Szép jó reggelt mindenkinek!
Meglepően békés a hangulat.

A spanyol siker most kissé összekovácsolta a magyar szurkolóikat is, szuper. Barcás a Realosnak, Realos a Barcásnak nyugodtan gratulálhat csapata játékosainak a VB-n nyújtott teljesítmény miatt.
Nekem meggyőződésem hogy a legjobb helyre került az arany, ennek a generációnak meg KELLETT kapnia az érmet, igenis kiérdemelték. A Dunga-féle brazilok (szerencsére ennek vége), a franciák (

), az olaszok, az angolok.. mind-mind lebőgtek. Ahogyan szerintem Maradona is. Csak azért nem mondom azt hogy "ebből a keretből sokkal többet is ki lehetett volna hozni" mert ez a keret messze nem a legerősebb argentin keret volt. De hát ez is az "aki eddig kritizált bekaphatja" Maradona érdeme.
Sokan olvassátok innen az nst.blog.hu-t, ott olvastam a hollandokról valami olyasmit, hogy szégyen lett volna ha a hollandok aranyát a Van Bommel-el, Dejong-al felálló csapat szerzi meg, mikor erre még Cruyff-ék sem voltak képesek akik koruk legjobbjai voltak...
A németekre viszont kitérek.
Ez a csapat jó. És nagyon-nagyon fiatal. Eddig nem mondtam újat.

De nekem hiányzott a németeknél A vezér. Igaz, olyan tipikus vezére a spanyoloknak sem volt, de az teljesen más ahol 6 srác évek óta együtt focizik, és gyakorlatilag 2 csapat adja a kezdőt, mint a "hagyományosabb" válogatottaknál, ahol azért szét vannak szóródva a játékosok, és kell valaki aki összekapja őket.
Meggyőződésem, hogy Khan-al a kapuban lényegesen több esélyük lett volna a spanyoloknak. Mindenesetre kíváncsian várom hogy Löw hogy oldja meg a csapatkapitányi problémákat...
Elnézést hogy ide írtam, de akik kicsit régebb óta ismernek tudják hogy csak nagyon-nagyon extrém helyzetekben írok más topicba.
Ha gond, töröljétek nyugodtan.
Szép napot mindenkinek,
ja, és tök jó hogy most ilyen "béke" van. Így is kell lennie. Ha majd elkezdődik az idény, úgyis visszaállnak majd a parázs viták.
(amiből természetesen csak a madrid jöhet ki jól.
)
Üdv,
Colin
REAL MADRID C. DE F.