Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is teljesen ezt "tippelném",ahogy elmundo is mutattja a képen..lionelmessi19 írta:Én azt tippelném, hogy mindkettő gránátvörös kékben folytatja.Evilgrim írta:Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ennek a Henry-Deco ügynek a vége!
Én azt tippelném, hogy mindkettő gránátvörös kékben folytatja.Evilgrim írta:Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ennek a Henry-Deco ügynek a vége!
Ez most abszolút reális, valószínűleg kb. így is van.Rivaldinho írta:A blikk szerintátadólistán van jópár játékosunk azaz : Marquez, Thurem, Giuly, Ezqu, Guddy, Motta, Edmilson, Saviola, Sylvinho, és Belleti
Ezt csak a napi poén kedvéért irtam be...
De ha esetleg lenne valami alapja a hírnek, akor azt nem értem h ha Marqez-t Thuram-ot és Saviolát is elküldené, akkor Oleguer hol marad ? na mind1...
Először is, nem egészen eladó, ahogy Vito írta, sokkal inkább annyi, hogy nem teljességgel esélytelen bepróbálkozni érte a Barcánál...(már úgy értve, mint Messi, Puyol...stb.). És ez természetes is egy gyenge szezon után.Zozzy 5 írta:Vito írta:![]()
a Sport szerint Deco eladó
![]()
![]()
Ennek az újságnak mennyire lehet hinni?![]()
Egyébként ha igaz, akkor lassan könyvelhetnénk el Henry leigazolását
grecki írta:Zene füleimnek...Vito írta:![]()
a Sport szerint Deco eladó
Az egy csöppet sok lenne érte... (kb 30 misi euro)Scorpio írta:A corielle-ben írták, hogy Madrid megegyezet Tiagoval és egyeztetnek Kvájárellával!
A tribalfootball szerint Milito megegyezett a Reallal! Már csak a 2 klubnak kell megegyeznie! Bár a Zaragoza elnöke nem szívesen adná el Militot a riválisnak, de a Madrid 17 millió fontos ajánlata meggyőző leshet!
Juve Fórum-Átigazolás topic
Mi is alkothatnánk valamit!
de azt kur*áraSlither írta:Elég vicces, hogy bármi van Messi csak egy fajta taktikát tud játszani.![]()