Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.05. 19:32:47

Vito!
Teljesen igazad van, minden téren!

LG!
Van Bommel esetében vitába szállnék Veled. Szerintem, jó teljesítményt nyújtott, és hiba volt elengedni.

És másik topikban már leírtam, van der Vaart jó vétel volt, a Barcelonában is jó szemmel néztem volna a játékát. Okés, hogy az EB-n halványabb volt a kelleténél, de ettől még simán beválhat.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.05. 19:28:12

szajko!

ugyan olvasd már el légyszi ezt
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.05. 19:27:48

Én mondjuk simán nem mondtam ilyet. Annyit mondtam, hogy az EB-n nem játszott akkorát, mint számítottam rá előtte. De egyébként Hlebnél jobbnak tartom és potom 9 milláért nagy hiba, hogy nem mi vettük meg. Ezt gondolom. Irányítóra ugyanis Deco hiányában szükség lett volna, ráadásul ennyiért igen jó vétel.

Viszont aki Txiki szerelmi hálójába bekerül, attól a Jóisten sem menti meg a Barcát. Remélem Hleb azért majd mutat ezt-azt, de én is inkább VDV-t vettem volna meg.

Ja és LG!

Azért Kuyt elég fontos eleme a Liverpoolnak, szerintem ő spec bevált. Babel pedig 22 éves, korai ítéletet törni fölötte, lesznek még nagy meccsei a Poolban. A többivel egyetértek. Nálam még ide tartozik Reiziger, Boogarde és társai.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.08.05. 19:29:19-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
khtomka
Jugador d'estrella

2008.08.05. 19:27:42

grecki írta:Én örömmel láttam volna Rafaelt, már csak a hetyke kis asszonkája miatt is... :D

Szerintem baromi nagy játékos, már kérdés, hogy az eb alatt ebből nem sokat mutatott. Illetve az is egy eléggé elhibázott döntés volt a részéről szerintem, hogy Hamburgba igazolt. Ott némileg megtört a lendülete. Ha maradt volna még mondjuk egy évet, és aztán igazolt volna valami nívósabb bajnokságba egy jobb csapatba, akkor előrébb járna a fejlődésben. Még így sincs semmi veszve, még mindig fiatalnak mondható a 25 (?) évével...

Jól járt vele a Madrid, pláne ennyi pénzért...
Szemrevaló felesége van az biztos! Remélem Guti a padra szorul VdV érkezésével. Viszont Caldero szent tehenei még mindig ott vannak a csatársorban, ezért tartok nagyon a következő szezontól.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.05. 19:26:15

khtomka írta: Melyik holland válogatott nem állta meg a helyét nevesebb bajnokságban?
Nem sokat tudsz mondani.
Pl. Van der Meyde, vagy Van Bommel a Barcában. Kuyt, v. Babel se váltotta még a világot a Poolban, nem mondom, h rosszak, de azért nem olyan hű de nagy durranások. Vagy emlihetném Vennegor og Hesselinket is. Régebbiek közül pl. a Barcában a de Boer testvérekkel vagy Overmarsal nem voltam épp kibélülve.
szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 19:26:14

Aham értem nekem mind1 milyen játékosok játszanak más csapatba csak a barca legyen úgy ahogy van+silva és nyerje meg a bajnokságot!! :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.05. 19:25:25

azért mielőtt lefikázzátok vdv-t, meg kellene várni, hogy hogyan teljesít a Madridban.
1-2 júzer jövőbelátó képességekkel rendelkezik...
honnan tudjátok, hogy a holland gyenge lesz Madridban?
honnan tudjátok, hogy a Madrid nem nyerhet Bl-t?

2009 tavaszán lehet levonni a konzekvenciákat.

az utóbbi két évet figyelembe véve nincs 'okunk' a túlzott magabiztosságra és a nagy arcra :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2008.08.05. 19:26:16-kor.
vale
Capitá del Barça

2008.08.05. 19:24:15

szajko írta:
vale írta:Mégsem biztos hogy bajnokok leszünk... így hogy C.Ronaldo marad. :roll: :roll: :D :?
Dehogynem ígyis-úgyis!:D nem vagy vmi optimista...vagy csak viccnek szántad?:D
Persze , de ha jött volna akkor biztos... jó a viccet félretéve , szerintem ha Ronaldo madridba jött volna akkor----> egy nagy név érkezett volna a bajnokságba és ennek én örültem volna , mert most hogy Ronie és Deco elment , a Robinho is elakar menni (remélem marad mert birom őt)... elég fapados lessz a bajnokság. Ahoz képest hogy néhány éve itt játszott Ronaldo , Ronaldinho , Zizu , Figo , Robi Carlos , Bekem , Deco... most ien Diarrakkal meg Gagokal meg Keitakal akarják kiszúrni a szemünket?
Szerintem nagyot esett a színvonal spanyolba , azért is tudott egy ilyen harmat gyenge madrid 2 bajnokságot nyerni.... :roll: :roll: :oops: :oops: Én piruluk ha belegondolok...
Kép
khtomka
Jugador d'estrella

2008.08.05. 19:22:47

depth írta:
khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Gondolom, nem azok kritizálják most, akik egy másik topicban szorgalmazták a leigazolását. Logikus, nem? :) Szerintem jó játékos, de ha Sneijder és Guti is egészséges lesz, akkor nemhiszem, h sokat fog játszani. Azon meg vitatkozhatnánk, h Hleb vagy ő a jobb játékos így, h ugyanannyiba kerültek. Szerintem egyértelműen Hleb.
Azért Guti helyén el tudom képzelni, amilyen rapszódikus teljesítményt nyújt a passzkirály!. Kicsit elfogultak vagytok Hleb játéktudása iránt.
Valószinüleg Cesc miatt nem tudott kiemelkedni az Arsenalból.
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.05. 19:21:54

grecki írta:Én örömmel láttam volna Rafaelt, már csak a hetyke kis asszonkája miatt is... :D

Szerintem baromi nagy játékos, már kérdés, hogy az eb alatt ebből nem sokat mutatott. Illetve az is egy eléggé elhibázott döntés volt a részéről szerintem, hogy Hamburgba igazolt. Ott némileg megtört a lendülete. Ha maradt volna még mondjuk egy évet, és aztán igazolt volna valami nívósabb bajnokságba egy jobb csapatba, akkor előrébb járna a fejlődésben. Még így sincs semmi veszve, még mindig fiatalnak mondható a 25 (?) évével...

Igen, én is így gondolom. Mindig is jó játékosnak tartottam, és a Barcánál is szívesen elképzeltem volna. sokkal inkább, mint Hlebet.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.05. 19:20:33

Én örömmel láttam volna Rafaelt, már csak a hetyke kis asszonkája miatt is... :D

szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 19:18:52

vale írta:Mégsem biztos hogy bajnokok leszünk... így hogy C.Ronaldo marad. :roll: :roll: :D :?
Dehogynem ígyis-úgyis!:D nem vagy vmi optimista...vagy csak viccnek szántad?:D
khtomka
Jugador d'estrella

2008.08.05. 19:18:44

LG írta:
khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Én mindig is elleneztem, Hlebet pedig mindig is sokkal többre tartottam, ha nem hiszed, nyugodtan vissza olvasshatsz. Azért Hleb a PLben egy Arsenalban bizonyitott, VdV meg már a Hamburgban se volt vmi nagykirály, csak az Ajaxban istenitették, de a holland bajnokságból ömlenek a csodegyerekek, csak épp a többségük nem állja meg a helyét egy komoly csapatban.
Melyik holland válogatott nem állta meg a helyét nevesebb bajnokságban?
Nem sokat tudsz mondani.
2009-hez grat
depth
Capitá del Barça

2008.08.05. 19:17:54

Gondolom, nem azok kritizálják most, akik egy másik topicban szorgalmazták a leigazolását. Logikus, nem? :) Szerintem jó játékos, de ha Sneijder és Guti is egészséges lesz, akkor nemhiszem, h sokat fog játszani. Azon meg vitatkozhatnánk, h Hleb vagy ő a jobb játékos így, h ugyanannyiba kerültek. Szerintem egyértelműen Hleb.
vale
Capitá del Barça

2008.08.05. 19:17:09

Mégsem biztos hogy bajnokok leszünk... így hogy C.Ronaldo marad. :roll: :roll: :D :?
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 19:16:22

LG írta:
Én mindig is elleneztem, Hlebet pedig mindig is sokkal többre tartottam, ha nem hiszed, nyugodtan vissza olvasshatsz. Azért Hleb a PLben egy Arsenalban bizonyitott, VdV meg már a Hamburgban se volt vmi nagykirály, csak az Ajaxban istenitették, de a holland bajnokságból ömlenek a csodegyerekek, csak épp a többségük nem állja meg a helyét egy komoly csapatban.
Ez így van ahogy LG mondja a német bajnokság nem vmi erőske...Vdv meg nem vmi jó teljesítményt nyújtott ott Olic nevét sokkal többször halottam mint az övét ez csak 1 példa,de Hleb megállta a helyét az arsenalban és remekül is játszott megnéztem naon sok Arsenal meccset és 1-2 meccs kivételével mindig jól játszott.....
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.05. 19:11:25

szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 19:08:05

Hát az én véleményem,hogy nem jobb Hlebnél figyeld meg Hleb itt naon jól fog játszani nem úgy mint az arsenalba sok fiatal közt.....
khtomka
Jugador d'estrella

2008.08.05. 19:07:48

danianevem írta:A Real-nak szerencséje van, hogy "csak" 3 hónapra dőlt ki Sneijder, mert Van der Vaart nem egy Real szintű irányító... Wesley-vel biztos nagy páros lesz, de egyedül, hááát kiváncsi leszek...

Félre ne értsétek, Rafael remek játékos, a Hamburgban ő volt a kiskirály, míg itt... Küzdenie kell a nívóhoz...
Köszönjük a dícséretet! :lol: Tehát a Madrid annyira jó csapat, hogy VdV játéktudása nem üti meg a mércét.
2009-hez grat
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.05. 19:05:29

Na ebben azért egyetértünk. Az EB előtt szorgalmaztam volna én is, de ahogy lejjebb Rivaldo11 kolléga írta, nagyot csalódtam a fiúban és hozzá hasonlóan ezt már az EB alatt meg is írtam. De az tény és való, hogy Hlebnél többre tartom. A fehérorosz nagy pénzkidobás volt, de Txiki szerelmeivel ez a helyzet.

Yaya Touré - a szikla.

khtomka
Jugador d'estrella

2008.08.05. 19:01:53

Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
2009-hez grat
danianevem
Entrenador del Barça

2008.08.05. 18:59:09

A Real-nak szerencséje van, hogy "csak" 3 hónapra dőlt ki Sneijder, mert Van der Vaart nem egy Real szintű irányító... Wesley-vel biztos nagy páros lesz, de egyedül, hááát kiváncsi leszek...

Félre ne értsétek, Rafael remek játékos, a Hamburgban ő volt a kiskirály, míg itt... Küzdenie kell a nívóhoz...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.05. 18:54:59

Rivaldo11 írta:Van der Vaart nekem sem nagy durranás. Aki azt hiszi, hogy ezt csak azok után gondolom, hogy a madrid megvette, annak ajánlom figyelmébe az eb alatt íródott véleményeimet, ahol azt láttam, hogy közel sem akkora formátumú irányító, amekkorának kikiáltják. Nem tudta igazán összefogni a holland válogatottat, sőt, még a karmesteri pálca sem volt egyértelműen az övé.
Sztem meg egyátalán nem az övé volt a karmesteri pálca, Sneiderről ez sokkal inkább elmondható, sztem sokkal nagyobb játékos is.
VDV azt mondta a bemutatásakor, hogy BL-t nyerni jött Madridba. Sok sikert neki ! Csak a biliből vegye ki a kis kezét
Azért még mindig több esélye van, mint az Ajax-al v. a Hamburgal :roll:
szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 18:51:44

gekkodan írta:VDV azt mondta a bemutatásakor, hogy BL-t nyerni jött Madridba. Sok sikert neki ! :lol: :lol: Csak a biliből vegye ki a kis kezét 8)
A madrid Bl-t nyerni nevetséges...esélytelen...:D
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.05. 18:27:21

VDV azt mondta a bemutatásakor, hogy BL-t nyerni jött Madridba. Sok sikert neki ! :lol: :lol: Csak a biliből vegye ki a kis kezét 8)

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt