Rivaldo11 írta:A Magyar gárda öltözéke hasonló a néptáncosok ruháihoz. Cseppnyi hasonlóság sincs a két ruházat között. De ez így megy. Magyarországon a magyarokért NEM lehet vonulni, mert akkor kirekesztő vagyok, rasszista vagyok, náci vagyok.
Ide jutottunk.
Itt a pont. Mondjuk ne csodálkozzunk, ebben az országban még ott tartunk, h nem lehet a nevén nevezni a dolgokat

cigánybűnözés.
Komolyan, ti ebben az országban éltek? Ha itt Pesten vagyok minden nap szembesülök azzal, h többségük nem való egy normális társadalomba, egyszerűen az ilyeneket el kell távolítani. Amikor meg vidéken vagyok mindig azzal szembesülök, h ez 100x rosszabb, mint Pesten. Ott már úgy viselkednek a saját kis "bandájukkal", h azt hiszik az egész város/falu az övék, azt csinálhatnak amit akarnak.
Holnap szinte reggeltől estig a városban leszek, a Blaha Lujza teret is megjárom és mennem kell a Népszínház utcába is, sajnos. Számolom, h hányszor kötnek belém. Komolyan, ezt el kellene viselnünk?
Szerk.:
Vagy amikor az olaszliszkai lincselők beperelték (asszem) a bírót, mert nem a "roma" megszólítást használta. Ugyanmár...
Ez egy vicc, egy rossz vicc...
Tévedsz! Azért perelték be, mert a lincselés szót használták, na ez a vicc!