Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SPORT KLUBBcsababarca írta:nem tudja valaki hogy adja-e a vale elleni meccsünket vmelyik adó?
Jajj, dehogy írom le a derbit, az teljesen külön kezelendő meccs!! Azt nem mondom, hogy teljesen mindegy milyenek a formák és hogy mindenképpen óriási meccs lesz (lásd tavaly sima 3-0 nekünk), de addig még van sajnos 4 hét és ez idő alatt akár még össze is szedhetik magukat!ozsimiki írta:Azért a Madridi meccset nem kellene leírni,nemhinném,hogy könnyebb les az otthoni meccseinknél! Persze maximálisan bízok a csapatban,de kemény lessz!
Azért a Madridi meccset nem kellene leírni,nemhinném,hogy könnyebb les az otthoni meccseinknél! Persze maximálisan bízok a csapatban,de kemény lessz!gentdelbarca írta:Milyen szép lenne ebből a 4-ből 12 pontot szerezni!ozsimiki írta: 7végén: BARCA-Valencia
utána Bilbao vendégei leszünk
Majd köv forduló: BARCA-Sevilla
Utána pedig A MECCS: Real Madrid-FC BARCELONA!!!
A hétvégi meccs nagyon nehéz lesz, a Sevillaval azért még 3 hét alatt bármi történhet, rossz forma, sérülések akármi! A két vendégszereplés sem lesz könnyű, de a hazaiak nehezebbnek ígérkeznek!
Milyen szép lenne ebből a 4-ből 12 pontot szerezni!ozsimiki írta: 7végén: BARCA-Valencia
utána Bilbao vendégei leszünk
Majd köv forduló: BARCA-Sevilla
Utána pedig A MECCS: Real Madrid-FC BARCELONA!!!
Hy Subi!Subinho írta:Kedves Ricsi! én már régóta mondom: Puyol vissza a régi helyére és akkor lehetne hátul egyszerre lilian és rafa... de ez sajna nem megoldható, mert puyol régen játszott szélen és ő már nagyon hozzászokott, hogy középen takarít és mellesleg igen jól! akárcsak thuram (mert ő is jobb szélső védő volt vmikor ne feledjük). és persze azt se felejtsük el, hogy zambrotta ugyan univerzális játékos, de az igazi posztja a jobb szél!!! tehát, ha mindenkit a legoptimálisabb posztján akarunk játszatni, akkor sajnos valaki kimarad... és mivel rafa fiatal, lilian meg már nem annyira marad az evidens választás: rafa első számú, thuram meg amolyan igazi klasszis beugró, mint larsson volt elől!!! hidd el sokat fog ő játszani és így többet tud pihenni puyol és rafa. és nem uolsó sorban nem kell számítani a fantasztikus helyezkedésű és villámgyors oleguerre...dickricsi írta:Szia Subi,
Van igazság abban, amit mondasz, de sztem lehetne egyszerre pályán a Fürt, Rafa, Lilian, Zambi négyes és nekem ez tűnne a legerősebb felállásnak. Igaz, hogy akkor Puyít kéne kitolni szélre és Rafa, meg Lilian lennének belső védők, míg Zambi a másik oldalon lenne szélső védő.
Na mindegy, sztem Frank ezt nem így gondolja. (bár nekem tetszene)
de a legfontosabb, nehogy már elveszítsünk egy fiatal remek védőt, mert esetleg besértődik, hogy kiszorult a csapatból és elmegy a milanba...
Kedves Ricsi! én már régóta mondom: Puyol vissza a régi helyére és akkor lehetne hátul egyszerre lilian és rafa... de ez sajna nem megoldható, mert puyol régen játszott szélen és ő már nagyon hozzászokott, hogy középen takarít és mellesleg igen jól! akárcsak thuram (mert ő is jobb szélső védő volt vmikor ne feledjük). és persze azt se felejtsük el, hogy zambrotta ugyan univerzális játékos, de az igazi posztja a jobb szél!!! tehát, ha mindenkit a legoptimálisabb posztján akarunk játszatni, akkor sajnos valaki kimarad... és mivel rafa fiatal, lilian meg már nem annyira marad az evidens választás: rafa első számú, thuram meg amolyan igazi klasszis beugró, mint larsson volt elől!!! hidd el sokat fog ő játszani és így többet tud pihenni puyol és rafa. és nem uolsó sorban nem kell számítani a fantasztikus helyezkedésű és villámgyors oleguerre...dickricsi írta:Szia Subi,
Van igazság abban, amit mondasz, de sztem lehetne egyszerre pályán a Fürt, Rafa, Lilian, Zambi négyes és nekem ez tűnne a legerősebb felállásnak. Igaz, hogy akkor Puyít kéne kitolni szélre és Rafa, meg Lilian lennének belső védők, míg Zambi a másik oldalon lenne szélső védő.
Na mindegy, sztem Frank ezt nem így gondolja. (bár nekem tetszene)
mindenképp helyet fog kapni zambrotta, de sztem thuram nem! bármennyire a világ egyik legjobb védőjének tartom, de marquez fiatal, jó védő és előtte van még jó pár év. thuram max annyit fog itt játszani mint larsson, viszont akkor a beugrásaival ő is óriásit fog lendíteni a csapaton!!!!!!!doki írta:Hétvégén eljön az első igazi próbatétel.Remélem a legerősebb csapattal állunk fel,amiben helyet kap Thuram és Zambrotta is!