Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen, bezzeg a mi időnkbanCharlie írta:Egyébként Drigo hozzászólásáshoz annyit, hogy pont tegnap beszéltük Ozsi-val, hogy mai gyerekeket mikkel mérgezik, egyszerűen félelmetes. Sokkal de sokkal kártékonyabbak, mint a DB volt.
C.
Sőt még a Z-hez sincs végig szinkron ha jól tudom...(én anno a német rtlen követtem végig a ZétSlither írta:A GT nincsenek és nem is lesznek magyar szinkronnal, de felirat van hozzá.Drigo írta:a GT részek gondolom nem magyarok, vagy igen?Én eddig még magyarról nem hallottam, ha esetleg mégis Te olyat tudtál beszerezni értesíts!
A GT nincsenek és nem is lesznek magyar szinkronnal, de felirat van hozzá.Drigo írta:a GT részek gondolom nem magyarok, vagy igen?Én eddig még magyarról nem hallottam, ha esetleg mégis Te olyat tudtál beszerezni értesíts!
Igaza van Charlie-nak ennek még a nyomába sem érhetnek.Charlie írta:Ez a Dragonball más, mint a zsákszámra termelt manga hulladék rajzfilmek.
C.
Tudom, ki is vettem.Charlie írta:Nem jó a link.
Mondjuk az első sima sorozatból, azt nem bírtam amikor részek mentek el azzal, hogy azt taglalták, hogy az ellen mennyire erős. Perceken át nézték 1mást,stb...
Közben szerkesztettem a hszemCharlie írta:Okés, de még nem jött meg az ablakocska, hogy elfogadhassam.
C.
HasználjGame90 írta:Nem használok.Charlie írta:Fizetős oldal van csak, de a torrent miért nem szimpatikus? Nem használsz, vagy netán a sebességétől riadtál meg?Mert ha a sebesség a gond, akkor biztosíthatlak, hogy remekül jön.
De akkor majd utánanézek, hátha találok valamit
ÁÁÁ mekkora egy fan vagyok,voltamCharlie írta:Nekem az utolsó emlékeimk az RTLKlubosról Cell megjelenése...
Per pill ahol járok, Boo-Booval harcolnak, épp most végezte ki a mesterét Babidit. Goku most kezdi fúzióra oktatni Gotent+Trunkst.
Songoku halott ugye, egy napra tért vissza a Földre, lesz még valaha "élő"? Gondolom igen. GT-t torrentről töltöm, ha érdekel, akkor privátban vagy msn-n megbeszélhetjük.
C.
Nem használok.Charlie írta:Fizetős oldal van csak, de a torrent miért nem szimpatikus? Nem használsz, vagy netán a sebességétől riadtál meg?Mert ha a sebesség a gond, akkor biztosíthatlak, hogy remekül jön.
Fizetős oldal van csak, de a torrent miért nem szimpatikus? Nem használsz, vagy netán a sebességétől riadtál meg?Game90 írta:Charlie![]()
Torrenten kívül nem tudsz valami helyet, ahonnan lelehet tölteni a részeket?
Inkább ezt kéne folytatniuk, mert a Pokémon meg a Yugioh nem érdekel![]()
Lehetséges....de nem is olyan fontos végülis,a lényeg,h Ő mindent kibírGame90 írta:Son-Go Ku-ról kiderült, hogy szívbeteg?ozsimiki írta:(Amúgy a Magyar RTL meddig is adta? Úgy emlékszem,h a Nameken (egy bolygó) történteket már nem adta le...vagy addig míg felrobban,és utána hagyták abba
![]()
Én úgy emlékszem, hogy akkor hagyták abba.
Son-Go Ku-ról kiderült, hogy szívbeteg?ozsimiki írta:(Amúgy a Magyar RTL meddig is adta? Úgy emlékszem,h a Nameken (egy bolygó) történteket már nem adta le...vagy addig míg felrobban,és utána hagyták abba
![]()