Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem megfelelLos Banditos írta:Esetleg még valaki ötlet?
RámLos Banditos írta:Naszóval, akkor szerintem elösször azt döntsük el, hogy kikre szavazzunk.![]()
2007. június 9. - Studio/Events Hall (hajógyári sziget)Slither írta: Jöhet minden ami NaS!Jön Mo.-ra?
(mostanában nem volt túl sok időm, ne foglalkoztam koncertekkel) Mikor, hol, mennyi a jegy? (ha nem lesz vizsgám -1 nap az időpnthoz képest, akkor valszeg megyek)
...ööönemtok !Zozzy 5 írta:OFF:
Tényleg nagyon igényes, szép képek Balboa Wink Nem tudnál nekem olyan oldalakat mondani, ahol aláírásképeket tudnák szerválni
...jah-jah, ha kész lesz akkor beteszem ide akkor !Slither írta:OFF: Ha a Nas kész lesz akkor majd belinkelnéd? A Method Man-es most is jöhet.
Jöhet minden ami NaS!Game90 írta: Nekem van egy pár Nas. Ha kell, akkor írjál az offtopicba, mert egy kicsit sok lesz már itt az offMajd azt is írdd meg, hogy mész-e Nas koncertre
![]()
Ja, okSlither írta:Ja ez LIVE-ban ment, szóval valszeg már vége volt amikor ránéztél.
Ezt direkt csináltad?Slither írta:Hip-hop tánc kedvelőinek
Igen, ő az, köszigrecki írta:Buday Péter.
Buday Péter.Game90 írta:Ha már főzőműsorok, akkor Lázááár az RTL-ről és az a kicsit kövérebb férfi a TV2-ről, hirtelen nem jut eszembe a neve.
Lázár szerintem is tök normális arc...régebben még elég sokszor láttam a műsort,amikor Gézával utazgattak és különböző helyeken főzőgettek,sütögettek,mindig jól elmarháskodtak...nem egy esetben pedig részegen nyomtákGame90 írta:Ha már főzőműsorok, akkor Lázááár az RTL-ről és az a kicsit kövérebb férfi a TV2-ről, hirtelen nem jut eszembe a neve.
Nem néztem azt a sorozatot.Eléggé furcsa feje van.Game90 írta:Nem nézted a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel Air) c sorozatot? Még régebben ment a Viasat3-on, sztem nagyon jó volt. Na abban a sorozatban szerepelt Will Smith-el együtt.Los Banditos írta:Game! - Ki az az ipse az avatarodban?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zS1cLOIx ... ed&search=
Szerintem sem,nekem egyből Erdei "Madár" Zsolt ugrott inkább be róla...grecki írta:Nemtom...hanem Jerry!![]()
Miccóltok, hasonlít? Szerintem annyira nem...