Igazad van szerencséreRumig írta:Ezt azért tedd múlt időbe légyszíves!Zozzy 5 írta:Rijkaard barátunk jobban bízik a "magabiztos" mexikóiban ezért Lili alig kap lehetőséget.

Legyen igazad és jövöre is hozza ezt szintet és utána??? megen majd talán lezs vmi ,m ert én azt mondom most kéne ezen gondolkodni idén hoyg jövör ebeileszkedjen egy fiatal belsö védö PL: kompany a hamburgbol vagy bárki más fiatal középsö védö és akkor megen lenne BL remény igy nincs!!!!ozsimiki írta:Kérdem én,nézted csak a meccseket,vagy láttad ismadmax87 írta:Kérdem én mit látsz pl thuramban?? kell még neki idö a beilleszkedéshez csak az a baj hoyg abbol neki már igen csak kevés van mivel idös!!!Rita írta:Oleguer és Marquez menjen el!!Marquez találjon magára máshol!!!![]()
Sylvinho,Gio,Thuram,Puyol,Zambi éppen elég a védőkhöz!Meg úgyis vesznek még vkit aki legalább talán focizni is tudna végre..Nem csak Puyol.. meg néha a többi..
Sylvinho meg gio hááát igen erösen kétlem hogy egy ifista vagy talán még oleguer is jobban megjácca(az utobbi kicsit azlért tulzás) a posztot! Szoval szerintem kell venni egy bal vagy egy jobb hátvédet meg egy középsöt és akkor nagyjábol rendözödnének a posztok de igy nem jo ahogy most állunk!! Naon nem!![]()
Thuramnak már rég nincs beilleszkedési gondja,sőőt Puyi mellett neki rengeteget köszönhetünk! Jövőre is simán hozná ezt a szintet
![]()
Ezt azért tedd múlt időbe légyszíves!Zozzy 5 írta:Rijkaard barátunk jobban bízik a "magabiztos" mexikóiban ezért Lili alig kap lehetőséget.
Nagyon el vagy tévedvemadmax87 írta:Kérdem én mit látsz pl thuramban?? kell még neki idö a beilleszkedéshez csak az a baj hoyg abbol neki már igen csak kevés van mivel idös!!!Rita írta:Oleguer és Marquez menjen el!!Marquez találjon magára máshol!!!![]()
Sylvinho,Gio,Thuram,Puyol,Zambi éppen elég a védőkhöz!Meg úgyis vesznek még vkit aki legalább talán focizni is tudna végre..Nem csak Puyol.. meg néha a többi..
Kérdem én,nézted csak a meccseket,vagy láttad ismadmax87 írta:Kérdem én mit látsz pl thuramban?? kell még neki idö a beilleszkedéshez csak az a baj hoyg abbol neki már igen csak kevés van mivel idös!!!Rita írta:Oleguer és Marquez menjen el!!Marquez találjon magára máshol!!!![]()
Sylvinho meg gio hááát igen erösen kétlem hogy egy ifista vagy talán még oleguer is jobban megjácca(az utobbi kicsit azlért tulzás) a posztot! Szoval szerintem kell venni egy bal vagy egy jobb hátvédet meg egy középsöt és akkor nagyjábol rendözödnének a posztok de igy nem jo ahogy most állunk!! Naon nem!
barca99 írta:Igaz, hogy oleguer nővére/húga volt vagy még mindig Frank bnője? mert akkor érthető presas barátunk favorizálása...
Ezt honnan veszedbarca99 írta:Igaz, hogy oleguer nővére/húga volt vagy még mindig Frank bnője? mert akkor érthető presas barátunk favorizálása...
Oleguer sosem fog elmenni! Magától biztosan nem, inkább végigüli a kispadon a szezont. Rafát én nem küldeném el, igaz, hogy elég rossz az idei szezonja, de előtte tett már annyit a csapatért, hogy nálam egy szezont még minimum megérdemel!Evilgrim írta:Rita írta:Oleguer és Marquez menjen el!!Marquez találjon magára máshol!!!![]()
Zambrotta az egesz vedelemben a legjobb teljesitmenyt nyujta!PreSaS baratunk meg.....Thuram is jo most,nagyokat mentenek Puyival egyutt.
Rita írta:Oleguer és Marquez menjen el!!Marquez találjon magára máshol!!!![]()
Boixos írta:dehogyisnem. kispad, bal kettő. ott tökéleteset alakíthatna.madmax87 írta:Szerintem még nem találták fel azt a posztot ahol ő tudna jáccani!ozsimiki írta:Meg amúgy is nem egy poszt...
Kérdem én mit látsz pl thuramban?? kell még neki idö a beilleszkedéshez csak az a baj hoyg abbol neki már igen csak kevés van mivel idös!!!Rita írta:Oleguer és Marquez menjen el!!Marquez találjon magára máshol!!!![]()
dehogyisnem. kispad, bal kettő. ott tökéleteset alakíthatna.madmax87 írta:Szerintem még nem találták fel azt a posztot ahol ő tudna jáccani!ozsimiki írta:Meg amúgy is nem egy poszt...
Thurammadmax87 írta:Szerintem nem csak oleguert hanem puyolon meg zambrottan kivül minden egyes védöt el kellene zavarni a csapat közeléböl is kiv talán még marqezt háátha magára talál!
Szerintem még nem találták fel azt a posztot ahol ő tudna jáccani!ozsimiki írta:Meg amúgy is nem egy poszt...
Marquez saját magához sokkal gyengébb színvonalon játszik,mint Oli! Rem nem értitek félre! Szóval Rafaban több potenciál van,tavaly is elég jól nyomta,namármost ahhoz képest sokkal nagyobbat esett vissza,mint Oli( jó most lehet mondani,hogy Olinak nem volt honnan...grecki írta:Ellenség??? Támadnak a németek, oder was ist los?![]()
Márquez vérgyenge, de így is sokkal jobb, mint Oleguer.