Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szemrevaló felesége van az biztos! Remélem Guti a padra szorul VdV érkezésével. Viszont Caldero szent tehenei még mindig ott vannak a csatársorban, ezért tartok nagyon a következő szezontól.grecki írta:Én örömmel láttam volna Rafaelt, már csak a hetyke kis asszonkája miatt is...
Szerintem baromi nagy játékos, már kérdés, hogy az eb alatt ebből nem sokat mutatott. Illetve az is egy eléggé elhibázott döntés volt a részéről szerintem, hogy Hamburgba igazolt. Ott némileg megtört a lendülete. Ha maradt volna még mondjuk egy évet, és aztán igazolt volna valami nívósabb bajnokságba egy jobb csapatba, akkor előrébb járna a fejlődésben. Még így sincs semmi veszve, még mindig fiatalnak mondható a 25 (?) évével...
Jól járt vele a Madrid, pláne ennyi pénzért...
Pl. Van der Meyde, vagy Van Bommel a Barcában. Kuyt, v. Babel se váltotta még a világot a Poolban, nem mondom, h rosszak, de azért nem olyan hű de nagy durranások. Vagy emlihetném Vennegor og Hesselinket is. Régebbiek közül pl. a Barcában a de Boer testvérekkel vagy Overmarsal nem voltam épp kibélülve.khtomka írta: Melyik holland válogatott nem állta meg a helyét nevesebb bajnokságban?
Nem sokat tudsz mondani.
Persze , de ha jött volna akkor biztos... jó a viccet félretéve , szerintem ha Ronaldo madridba jött volna akkor----> egy nagy név érkezett volna a bajnokságba és ennek én örültem volna , mert most hogy Ronie és Deco elment , a Robinho is elakar menni (remélem marad mert birom őt)... elég fapados lessz a bajnokság. Ahoz képest hogy néhány éve itt játszott Ronaldo , Ronaldinho , Zizu , Figo , Robi Carlos , Bekem , Deco... most ien Diarrakkal meg Gagokal meg Keitakal akarják kiszúrni a szemünket?szajko írta:Dehogynem ígyis-úgyis!:D nem vagy vmi optimista...vagy csak viccnek szántad?:Dvale írta:Mégsem biztos hogy bajnokok leszünk... így hogy C.Ronaldo marad.![]()
![]()
![]()
Azért Guti helyén el tudom képzelni, amilyen rapszódikus teljesítményt nyújt a passzkirály!. Kicsit elfogultak vagytok Hleb játéktudása iránt.depth írta:Gondolom, nem azok kritizálják most, akik egy másik topicban szorgalmazták a leigazolását. Logikus, nem?khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!Szerintem jó játékos, de ha Sneijder és Guti is egészséges lesz, akkor nemhiszem, h sokat fog játszani. Azon meg vitatkozhatnánk, h Hleb vagy ő a jobb játékos így, h ugyanannyiba kerültek. Szerintem egyértelműen Hleb.
Igen, én is így gondolom. Mindig is jó játékosnak tartottam, és a Barcánál is szívesen elképzeltem volna. sokkal inkább, mint Hlebet.grecki írta:Én örömmel láttam volna Rafaelt, már csak a hetyke kis asszonkája miatt is...
Szerintem baromi nagy játékos, már kérdés, hogy az eb alatt ebből nem sokat mutatott. Illetve az is egy eléggé elhibázott döntés volt a részéről szerintem, hogy Hamburgba igazolt. Ott némileg megtört a lendülete. Ha maradt volna még mondjuk egy évet, és aztán igazolt volna valami nívósabb bajnokságba egy jobb csapatba, akkor előrébb járna a fejlődésben. Még így sincs semmi veszve, még mindig fiatalnak mondható a 25 (?) évével...
Jól járt vele a Madrid, pláne ennyi pénzért...
Dehogynem ígyis-úgyis!:D nem vagy vmi optimista...vagy csak viccnek szántad?:Dvale írta:Mégsem biztos hogy bajnokok leszünk... így hogy C.Ronaldo marad.![]()
![]()
![]()
Melyik holland válogatott nem állta meg a helyét nevesebb bajnokságban?LG írta:Én mindig is elleneztem, Hlebet pedig mindig is sokkal többre tartottam, ha nem hiszed, nyugodtan vissza olvasshatsz. Azért Hleb a PLben egy Arsenalban bizonyitott, VdV meg már a Hamburgban se volt vmi nagykirály, csak az Ajaxban istenitették, de a holland bajnokságból ömlenek a csodegyerekek, csak épp a többségük nem állja meg a helyét egy komoly csapatban.khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Gondolom, nem azok kritizálják most, akik egy másik topicban szorgalmazták a leigazolását. Logikus, nem?khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Ez így van ahogy LG mondja a német bajnokság nem vmi erőske...Vdv meg nem vmi jó teljesítményt nyújtott ott Olic nevét sokkal többször halottam mint az övét ez csak 1 példa,de Hleb megállta a helyét az arsenalban és remekül is játszott megnéztem naon sok Arsenal meccset és 1-2 meccs kivételével mindig jól játszott.....LG írta:Én mindig is elleneztem, Hlebet pedig mindig is sokkal többre tartottam, ha nem hiszed, nyugodtan vissza olvasshatsz. Azért Hleb a PLben egy Arsenalban bizonyitott, VdV meg már a Hamburgban se volt vmi nagykirály, csak az Ajaxban istenitették, de a holland bajnokságból ömlenek a csodegyerekek, csak épp a többségük nem állja meg a helyét egy komoly csapatban.khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Én mindig is elleneztem, Hlebet pedig mindig is sokkal többre tartottam, ha nem hiszed, nyugodtan vissza olvasshatsz. Azért Hleb a PLben egy Arsenalban bizonyitott, VdV meg már a Hamburgban se volt vmi nagykirály, csak az Ajaxban istenitették, de a holland bajnokságból ömlenek a csodegyerekek, csak épp a többségük nem állja meg a helyét egy komoly csapatban.khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Hát az én véleményem,hogy nem jobb Hlebnél figyeld meg Hleb itt naon jól fog játszani nem úgy mint az arsenalba sok fiatal közt.....khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Köszönjük a dícséretet!danianevem írta:A Real-nak szerencséje van, hogy "csak" 3 hónapra dőlt ki Sneijder, mert Van der Vaart nem egy Real szintű irányító... Wesley-vel biztos nagy páros lesz, de egyedül, hááát kiváncsi leszek...
Félre ne értsétek, Rafael remek játékos, a Hamburgban ő volt a kiskirály, míg itt... Küzdenie kell a nívóhoz...
Na ebben azért egyetértünk. Az EB előtt szorgalmaztam volna én is, de ahogy lejjebb Rivaldo11 kolléga írta, nagyot csalódtam a fiúban és hozzá hasonlóan ezt már az EB alatt meg is írtam. De az tény és való, hogy Hlebnél többre tartom. A fehérorosz nagy pénzkidobás volt, de Txiki szerelmeivel ez a helyzet.khtomka írta:Érdekes, hogy most megvettük vDV-t, mindenki kritizálja. Ha jól emlékszem egy másik topicban sokat emlegettétek, hogy meg kell venni. Azért Hlebnél nagyságrenddel jobb játékos!
Sztem meg egyátalán nem az övé volt a karmesteri pálca, Sneiderről ez sokkal inkább elmondható, sztem sokkal nagyobb játékos is.Rivaldo11 írta:Van der Vaart nekem sem nagy durranás. Aki azt hiszi, hogy ezt csak azok után gondolom, hogy a madrid megvette, annak ajánlom figyelmébe az eb alatt íródott véleményeimet, ahol azt láttam, hogy közel sem akkora formátumú irányító, amekkorának kikiáltják. Nem tudta igazán összefogni a holland válogatottat, sőt, még a karmesteri pálca sem volt egyértelműen az övé.
Azért még mindig több esélye van, mint az Ajax-al v. a HamburgalVDV azt mondta a bemutatásakor, hogy BL-t nyerni jött Madridba. Sok sikert neki ! Csak a biliből vegye ki a kis kezét
A madrid Bl-t nyerni nevetséges...esélytelen...gekkodan írta:VDV azt mondta a bemutatásakor, hogy BL-t nyerni jött Madridba. Sok sikert neki !![]()
Csak a biliből vegye ki a kis kezét