Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rajtad kivül mindenki annak találtaRivaldinho írta:te ez állati vicces volt, csak én nem találtam annak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de majd jön a bosszú!!!!!! ugyanis én vok Luke Skywalker ti ifjú padawanok resszkessetek!!
TámogatomHAnonymus írta:Pfűű, most rágtam át magam rajta, ekkora oltást...![]()
![]()
![]()
Ez lehetne ilyen beavatási szertartás, nem?Aki újonnan jön és nagyon szereti hallatni a saját hangját az áteshetne egyegy ilyenen... De nekem is a könnyem majd kicsordult.
Azt inkább ne,kellesz te még erre a fórumra!Badi írta:fejbelövöm magamEnrique írta:Kész.....Rivaldinho írta:rhynn lehet egyém ez a topic? ( télleg bocs)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most halok be....
De én élveztem!Szegény család nem tudta min röhögök ennyit!Enrique írta:Nah, szétszedtem, eléggé átmentünk hülyeségbe...
Szerintetek Rivaldinho tujda már az igazságot? Tiszta kész átverés show !![]()
fejbelövöm magamEnrique írta:Kész.....Rivaldinho írta:rhynn lehet egyém ez a topic? ( télleg bocs)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most halok be....
Tudod hogy a forumon is működik a maffia és még is ilyet csinálsz!Enrique írta:Tudom-tudom... Rossz Ákos (énBodi írta:Ne legyél már ilyen felelőtlen,hiba esetén még a katalán maffia is elvihet...
Tudod,hogy ez nem játék!!!!!![]()
![]()
![]()
), rossz, figyelni jobban!!