Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt most nem nagyon értem. Ronit se két éve igazoltuk, ugyanez igaz Etoora és még vannak példák.TeeeB0R írta:Miért van az, hogy ha valakit leigazolunk annak az első két éve tökéletesen megy, azután pedig szépen elhalványul? Ha az utóbbi évekre visszanézünk mind így van. Csak azok tudtak konstanst alakítani, akik saját nevelések voltak, kivétel Oleguer, meg néha Motta. De Puyol, Valdes, Xavi, Iniesta mind jól alakítanak. De a külföldi igazolások mind elhalványulnak egy idő után. Mi az oka?
Épp a mútkor néztem egy Valencia meccset akkor pont miatta ment el a mecs hiába rutinos... kicsit gyenge nem sokkal jobb mint egy jó formában lévő Marquez vagy Edmilson... az évek miatt már ő is sérülékeny lett és már nem is olyan gyors, agresszív mint régen volt.Shandor írta:Én Toure helyett szívesebben látnám Albeldát, igaz, franci focit egy percet nem néztem idén. De sokkal tapasztaltabb, egy igazi rutinos vén róka, rengeteg európai kupameccsel a tarsolyában!!
Még seholShandor írta:OFF: Zamrotta topicjában ment a beszélgetés mezekről, esetleges olcsóbb beszerzésről. Az hol folytatódott? mert nem találomÉs sry az offért!!!
mikikém.ozsimiki írta:Egyedül Init+Decot sajálnám,vagy rotálnád őket mindig visca![]()
Nem szoktam %-okkal dobálóznigrecki írta:Neked statisztikusnak kellene lenned...Vagy matektanárnak... Állandóan ezek a valószínűségek...
LebuktamBiztos csak divat szurkoló!![]()
Neked statisztikusnak kellene lenned...Vagy matektanárnak... Állandóan ezek a valószínűségek...Game90 írta:Akkor egy kicsit lemaradtamSlither írta:Mert az csak a játékjogának a fele volt, a másik fele már a Romáé volt.![]()
Chivu ügyhöz:
- marad a Romában: 10%
- Barca: 40%
- Inter 50%
Akkor egy kicsit lemaradtamSlither írta:Mert az csak a játékjogának a fele volt, a másik fele már a Romáé volt.
Miért? Most 50% fizették! 50%-ért már adtak kb 7m-et!Game90 írta:OkAtesz írta:"A vezető újságokban megjelent és Cristian Chivu esetleges távozásával foglalkozó cikkekre reagálva az A.S. Roma S.p.A. közli, hogy nincs tárgyalás a játékost illetően....![]()
De egy kicsit furcsa, hogy Pizarro csak 5 milláért ment a Romába
OkAtesz írta:"A vezető újságokban megjelent és Cristian Chivu esetleges távozásával foglalkozó cikkekre reagálva az A.S. Roma S.p.A. közli, hogy nincs tárgyalás a játékost illetően....
Game90 írta:Lehet, hogy már későlionelmessi19 írta:Na, Sporton az van, h Soriano Henry ügynöke helyett Chivuéval találkozik majd, mert az a sürgősebb.