Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Roma: Nincs tárgyalás Chivu ügyében az InterrelScorpio írta:Sajnos Roma és Inter megegyezet, és Roma már a 6 milkát várja! Pizarro marad Romában!
katt
![]()
![]()
![]()
![]()
Inkább menjen kölcsönbe, hisz így játék lehetőséghez fog jutni!Los Banditos írta:Krkic megy kölcsönbe. Ezt már Rijkaardék is mondták.![]()
A cserecsatáraink 2Santos, és valszeg Henry meg Krkic lennének ha így alakulnak a dolgok.laci18 írta:Ha meg Giuly, Ezqu, Saviola, Gudi elmegy és Maxit se hozzák vissza akkor kik lesznek a cserecsatáraink?????????
Ha így nézem csak Dos Santos leszegyenlőre senki más:D
Kíváncsi vagyok kit fognak idehozni szerintem megint valami "barmot" akit egy év után elküldenek pedig szerintem még Gudy is megérdemelne még 1évet Saviolaról meg ne is beszéljünk nála jobbat nem is találhatnánk, találunk szerintem.
Nagyon jó, csak igazoljuk már le!Fluwy írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=332897
Chivu ha megy akkor nem az Interbe hanem hozzánk! Pizzaro ügye teljesen külön dolog.
Még nem... A Roma hivatalos közleménye:Boixos írta:chivut buktuk, már az interé. sztem egy-két napon belül be is jelentik.
"With respect to what the press believe were discussions over the transfer of Christian Chivu, AS Roma can confirm that it was not a part of the deal that was struck.
"The meeting with the represntatives of FC Inter was only to resolve the issue of David Marcelo Cortes Pizarro's registration.
"Thus, the news [about Chivu] is false, and lacks any foundation."
na ennek nagyon örülök FORZA CHIVUnoname írta:ez jelent meg a román sporton
A cikk szerint az jelent meg az As Roma hivatalos honlapján h az Interrel a tárgyalások csak Pizarro játékjogáról szóltak és Chivuról szó se volt. Nem kell aggódni. Már néhány napja is azt írták h Chivu az Interé. Akkor kell elkönyvelni a dolgot, amikor valamilyen hivatalos honlapon megjelenik. Nekem van egy olyan érzésem h Chivuval ugyanaz lesz mint tavaly Zambival
Ja, bocs, ez lemaradt...Zozzy 5 írta:Most ez kire vonatkozik? Toure?grecki írta:Ettől tartottam én is, amikor láttam ezeket a videókat...
"He is an offensive player, technically gifted and incredibly strong."
Ezt Gerard mondta róla, szóval lehet mégsem ő kellene nekünk a vkp szerepkörébe...
A hivatalos weblapon is kint van valami, de az olaszon kívül csak kínai és japán nyelven elérhető... Nem is értem, hogy angolul miért nem. Na mind1, aki tud olaszul, az fordítsa le...asroma.hu írta:Az AS Roma csapata megerősítette, hogy végleg megszerezték David Pizarro teljes játékjogát.
Úgy tűnt, hogy a két fél nem tud megegyezni, azonban tegnap este megszületett a megállapodás Lele Oriali és Daniele Prade között.
"Az AS Roma és az FC Internazionale bejelenti, hogy megállapodtak David Pizarro játékjogát illetően, mely 2007 július elsejétől lép életbe."- olvasható a fővárosi csapat hivatalos állásfoglalásában.
"A Roma 3,4 millió fontot fizet az Internek három részletben."
Pizarro lezárult ügye megnyitotta a kaput Cristian Chivu távozása előtt, hiszen a védő átigazolása a középpályás tisztázatlan ügye miatt halasztódott.
hát boixos testviiir mi vesztünk a legnagyobbat hiszen nagy valószinűséggel nem jön hozzánk Chivu és még a Romából is elmegy az INTERBEBoixos írta:grecki, amigo, sajnos pizarro másik felének a megvétele már benne van a chivu üzletben. nem tudom, h hogy a f.szban sikerült így megoldaniuk, h aránylag kis pénzért az egyik közvetlen riválishoz sikerült elengedni a gyereket, de nagyon úgy fest, h ez a bugi vége.
sensi rozi kicsit még problémázik és tiltakozik, a gyerek meg már nézi a milanoi menetrendet...
én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne.
Most ez kire vonatkozik? Toure?grecki írta:Ettől tartottam én is, amikor láttam ezeket a videókat...
"He is an offensive player, technically gifted and incredibly strong."
Ezt Gerard mondta róla, szóval lehet mégsem ő kellene nekünk a vkp szerepkörébe...
Csak hogy ő vele nem is számolnak és szinte lehetetlen lenne megszerezni.bence 8 írta:vkp-nak jó lenne gerrard