Nem kell elolvasnom, mert tudom, hogy mit írtam. Centerbe akarta, de már belátta, hogy ott nagyon karcsú, de valahol muszáj játszatni, mert Ő tartotta itt. Egy kérdés. Azt mond meg nekem, hogy ha szélsőként nem tudja át ill. levenni a labdát, nem tudja egy az egyben kicselezni az embert, a passzjátékban teljesen gyenge, akkor ezek azon múlnak, hogy nem centert játszik? Aki ezeket tudja, az a pálya minden szegletén tudja!Fecooo írta:már ne is haragudj, de nem látod a fától az erdőt... dőlttel szedtem az egyik mondatodat, a kulcsszót meg félkövérrel...barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd centerbe! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
áruld már el nekem, h mikor játszott Bojan centerben utoljára? segítek: tavaly idény végén! és tavaly idény végén, amikor CENTERT játszott, akkor béna volt? vagy béna volt az Inter ellen, amikor csak fél órát kapott, de szintén CENTERBEN?
olvasd el újra, amit írtál, utána gondolkodj kicsit... talán sikerül kicsit máshogy látnod a dolgokat...
már ne is haragudj, de nem látod a fától az erdőt... kiemeltem az egyik mondatodat,a kulcsszót meg nagyítottam...barca2010 írta:NEM IDEVALÓ!!!!
Persze, hogy Pep védi, mert ezt is Ő akarta így! Ibrát elküldjük, a kis Bojan meg berobban majd CENTERBE! Csak egy gond van ezzel, NEM Barca szint!
Nem kell szépíteni a dolgot, kölcsön kell adni a Levanténak és, majd ott játszik. Aztán ha úgy teljesít, akkor majd vissza lehet hozni, vagy nem! Torrest ide Januárban!
lehet, h vki másképp emlékszik, én így...nem hiszem el, h Pep nem veszi észre, h a Bojan-Messi-Pedro 3as ebben a felállásban teljesen impotens!!! tavaly idény végén, amikor ők hárman kezdtek, akkor Pedro balszélső volt,Bojan középen játszott többnyire, Messi meg mindenfelé(persze az esetek többségében árnyékéket)... ha Pedrot jobbszélre,Bojant balszélre erőlteti, teljesen veszélytelenné válik mindkettő!
és ennek az lesz az eredménye, h a legtöbben csak azt látják, h mindketten(de főleg Bojan...) milyen q. gyengék!
Bojan azért technikailag képzettebb játékos, mint Eto'o. Utóbbit tényleg nem volt értelme szélen játszatni. Krkic viszont nem érzi annyira az üresre helyezkedést, szerintem kevesebb veszélyt teremt a játéka, mint mondjuk Villáé. Nem emlékszem már, hogy az előző szezon végén milyen posztról lőtte a gólokat, ha akkor center volt, lehet hogy igazad van. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ez az egy kifogás önmagában nem felmentő erejű. Szélről is hoznia kéne legalább egy elégséges teljesítményt.Fecooo írta:ugye megmondtam, h a legtöbben csak annyit látnak, h gyenge? olyan nehéz belátni, h szélsőnek teljesen alkalmatlan, ha mégis ott nyomatja őt Pep, akkor nem lehet, h az edző is hibás? mentálisan sajnos nagyon nincs rendben a kisgyerek, de nem is csodálom, amikor érzi ő is, h nem tud szélen kibontakozni...
magamat ismétlem: Bojan Samu-stílusú centerként lehetne hatékony!
ha Samu is állandóan baloson szerepelt volna, akkor tuti sokkal gyengébb lett volna ő is...
Igen, az benne lehet a gyenge játékában, hogy nem tud megbirkózni a 9-es mezzel járó nyomással. A felé tett gesztus egyértelmű, és a rossz játék esetére vázolt forgatókönyved is helyesnek bizonyulhat. Ma azért volt néhány jó megoldása, csak amikor igazán kellett volna, mintha nem tett volna elég erőt a dologba.ab1daL írta:Én eddig mindenki mellett kiálltam, és most is kiállok Bojan mellett, de tegnap gondolkodtam rajta pont, hogy mi lesz ha jön egy Torres esetleg a nyáron, vagy egy középcsatár. Mert jó, hogy itt van Villa, Messi, Bojan, Pedro, de rajtuk kívűl sok más, szinte már beépült emberünk nincs. Most gondoljatok bele, elhozza Rosell Torrest, neki most odaadja a 20-as mezt, vagy elveszi Bojantól a 9-est, de akkor miért kapta meg? Amikor kiderült, hogy Bojan kapja a 9-est, szerintem a legtöbbünk úgy gondolta, hogy azért kapta ő, mert ezzel a számmal megkapja a bizalmat, ő a 9-es, a gólvágó. Ugyanakkor ha belegondoltok, lehet, hogy Peptől ez egy üzenet; itt a 9-es, élj vele, de ha nem, akkor adios! Remélem marad, és formába lendül.
Jajjj, hol volt tavaly ez a sok krákogó ember, amikor Ibrát kiszorította Bojan a kezdőből...Akkor Zlatan volt szidva, hogy még Bojan is kiszorítja, most meg egyesek vissza sírják.
Gyorsan változik a véleménye néhány embernek.
Lehet, hogy csak az én rögeszmém, de nekem ez jött le a gesztusaiból, mimikájából. Aztán lehet, hogy belül vihar tombol, csak nem látszik kívülről. Mindenesetre bennem egy ideje már ez az érzés alakult ki, remélem megcáfol.Sanama írta:Flegma? Ezt pont nem látom rajta.ziipp írta:Most nagyon dühös vagyok rá. Úgy érzem, hogy rajta ment el ez a meccs.Rohadtul flegmán játszik ebben a szezonban. Ne higgye már magáról, hogy második Messi. Tegye a dolgát, mint Pedro és még sokra viheti, de egyelőre ez nagyon kevés nekem.
Azt viszont igen,hogy fejben nem 100%os.
Flegma? Ezt pont nem látom rajta.ziipp írta:Most nagyon dühös vagyok rá. Úgy érzem, hogy rajta ment el ez a meccs.Rohadtul flegmán játszik ebben a szezonban. Ne higgye már magáról, hogy második Messi. Tegye a dolgát, mint Pedro és még sokra viheti, de egyelőre ez nagyon kevés nekem.
Én sem vártam sokat tőle, csak mondom, hogy ő SEM hozott megváltást erre a meccsre .Kardi írta:85.percben cserélték be...nem értem mit várunk tőle?!fanbarca írta:Hát, kicsi Krkic ma sem játszotta be magát a kezdőbe, a fejében maradt a gól sajnos .... Aki látta azt a nem tudom minek nevezhető megnyilvánulását az ötösnél egy szöglet után, az tudja miről beszélek .....
85.percben cserélték be...nem értem mit várunk tőle?!fanbarca írta:Hát, kicsi Krkic ma sem játszotta be magát a kezdőbe, a fejében maradt a gól sajnos .... Aki látta azt a nem tudom minek nevezhető megnyilvánulását az ötösnél egy szöglet után, az tudja miről beszélek .....