Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebből a gyerekből az említett dolgok miatt lett focista, nem is ismerek még egy játékost, aki ennyit hajtott volna ezen a poszton, talán csak a vkp-os veszik fel vele a versenyt küzdésben. Ez nagyon becsülendő, mert amúgy az általánosban kb. az utolsók egyike lehetett, akit választottak a csk-k. Tucatnyi tehetségesebb, ügyesebb gyerek lehetett a korosztályában a Barca akadémián, mégis közülök most csak ő van itt...meg Messi.Enjoy írta:+1d írta:Jah hát Pedróban az a jó, hogy ha rosszul is játszik, akkor is azt látja az ember, hogy na basszus, küzd, hajt, igyekszik, robotol, mint egy ökör, nem áll csípőre tett kézzel, mint egy 100 millió eurós nímand. És akkor mindjárt nem szorul ökölbe a kezem, hogy [auto_cenzúra], hanem elkönyvelem, hogy ma nem megy, majd legközelebb. A tudása meg tökéletes ehhez a mentalitáshoz.
Bennem az maradt meg, amikor szabálytalankodott ellene Marcelo kb. a félpályánál, majd felállt, lefutotta, s berobbant a 16-oson belülre, s lazán bepöcizte a levegőben a bogyót a hálóba (igaz kb. a gólvonalról, de akkor is..)
Meg ahogy letámadás közben mozgatja a kezeit, az is haláli, mint egy igazi mérgezett egér
Azt csinálja gólörömnél isEnjoy írta:+1d írta:Jah hát Pedróban az a jó, hogy ha rosszul is játszik, akkor is azt látja az ember, hogy na basszus, küzd, hajt, igyekszik, robotol, mint egy ökör, nem áll csípőre tett kézzel, mint egy 100 millió eurós nímand. És akkor mindjárt nem szorul ökölbe a kezem, hogy [auto_cenzúra], hanem elkönyvelem, hogy ma nem megy, majd legközelebb. A tudása meg tökéletes ehhez a mentalitáshoz.
Bennem az maradt meg, amikor szabálytalankodott ellene Marcelo kb. a félpályánál, majd felállt, lefutotta, s berobbant a 16-oson belülre, s lazán bepöcizte a levegőben a bogyót a hálóba (igaz kb. a gólvonalról, de akkor is..)
Meg ahogy letámadás közben mozgatja a kezeit, az is haláli, mint egy igazi mérgezett egér
+1d írta:Jah hát Pedróban az a jó, hogy ha rosszul is játszik, akkor is azt látja az ember, hogy na basszus, küzd, hajt, igyekszik, robotol, mint egy ökör, nem áll csípőre tett kézzel, mint egy 100 millió eurós nímand. És akkor mindjárt nem szorul ökölbe a kezem, hogy [auto_cenzúra], hanem elkönyvelem, hogy ma nem megy, majd legközelebb. A tudása meg tökéletes ehhez a mentalitáshoz.
Villa is lőtt gólt a BL döntőben, akkor most jó volt a tavasza?Messithebest írta:Végül is csak a Madrid ellen 2x, meg a BL döntőben lőtt gólt... igazad vanSanama írta:
Amúgy örülök, hogy hosszabbított,de azért sokkal inkább a tavalyi teljesítményére verném a mellem,mintsem az ideire.
Végül is csak a Madrid ellen 2x, meg a BL döntőben lőtt gólt... igazad vanSanama írta:Messithebest írta:Jó hír. Ahhoz képest, hogy Bojan nagyobb tehetségnek volt titulálva, Pedrito nőtte ki alap emberré magát! Örülök. Hajrá Pedro![]()
![]()
![]()
Amúgy örülök, hogy hosszabbított,de azért sokkal inkább a tavalyi teljesítményére verném a mellem,mintsem az ideire.
Messithebest írta:Jó hír. Ahhoz képest, hogy Bojan nagyobb tehetségnek volt titulálva, Pedrito nőtte ki alap emberré magát! Örülök. Hajrá Pedro
MessiFan írta:Jaja EB-n végig baloldalt játszott de ez lényegtelen. Lahm sose fog a Barcába játszani![]()
Érdekes cikk. Én imádom Pedrot mert szinte minden meccsen rengeteg fut, sprintel minden labdáért, nincs sok minden rábízva, csak a széleken kell helyezkednie és ha labdát kap vagy továbbpasszolni vagy megindulni. Esetleg egy kiugratást berúgni.. Az egyik kedvencem. Szerintem bárhol megállná a helyét. Még angliában is ha nem rúgják szét
Lahm jobb és bal szélső védőként is tökéletesen megállja a helyét, többször bemutatta már a válogatottban és a klubcsapatában is.Initom írta:Lahm jobbhátvéd...Nincs valami sok balhátvéd a piacon aki megszerezhető értelmes áron,+ a képességei is elfogadhatóak...madmushroom írta:Szerintem is a szélen az igazi.messideco írta:Érdekes cikk. Szerintem Pedro szélen az ideális
A cikkben felvetik, hogy mi lenne ha lenne egy igazán jó baloldali védőnk is, hát vége lenne mindenkinek, Lahm-ot szívesen elnézném nálunk.
Lahm jobbhátvéd...Nincs valami sok balhátvéd a piacon aki megszerezhető értelmes áron,+ a képességei is elfogadhatóak...madmushroom írta:Szerintem is a szélen az igazi.messideco írta:Érdekes cikk. Szerintem Pedro szélen az ideális
A cikkben felvetik, hogy mi lenne ha lenne egy igazán jó baloldali védőnk is, hát vége lenne mindenkinek, Lahm-ot szívesen elnézném nálunk.
Szerintem is a szélen az igazi.messideco írta:Érdekes cikk. Szerintem Pedro szélen az ideális