Tudom.Én voltam a százados.Boixos írta:röhögni fox, a seregben jabba volt a becenevem.Zsolti írta:Boixos lehetne mondjuk Jabba.(Na jó.Nem fogok bunkózni,ne haragudj.)
BARCA - CHELSEA
-
- Llegenda del Barça
még mindig jobb, mintha a notre.dame-i toronyőrbe akarnátok berakni...Charlie írta:
Nem.Nem nyert.
Boixos ki legyen?Ilyen arc berendezéssel?Áhhh,neki a GyűrűK Urában találnánk csak szerepet
Na jó bocsi....
C.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem.Nem nyert.Zsolti írta:te?Charlie írta:Ki lex Leila akivel a végén LukeZsolti írta:Ez majd olyan lesz,mint a Star Wars.Mi leszünk a lázadók,a Chelsea meg a birodalom.Ronnie lesz Luke.Mourinho Darth,Abramovics meg az uralkodó.És mi fogunk nyerni.?YA,van 1 tippem,ki a legnagyobb Ronaldinho fan itt a fórumon???Naaaaaaaaa?
C.
Boixos ki legyen?Ilyen arc berendezéssel?

C.
-
- Llegenda del Barça
frankón mondom, lehet, h az "igazságérzetem" diktálja, h mi nyerünk
a cselzi a rossz és mi vagyunk a jók
egyébként tavaly, amikor olyan [auto_cenzúra] kezdés után a másodikok lettünk a végén, vki beírt egy akkora hsz.t h egy hétig azon röhögtem. nem azért, mert hülyeséget írt, hanem azért, mert "igaza" volt. vmi olyasmi volt, h most érzi, h győzött az igazság, h a mélyből beelőztük a "gonosz" margitot és így lettünk 2.ok. persze ezt sokkal jobban kifejtve. nem elékeztek rá? az még a régebbi eurobarca volt.

egyébként tavaly, amikor olyan [auto_cenzúra] kezdés után a másodikok lettünk a végén, vki beírt egy akkora hsz.t h egy hétig azon röhögtem. nem azért, mert hülyeséget írt, hanem azért, mert "igaza" volt. vmi olyasmi volt, h most érzi, h győzött az igazság, h a mélyből beelőztük a "gonosz" margitot és így lettünk 2.ok. persze ezt sokkal jobban kifejtve. nem elékeztek rá? az még a régebbi eurobarca volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
te?Charlie írta:Ki lex Leila akivel a végén LukeZsolti írta:Ez majd olyan lesz,mint a Star Wars.Mi leszünk a lázadók,a Chelsea meg a birodalom.Ronnie lesz Luke.Mourinho Darth,Abramovics meg az uralkodó.És mi fogunk nyerni.Boixos írta: nem tudom ezt rendesen leírni, de az biztos, nagy arccal lehet a legnagyobbakat pofára esni. télleg nem tudom "rendesen" leírni, amit gondolok, de én biztos vagyok benne, h mi fogunk tovább jutni.?YA,van 1 tippem,ki a legnagyobb Ronaldinho fan itt a fórumon???Naaaaaaaaa?
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Ki lex Leila akivel a végén LukeZsolti írta:Ez majd olyan lesz,mint a Star Wars.Mi leszünk a lázadók,a Chelsea meg a birodalom.Ronnie lesz Luke.Mourinho Darth,Abramovics meg az uralkodó.És mi fogunk nyerni.Boixos írta:nem tudom ezt rendesen leírni, de az biztos, nagy arccal lehet a legnagyobbakat pofára esni. télleg nem tudom "rendesen" leírni, amit gondolok, de én biztos vagyok benne, h mi fogunk tovább jutni.Charlie írta: Komolyan...Amilyen természetű ő,mi ezzel a baj?
C.

C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
De akkor most miért nem ugrál,meg örül,ha nyernek.Csak akkor ő nem egy őszinte ember.És az elfojtott érzelem káros.Lehet megsem éli a Február végét.Charlie írta:Zsolti írta:Akkor egy év alatt jó sokat változott.Én még nem felejtettem el azt,amikor a "kis Portoval" legyőzte a nagy Manchestert,és amikor berugtáka továbbjutást jelentő gólt,akkor elkezdett rohangálni....na mindegy.Már azóta biztosan megváltozott.Charlie írta: Komolyan...Amilyen természetű ő,mi ezzel a baj?
C.Te mit tettél volna?
Irányítax 1 ilyen "kis" Portot,és kivered a BLből a világhírű Manchastert,és bejutsz az elődöntőbe,mi a reakciód?Rijkaardnak és mindenkinek ez lenne a reakciója!Szval ez nagyon rossz példa volt.
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ez majd olyan lesz,mint a Star Wars.Mi leszünk a lázadók,a Chelsea meg a birodalom.Ronnie lesz Luke.Mourinho Darth,Abramovics meg az uralkodó.És mi fogunk nyerni.Boixos írta:nem tudom ezt rendesen leírni, de az biztos, nagy arccal lehet a legnagyobbakat pofára esni. télleg nem tudom "rendesen" leírni, amit gondolok, de én biztos vagyok benne, h mi fogunk tovább jutni.Charlie írta:Komolyan...Amilyen természetű ő,mi ezzel a baj?Boixos írta:nem a játékuk nagyképű, hanem az egész fíling, ami körülöttük van. nézd meg a meccseik után, h megy oda a mourinho gratulálni az ellen edzőjéhez.
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Zsolti írta:Akkor egy év alatt jó sokat változott.Én még nem felejtettem el azt,amikor a "kis Portoval" legyőzte a nagy Manchestert,és amikor berugtáka továbbjutást jelentő gólt,akkor elkezdett rohangálni....na mindegy.Már azóta biztosan megváltozott.Charlie írta:Komolyan...Amilyen természetű ő,mi ezzel a baj?Boixos írta:nem a játékuk nagyképű, hanem az egész fíling, ami körülöttük van. nézd meg a meccseik után, h megy oda a mourinho gratulálni az ellen edzőjéhez.
C.

C.
-
- Llegenda del Barça
nem tudom ezt rendesen leírni, de az biztos, nagy arccal lehet a legnagyobbakat pofára esni. télleg nem tudom "rendesen" leírni, amit gondolok, de én biztos vagyok benne, h mi fogunk tovább jutni.Charlie írta:Komolyan...Amilyen természetű ő,mi ezzel a baj?Boixos írta:nem a játékuk nagyképű, hanem az egész fíling, ami körülöttük van. nézd meg a meccseik után, h megy oda a mourinho gratulálni az ellen edzőjéhez.
C.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Akkor egy év alatt jó sokat változott.Én még nem felejtettem el azt,amikor a "kis Portoval" legyőzte a nagy Manchestert,és amikor berugtáka továbbjutást jelentő gólt,akkor elkezdett rohangálni....na mindegy.Már azóta biztosan megváltozott.Charlie írta:Komolyan...Amilyen természetű ő,mi ezzel a baj?Boixos írta:nem a játékuk nagyképű, hanem az egész fíling, ami körülöttük van. nézd meg a meccseik után, h megy oda a mourinho gratulálni az ellen edzőjéhez.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Komolyan...Amilyen természetű ő,mi ezzel a baj?Boixos írta:nem a játékuk nagyképű, hanem az egész fíling, ami körülöttük van. nézd meg a meccseik után, h megy oda a mourinho gratulálni az ellen edzőjéhez.
C.
-
- Llegenda del Barça
akkor is azt mondom, nem kell tőlük megijedni. nagyon nagy az arcuk, azt hiszik, ők fingották a passzátszelet, csak azért, mert most fölényesen vezetik a premier ligát. tény, h nagyon jó csapat, az is tény, h az orosz azt vesz meg, akit akar, de mi is nagyon jók vagyunk!! okés, h kevés gólt kaptak, kapjanak most is csak egyet, kint meg csináljunk ellenük egy xet és jók is vagyunk. még a statisztikájuk sem fog nagyon romlani, csak elhúznak a francba a blből.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
De nézd meg,játszó csapat,pl:Arsenal tud gólt,gólokat lőni nekik.Meg a mi támadóink görcsöt kötnek majd a védőik lábára.Lujo írta:Az első meccs Barcelonában lesz, mivel 2. helyen jutottunk tovább. Egyébként félreértettél Boixos. Én nem igazán Mourinho miatt tartok a Chelseatől, hanem azért, mert rendkívül kevés gólt kaptak a bajnokságban!!! Ez nekünk nagyon nem jó, megkockáztatom jobb lenne (lett volna) egy Arsenal, amelyik sokat rúg, de sokat is kap.
- Lujo
- Capitá del Barça
Az első meccs Barcelonában lesz, mivel 2. helyen jutottunk tovább. Egyébként félreértettél Boixos. Én nem igazán Mourinho miatt tartok a Chelseatől, hanem azért, mert rendkívül kevés gólt kaptak a bajnokságban!!! Ez nekünk nagyon nem jó, megkockáztatom jobb lenne (lett volna) egy Arsenal, amelyik sokat rúg, de sokat is kap.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Meg kell mutatni annak a sunyi orosznak,hogy a pénz nem minden...Tovább kell menni.Addig még sokat fogunk alakulni a jelenlegi formánkhoz képest.Charlie írta:Ez igaz....Akkor megyünk továbbZsolti írta:Igen az összes spanyol.DE mi Katalánok vagyunk.Charlie írta: Az már a múlt...Én félek tőlük,vagyis scak Mourinhótól,lehet hogy meglincseltek érte de sztem most az össze spanyol csapat kifog peregni,még ha egyáltalán nem is akarom hogy ez történjen.
C.Jó lenne...NAGYON-NAGYON.
C.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szvsz felesleges kiemelni. 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Charlie
- Öreg Harcos
Ez igaz....Akkor megyünk továbbZsolti írta:Igen az összes spanyol.DE mi Katalánok vagyunk.Charlie írta:Az már a múlt...Én félek tőlük,vagyis scak Mourinhótól,lehet hogy meglincseltek érte de sztem most az össze spanyol csapat kifog peregni,még ha egyáltalán nem is akarom hogy ez történjen.Zsolti írta:Két éve nem lett volna ekkora pofájuk.Csak egy pénzes embernek ugye nem volt jobb dolga...
C.

C.