nem nézi, hogy miylen az ember bőr színe hanem, hogy mit követett el...

Vagy amikor az olaszliszkai lincselők beperelték (asszem) a bírót, mert nem a "roma" megszólítást használta. Ugyanmár...
Ez egy vicc, egy rossz vicc...
..................................
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.27. 21:19:16

d.OR írta:
Tim írta:De tényleg adjon már valaki egy linket ahol konkrétan,leírják hivatalos forrásra támaszkodva hogy az elkövető˙(k) cigány! Mert úgy tudom egyenlőre gyanúsított sincs.
legalábbis a hivatalos szervek azt mondják, hogy nincs..
de nekem már konkrét neveket is mondtak....6-an voltak, egy meghalt ( nem tudom pontosan hogyan, kering mindenféle pletyka..), 3-at elkaptak (nevek is vannak), a többit meg keresik....
én úgy gondolom, hogy ez 90%-ig biztos... a Nóri barátja mondta...akit mellesleg 4 órán vallattak még hétfőn...inkább nem mondanám el, hogy milyen állapotban van ő is... :( :(
Amíg nincs hivatalos forrás, addig városi mendemondának tartom az ilyet. Juliska néni azt mondta... Ne haragudj, de a barát honnan tudja. Egy gyanúsítottat, vagy akit kihallgatnak, nem szokták közölni vele a lehetséges elkövetők nevét. Ebből lesz a cserebogár.

Szandi!
Hidd el, a Szüleim maximális bizalommal voltak/vannak irántam. Én a magam jószántából mondtam el, mert így láttam helyesnek, és így is neveltek. Én ezt tartom normálisnak. És hát 14 évesen annak is tartom, ma is.

Más.
Remélem, ezzel a Magyar Gárdáról szóló megjegyzésemmel nem léptem át a fórum kereteit. A továbbiakban tartózkodom ennek a témának a feszegetésétől. Hisz a véleményem ismert, és nem változik meg -SOHA.

Szerkeszt!
Kép
Lezárt