Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Devid16
Jugador d'estrella

2010.10.04. 12:41:39

Azért volt itt egy nagyobb nevű játékos is aki hasonló problémákkal küzdött első barcás évében...Tudom hogy Krkic már nem 1 éve van itt...de nehogymár már ráfogjuk a vereséget...az egész csapat béna volt...(inkább rossz döntéseket hozott mindenki) Villa is hagy ki ziccereket(jelenleg nem is keveset sőt a ziccer ennyiből Valenciában is ziccer ott meg belődözte) Örülnék ha bepattogna pár gól róla...Remélem megkapja a bizalmat és lő már végre pár gólt és megint üres lesz ez a topic :D Ezt a Jeffrent meg hagyjuk már... ennyiből a Dzsudzsák is jobb lenne :lol:
barca2010
Jugador d'estrella

2010.10.04. 12:28:14

Fecooo írta:
barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd centerbe! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
már ne is haragudj, de nem látod a fától az erdőt... dőlttel szedtem az egyik mondatodat, a kulcsszót meg félkövérrel...

áruld már el nekem, h mikor játszott Bojan centerben utoljára? segítek: tavaly idény végén! és tavaly idény végén, amikor CENTERT játszott, akkor béna volt? vagy béna volt az Inter ellen, amikor csak fél órát kapott, de szintén CENTERBEN?
olvasd el újra, amit írtál, utána gondolkodj kicsit... talán sikerül kicsit máshogy látnod a dolgokat... :roll:
Nem kell elolvasnom, mert tudom, hogy mit írtam. Centerbe akarta, de már belátta, hogy ott nagyon karcsú, de valahol muszáj játszatni, mert Ő tartotta itt. Egy kérdés. Azt mond meg nekem, hogy ha szélsőként nem tudja át ill. levenni a labdát, nem tudja egy az egyben kicselezni az embert, a passzjátékban teljesen gyenge, akkor ezek azon múlnak, hogy nem centert játszik? Aki ezeket tudja, az a pálya minden szegletén tudja!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.04. 12:21:41

barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd CENTERBE! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
már ne is haragudj, de nem látod a fától az erdőt... kiemeltem az egyik mondatodat,a kulcsszót meg nagyítottam...

áruld már el nekem, h mikor játszott Bojan centerben utoljára? segítek: tavaly idény végén! és tavaly idény végén, amikor CENTERT játszott, akkor béna volt? vagy béna volt az Inter ellen, amikor csak fél órát kapott, de szintén CENTERBEN?
olvasd el újra, amit írtál, utána gondolkodj kicsit... talán sikerül kicsit máshogy látnod a dolgokat... :roll:

csak magamat tudom ismételni: ne csak azt lássátok, h xy gyenge, hanem h esetleg MIÉRT gyenge! tegyük fel Messit berakjuk a kapuba, és potyázna, akkor ki lenne a hibás? Messi, mert bénázott, vagy az, aki a kapuba rakta?

szerk: látom teljesen felesleges észérveket hozni... csőlátású vagy, már bocs... (erre meg jön az, h én meg elvakult Bojan-védő, de ez nagyon gyenge visszavágás lenne...)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.10.04. 12:31:41-kor.
barca2010
Jugador d'estrella

2010.10.04. 12:01:31

NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd centerbe! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.04. 11:47:55

A 22-es csapdája: nincs játékban, így nincsen önbizalma, nincsen önbizalma, egy gyengén játszik, amikor játszik.

Semmi önbizalma nincsen, ami tavaly összejött, annak a negyede nem válik be. Rohan, hajt, de egyszerűen nem megy neki a foci. Sajnálom őt. Remélem átmeneti állapot.
Kép
Kép
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.10.04. 11:40:50

Sajnálom kicsit. most már tényleg robbani kéne vagy valami. az a baj hogy szinte sorra csak ezt lehet írni az oldalon a cikkekbe is hogy Bojan ismét gyengén teljesített. visszaszerezhetné mondjuk a tavaly év végi formáját. ez így kevés lesz..
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.03. 23:49:36

Legjobban az szokott idegesíteni, mikor ott megy el a labda tőle 2 méterre és őt elkezd kocogni a másik irányba.
Megnézném egyszer középen, mert balon olyan, mint ha ott se lenne.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Biggie.Smalls
Barça B

2010.10.03. 22:06:27

Megint nagyon gyengén játszott bojan....sztem se barca szint....tehetséges...de sztem ő is 1 örök igéret marad.....teljesen 1et értek mezenga véleményével...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.10.03. 21:36:58

a az utóbbi meccseken is bennem volt de most már kezd elegem lenni abból amit Bojan csinál :evil: :( sora hagyja k a helyzeteket, mikor látja már be Pep h ő nem szélső ? centerbe kéne játszatni meg hamár ien gyenge mért nem hozza le ?? Tourét sokkal kevesebbért kirakta a padra ha meg anak idején Eto'o vagy Ibra ezt csinálja a keretből is kipakolja :? :!: mostmár kicsit elegem van abból h spanyol játékosnak mindent szabad. :evil:
ha nem jáccik jól igen is cserlje le.Állítom Jeffrennel többre mentünk volna :roll: nagyon benne volt gól( sajnos ott is maradt) :cry:
thierryhenry
Jugador del Barça

2010.10.03. 21:33:49

Én sosem szerettem Bojant.Sosem értettem, hogy sokan mit látnak, benne.De ez nem számít, csak az hogy lőjön gólokat.

(nem barca szint SZERINTEM)

Nem szeretném őrá varrni a mai meccset, mert senki sem hozta a szintet
mezenga
Jugador del Barça

2010.10.03. 21:33:27

Hát én úgy látom h nem sokat fejlődött, ezen a meccsen is gyenge volt. Szinte mindig rossz döntést hozott.Fizikálisan nagyon gyenge, csakugy pattog le a védőkről. Úgy izgul mintha ez lenne az első meccse.
És a az a legszomorubb h mindössze 2 klasszikus csatárunk van villa és bojan. Hát én nem örülnék ha egy classicon őt látnám kezdőként kifutni mert pl villa sérült.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.03. 21:31:47

ziipp, ezt írtam a bajnoki topicba:
nem hiszem el, h Pep nem veszi észre, h a Bojan-Messi-Pedro 3as ebben a felállásban teljesen impotens!!! tavaly idény végén, amikor ők hárman kezdtek, akkor Pedro balszélső volt,Bojan középen játszott többnyire, Messi meg mindenfelé(persze az esetek többségében árnyékéket)... ha Pedrot jobbszélre,Bojant balszélre erőlteti, teljesen veszélytelenné válik mindkettő!

és ennek az lesz az eredménye, h a legtöbben csak azt látják, h mindketten(de főleg Bojan...) milyen q. gyengék!
lehet, h vki másképp emlékszik, én így...
egy dolgot tartok továbbra is: ha a tavaly idény végi felállásban is látom majd, h Bojan súlytalan, akkor fogom szidni, akkor el fogom ismerni, h nem Barca szint, de amíg szélsőt játszik, addig nem!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.10.03. 21:26:51

Ha nem tud azzal megbirkózni, hogy a kilencesben szaladgál, akkor akassza szegre a csukát már most.
De nem hiszem hogy ez a probléma. Nálam továbbra sincs extrája. Nem tudja legyorsulni az ellenfelet, nem tudja kicselezni, nem elég lendületes. Viszont a mainál azért mindenképp több van benne, de a szélen totál haszontalan a játéka.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ziipp
Capitá del Barça

2010.10.03. 21:25:53

Fecooo írta:ugye megmondtam, h a legtöbben csak annyit látnak, h gyenge? olyan nehéz belátni, h szélsőnek teljesen alkalmatlan, ha mégis ott nyomatja őt Pep, akkor nem lehet, h az edző is hibás? mentálisan sajnos nagyon nincs rendben a kisgyerek, de nem is csodálom, amikor érzi ő is, h nem tud szélen kibontakozni...

magamat ismétlem: Bojan Samu-stílusú centerként lehetne hatékony!
ha Samu is állandóan baloson szerepelt volna, akkor tuti sokkal gyengébb lett volna ő is...
Bojan azért technikailag képzettebb játékos, mint Eto'o. Utóbbit tényleg nem volt értelme szélen játszatni. Krkic viszont nem érzi annyira az üresre helyezkedést, szerintem kevesebb veszélyt teremt a játéka, mint mondjuk Villáé. Nem emlékszem már, hogy az előző szezon végén milyen posztról lőtte a gólokat, ha akkor center volt, lehet hogy igazad van. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ez az egy kifogás önmagában nem felmentő erejű. Szélről is hoznia kéne legalább egy elégséges teljesítményt.
ziipp
Capitá del Barça

2010.10.03. 21:20:53

ab1daL írta:Én eddig mindenki mellett kiálltam, és most is kiállok Bojan mellett, de tegnap gondolkodtam rajta pont, hogy mi lesz ha jön egy Torres esetleg a nyáron, vagy egy középcsatár. Mert jó, hogy itt van Villa, Messi, Bojan, Pedro, de rajtuk kívűl sok más, szinte már beépült emberünk nincs. Most gondoljatok bele, elhozza Rosell Torrest, neki most odaadja a 20-as mezt, vagy elveszi Bojantól a 9-est, de akkor miért kapta meg? Amikor kiderült, hogy Bojan kapja a 9-est, szerintem a legtöbbünk úgy gondolta, hogy azért kapta ő, mert ezzel a számmal megkapja a bizalmat, ő a 9-es, a gólvágó. Ugyanakkor ha belegondoltok, lehet, hogy Peptől ez egy üzenet; itt a 9-es, élj vele, de ha nem, akkor adios! Remélem marad, és formába lendül.
Jajjj, hol volt tavaly ez a sok krákogó ember, amikor Ibrát kiszorította Bojan a kezdőből... :lol: Akkor Zlatan volt szidva, hogy még Bojan is kiszorítja, most meg egyesek vissza sírják. :D Gyorsan változik a véleménye néhány embernek.
Igen, az benne lehet a gyenge játékában, hogy nem tud megbirkózni a 9-es mezzel járó nyomással. A felé tett gesztus egyértelmű, és a rossz játék esetére vázolt forgatókönyved is helyesnek bizonyulhat. Ma azért volt néhány jó megoldása, csak amikor igazán kellett volna, mintha nem tett volna elég erőt a dologba.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.10.03. 21:20:40

Én épp ezért nem is adtam volna neki a "9"-est. Akárki akármit mond,ez csak egy plusz teher. A csapat 9-esének jelentős szerepe van mindenhol.
Most,hogy megkapta,az eddigi bizonyítási kényszer mellett csak még több teher van a vállán. (bár ez az én véleményem).

Bár az csak fokozza,hogy ott játszik,ahol egyszerűen nem tud,vagy nem a posztja. Mint mikor Abidal játszik középső bekket... Láthattuk mennyire 0 ott.

Középen kapott 1x 1 szép kiugratást,már kaput is talált,remélem nem varrjátok a nyakába,hogy alapvonalról nem lőtte be!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.03. 21:17:25

ugye megmondtam, h a legtöbben csak annyit látnak, h gyenge? olyan nehéz belátni, h szélsőnek teljesen alkalmatlan, ha mégis ott nyomatja őt Pep, akkor nem lehet, h az edző is hibás? mentálisan sajnos nagyon nincs rendben a kisgyerek, de nem is csodálom, amikor érzi ő is, h nem tud szélen kibontakozni...

magamat ismétlem: Bojan Samu-stílusú centerként lehetne hatékony!
ha Samu is állandóan baloson szerepelt volna, akkor tuti sokkal gyengébb lett volna ő is...

egyébként sokat dolgozott sztem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.10.03. 21:22:49-kor.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.10.03. 21:12:16

Én eddig mindenki mellett kiálltam, és most is kiállok Bojan mellett, de tegnap gondolkodtam rajta pont, hogy mi lesz ha jön egy Torres esetleg a nyáron, vagy egy középcsatár. Mert jó, hogy itt van Villa, Messi, Bojan, Pedro, de rajtuk kívűl sok más, szinte már beépült emberünk nincs. Most gondoljatok bele, elhozza Rosell Torrest, neki most odaadja a 20-as mezt, vagy elveszi Bojantól a 9-est, de akkor miért kapta meg? Amikor kiderült, hogy Bojan kapja a 9-est, szerintem a legtöbbünk úgy gondolta, hogy azért kapta ő, mert ezzel a számmal megkapja a bizalmat, ő a 9-es, a gólvágó. Ugyanakkor ha belegondoltok, lehet, hogy Peptől ez egy üzenet; itt a 9-es, élj vele, de ha nem, akkor adios! Remélem marad, és formába lendül.
Jajjj, hol volt tavaly ez a sok krákogó ember, amikor Ibrát kiszorította Bojan a kezdőből... :lol: Akkor Zlatan volt szidva, hogy még Bojan is kiszorítja, most meg egyesek vissza sírják. :D Gyorsan változik a véleménye néhány embernek.
ziipp
Capitá del Barça

2010.10.03. 21:12:08

Sanama írta:
ziipp írta:Most nagyon dühös vagyok rá. Úgy érzem, hogy rajta ment el ez a meccs. :( Rohadtul flegmán játszik ebben a szezonban. Ne higgye már magáról, hogy második Messi. Tegye a dolgát, mint Pedro és még sokra viheti, de egyelőre ez nagyon kevés nekem.
Flegma? Ezt pont nem látom rajta.
Azt viszont igen,hogy fejben nem 100%os.
Lehet, hogy csak az én rögeszmém, de nekem ez jött le a gesztusaiból, mimikájából. Aztán lehet, hogy belül vihar tombol, csak nem látszik kívülről. Mindenesetre bennem egy ideje már ez az érzés alakult ki, remélem megcáfol.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.10.03. 21:07:36

ziipp írta:Most nagyon dühös vagyok rá. Úgy érzem, hogy rajta ment el ez a meccs. :( Rohadtul flegmán játszik ebben a szezonban. Ne higgye már magáról, hogy második Messi. Tegye a dolgát, mint Pedro és még sokra viheti, de egyelőre ez nagyon kevés nekem.
Flegma? Ezt pont nem látom rajta.
Azt viszont igen,hogy fejben nem 100%os.
ziipp
Capitá del Barça

2010.10.03. 21:02:33

Most nagyon dühös vagyok rá. Úgy érzem, hogy rajta ment el ez a meccs. :( Rohadtul flegmán játszik ebben a szezonban. Ne higgye már magáról, hogy második Messi. Tegye a dolgát, mint Pedro és még sokra viheti, de egyelőre ez nagyon kevés nekem.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.09.29. 21:06:26

Kardi írta:
fanbarca írta:Hát, kicsi Krkic ma sem játszotta be magát a kezdőbe, a fejében maradt a gól sajnos .... Aki látta azt a nem tudom minek nevezhető megnyilvánulását az ötösnél egy szöglet után, az tudja miről beszélek .....
85.percben cserélték be...nem értem mit várunk tőle?! :roll:
Én sem vártam sokat tőle, csak mondom, hogy ő SEM hozott megváltást erre a meccsre .
més que un club
Kardi
Capitá del Barça

2010.09.29. 21:00:04

fanbarca írta:Hát, kicsi Krkic ma sem játszotta be magát a kezdőbe, a fejében maradt a gól sajnos .... Aki látta azt a nem tudom minek nevezhető megnyilvánulását az ötösnél egy szöglet után, az tudja miről beszélek .....
85.percben cserélték be...nem értem mit várunk tőle?! :roll:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.09.29. 20:47:37

Hát, kicsi Krkic ma sem játszotta be magát a kezdőbe, a fejében maradt a gól sajnos .... Aki látta azt a nem tudom minek nevezhető megnyilvánulását az ötösnél egy szöglet után, az tudja miről beszélek .....
més que un club
albicelesteX
A Vadász

2010.09.25. 09:32:55

A legnagyobb baj "barátom",hogy nem tudsz a sorok között olvasni és nem érted amit írok.Ibrával nem említem egy lapon mivel a Svéd klasszis Bojan meg ígéret egyenlőre.Én arról beszélek,hogy igazán fontos szerepet ebben a csapatban Puyol,Piqué,Xavi,Iniesta,Messi tölt be.Az,hogy kiemelünk egy egy fontos gólt vagy egy egy jó meccset az nekem kevés az üdvösséghez.Koplárovics is rúgott győztes gólt a Unitednek. :twisted:
Kép
Lezárt