Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még nem... A Roma hivatalos közleménye:Boixos írta:chivut buktuk, már az interé. sztem egy-két napon belül be is jelentik.
"With respect to what the press believe were discussions over the transfer of Christian Chivu, AS Roma can confirm that it was not a part of the deal that was struck.
"The meeting with the represntatives of FC Inter was only to resolve the issue of David Marcelo Cortes Pizarro's registration.
"Thus, the news [about Chivu] is false, and lacks any foundation."
Tisztára mint a Juventus! Ha csapat név nem lenne írva nem tudnám melyik csapatról van szó!dickricsi írta:Abszolút egyetértek Veletek. Hihetetlenül felkúrja az agyamat ez a sóher töketlenkedés. Mi a fenére várnak? Txiki nyilatkozta, hogy aug. 31-ig van idő: sztem meg nemm, minél előbb kellenének az újak, hogy a lehető legtöbbet együtt játzsanak a csapattal. A MU kb. 2 nap alatt lerendezte a dolgot, elköltött 75 millát és vettek 3 játékost. (és nem rágták a 'mit is' ? azon, hogy miért adjanak 25 millát a Porto-i Andersonért) mert nekik ők kellettek.
Kiváááárvisca el barca írta:"a Barca alighanem kivár, hogy a Lyon engedjen az igényeiből."
nahát az a kujon lyon biztos engedni fog az igényeiből... uis lesz olyan aki kicsengeti nekik a 20 milliot
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de nekem már nagyon elegem van a vezetők sóher felfogásából...egyszer kéne kicsengetni sok pénzt és akkor utánna évekig nem kellene csak minimálisat vagy semmit...Amikor tényleg ott vagyunk hogy csapatot kell építeni mert amúgy lemaradunk a riválosokkal szemben akkor sem bírnak kicsengetni 10 millával többet egy olyan játékosért aki kis túlzással most úgy kell nekünk mint egy falat kenyér...akkor azt mondom hogy ne igazoljuk le Henry-t hanem a rá fordított pénzt inkább nyomjuk bele Abidalba...Sokkal jobban kell nekünk Abidal mint Titi....visca el barca írta:"a Barca alighanem kivár, hogy a Lyon engedjen az igényeiből."
nahát az a kujon lyon biztos engedni fog az igényeiből... uis lesz olyan aki kicsengeti nekik a 20 milliot
A végén még kiszorítja SamutRonaldinho #10 írta:Yaya Touréé ígéretesnek tűnik
Pár vid róla:
http://uk.youtube.com/watch?v=7XwRKLjc5VM
http://uk.youtube.com/watch?v=tTFZtxOeo-4&NR=1
http://uk.youtube.com/watch?v=yxxYih4OZ ... ed&search=
.Zozzy 5 írta:Ki az a Valdo?kilibarca írta:Hali ! Chivu lenne a legmegfelelőbb védő de szerintem már lecsúszunk róla...Pepe, Valdo, King, Alex, Cris, J.Andrede szerintetek ők
![]()
Valdo/ Alex szerintem nagyon jó lenne csak nem biztos h megszerezhetőekEgyébként a többi felsorolt név bármelyikével kiegyeznék
Ki az a Valdo?kilibarca írta:Hali ! Chivu lenne a legmegfelelőbb védő de szerintem már lecsúszunk róla...Pepe, Valdo, King, Alex, Cris, J.Andrede szerintetek ők
![]()
Valdo/ Alex szerintem nagyon jó lenne csak nem biztos h megszerezhetőek
Heinze pont hogy eredetileg középső védő, a ManU-ban lett bal hátvéd. Előtte a PSG-ben is és az argentín válogatottban mostanáig is belső védőt játszott/játszik. Szerintem egyébként ideális lenne a Klub igazolási politikája miatt is, egyébként nekem pedig kifejezetten tetszik a játéka a válogatottjában, a ManU-ban tény, hogy kevesebbet játszik.Atesz írta:Heinze meg alapból nem középső védő, ...