Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.23. 14:23:06

Úgylátszik Thuramot is utolérte a rotáció,nembaj neki is jár a pihenő.Saviola pedig szerintem csak azért került be hogy meglegyen a 18-as létszám amúgy nemfog játszani...
in to exile
Tomi
Jugador del Barça

2006.09.23. 14:07:24

Nem értem Thuram-ot miért hagyta ki Frank?!
Gondoltam, hogy nem játsza végig a szezont, de azt hittem a fontosabb meccseken játszik. Ezek szerint nem
Kép
Chris
Capitá del Barça

2006.09.23. 13:32:21

itt a 18-as keret a valencia ellen:

két érdekesség Thuram kimaradt, Saviola bekerült

Valdés, Jorquera, Iniesta, Ronaldihno, Edmílson, Belletti, Puyol, Gudjohnsen, Eto'o, Xavi, Giuly, Saviola, Oleguer, Márquez, Messi, Zambrotta, Deco és Gio.

egy helyen változtatnék Oleguer ki :arrow: Thuram be
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.09.23. 13:21:47

csababarca írta:nem tudja valaki hogy adja-e a vale elleni meccsünket vmelyik adó?
SPORT KLUBB
vasárnap este 21:00kor
Kép

Més qué un Club!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.09.23. 13:14:45

nem tudja valaki hogy adja-e a vale elleni meccsünket vmelyik adó?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
El Deka Grande
Barça B

2006.09.22. 16:20:09

Helló mindenkinek !

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én speckó nagyon örülök hogy eljutott a Barca odáig, hogy ezen tudunk "vitatkozni" , fórumozni, hogy ki szerepeljen a védelem hátsó alakzatában. Értem ezt a Rafa-Thuram dolog alatt.
Ha már le kéne tenni a voksomat, hogy melyikük játsszon minden meccsen kezdőként, hááát zavarba lennék, az egyszer biztos. Inkább meghagyom e nehéz feladatot Frankie apánknak :)
Talán Thuramot azért részesíteném előnyben mert tavaly egy párszor felhozták ezt kritikának egy páran a médiából, hogy sok baja van a középre ívelt labdákból a Barcának, mivel nem elég magasak a védőink.
Thuram talán ebben segithetne! :D
Rafa is kiváló játékos, szóval helyes döntés sajnos nincs , hacsak nem szervezi át Frankie az egész taktikát, szóval marad a rotáció...
De nem baj, ugyanis van kiket forgatni a játékosrendszerben.

Csakis örülni tudok annak hogy ezen megy a téma :D ugyanis mindkettőjük kiváló játékos a maga posztján. egyszóval :
A bőség zavarával küzködünk, valljuk be :P

Messze az egyik legerősebb a Barca játékoskerete mind Spanyolországban,mind egész Európában.
És ez nem csak a nevekre vonatkozik, ugyanis a Barcánál tudnak JÁTSZANI is ezek a nagy nevek.Van csapat, összeszokottság,és kiváló játék!

(Ellentétben a Real Madriddal példának okáédék ööööö okáért. akikről majd később úgyis fogunk még beszélni miután diadalmaskodtunk ellenük, ugyanis nem látom sok esélyét annak hogy a Classico-ra összeszedik magukat....)

Szóval ennyit akartam el"mondani". :P
Hétvégén pedig természetesen mindenki nézze a Barca-Valencia meccset ! Nagy csata lesz az biztos, én a Valenciát tartom esélyesnek az eddig látottak alapján, hogy felvegyék a versenyt velünk.

Adios.... ;)
FORCA BARCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Barca több mint egy csapat !!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.09.21. 23:01:34

Hali mindenkinek!

JO rég irtam már ide!
Most jön a bajnokság és a bl csoportkör legfontosabb időszaka összel! Ha ezeket a meccseket kivétel nélkül jol hozzuk, nyerjük, akkor nem lehet gond a téli pihenöig!
Vezetnénk valoszinü a bajnokságot (habár nagyon a nyomunkban lesz a Valencia meg talán a madrid is), és valoszinüleg a bl csoportot is megnyernénk!
Szép álmok, amik elég könnyen (és reméljük tényleg könnyen) megvalosulhatnak!
Remélem pár honapmulva feltételes mod nélkül is leirhatom ezeket a mondatokat!

Axe mindenkinek!!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.21. 22:32:36

ozsimiki írta:Azért a Madridi meccset nem kellene leírni,nemhinném,hogy könnyebb les az otthoni meccseinknél! Persze maximálisan bízok a csapatban,de kemény lessz!
Jajj, dehogy írom le a derbit, az teljesen külön kezelendő meccs!! Azt nem mondom, hogy teljesen mindegy milyenek a formák és hogy mindenképpen óriási meccs lesz (lásd tavaly sima 3-0 nekünk), de addig még van sajnos 4 hét és ez idő alatt akár még össze is szedhetik magukat!
De azt továbbra is tartom, hogy jelenleg a Valencia meccsnél nincsen nehezebb, még egy Bernabeubéli túra sem!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.21. 22:25:58

gentdelbarca írta:
ozsimiki írta: 7végén: BARCA-Valencia
utána Bilbao vendégei leszünk
Majd köv forduló: BARCA-Sevilla
Utána pedig A MECCS: Real Madrid-FC BARCELONA!!!
Milyen szép lenne ebből a 4-ből 12 pontot szerezni!
A hétvégi meccs nagyon nehéz lesz, a Sevillaval azért még 3 hét alatt bármi történhet, rossz forma, sérülések akármi! A két vendégszereplés sem lesz könnyű, de a hazaiak nehezebbnek ígérkeznek!
Azért a Madridi meccset nem kellene leírni,nemhinném,hogy könnyebb les az otthoni meccseinknél! Persze maximálisan bízok a csapatban,de kemény lessz!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.21. 22:23:18

ozsimiki írta: 7végén: BARCA-Valencia
Milyen szép lenne ebből a 4-ből 12 pontot szerezni!
A hétvégi meccs nagyon nehéz lesz, a Sevillaval azért még 3 hét alatt bármi történhet, rossz forma, sérülések akármi! A két vendégszereplés sem lesz könnyű, de a hazaiak nehezebbnek ígérkeznek!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.21. 22:18:21

Hy all!

Az elkövetkezendő 4 bajnoki fordulóból 3ban kőkemény meccsek várnak ránk:
7végén: BARCA-Valencia

ez a 4 forduló rengeteget fog szerintem számítani,ha jó formában játszuk végig ezekete a meccseket (+Chelsea ellen idegenben) akkor egy megnyugtató előnyt szerezhetünk...
FORZA BARCAAA!!!
Kép
bzozo
Jugador d'estrella

2006.09.20. 19:48:35

AZ EDDIGI IGAZOLÁSOK 100%-BAN BEJÖTEK!
EZ A JO SZEMNEK ÉS A SZAKVEZETÉSNEK KÖSZÖNHETÖ!!
évek ota most van a legerősebb de nem verhetetlen csapatunk :twisted:
VISCA EL BARCA
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.20. 18:22:14

Én még anno nem örültem Thuram leigazolásának, nem hittem, hogy hasznára lehet a csapatnak, de be kell lássam tévedtem!
Már azt kell mondjam hogy a legerősebb 11ben ott a helye Marquez helyén, igaz Rafának is, így nálam ő lenne a VKP!
Szerencsére nagyon sok hihhetetlenül jó játékossal rendelkezünk, így szinte lehetetlen megállapítani, hogy melyik lenne a legjobb!!
Rijkaard kellemes, igaz nem könnyű gondokkal küzdhet! :)
doki
Entrenador del Barça

2006.09.20. 18:18:45

Thuram az eddig mutatott játékával jobban meggyőzött,mint Marquez.Erős csapatok ellen az ő rutinjára van szükség.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.09.20. 17:52:35

Marquez nem fog elmenni..vagyis nagyon remélem..így is-úgy is fontos láncszeme a csapatnak.. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.20. 16:29:22

Subinho írta:
dickricsi írta:Szia Subi,

Van igazság abban, amit mondasz, de sztem lehetne egyszerre pályán a Fürt, Rafa, Lilian, Zambi négyes és nekem ez tűnne a legerősebb felállásnak. Igaz, hogy akkor Puyít kéne kitolni szélre és Rafa, meg Lilian lennének belső védők, míg Zambi a másik oldalon lenne szélső védő.
Na mindegy, sztem Frank ezt nem így gondolja. (bár nekem tetszene :D )
Kedves Ricsi! én már régóta mondom: Puyol vissza a régi helyére és akkor lehetne hátul egyszerre lilian és rafa... de ez sajna nem megoldható, mert puyol régen játszott szélen és ő már nagyon hozzászokott, hogy középen takarít és mellesleg igen jól! akárcsak thuram (mert ő is jobb szélső védő volt vmikor ne feledjük). és persze azt se felejtsük el, hogy zambrotta ugyan univerzális játékos, de az igazi posztja a jobb szél!!! tehát, ha mindenkit a legoptimálisabb posztján akarunk játszatni, akkor sajnos valaki kimarad... és mivel rafa fiatal, lilian meg már nem annyira marad az evidens választás: rafa első számú, thuram meg amolyan igazi klasszis beugró, mint larsson volt elől!!! hidd el sokat fog ő játszani és így többet tud pihenni puyol és rafa. és nem uolsó sorban nem kell számítani a fantasztikus helyezkedésű és villámgyors oleguerre... 8) de a legfontosabb, nehogy már elveszítsünk egy fiatal remek védőt, mert esetleg besértődik, hogy kiszorult a csapatból és elmegy a milanba... :?
Hy Subi!
Nos neki is el kell viselnie a rotációt,ha ezért besértődik(amit nem hinnék) akkor menjen el! Ő sem kivétel!
Thurammal kapcsban én úgy gondolom,h épp azért mert már nem oly fiatal mint Rafa,neki kellene sokkal többet játszania,mert most igen jó formában van még,Rafa jövőre,meg utána is nagyon jó korban lesz még!
Szóval egyértelműen a nehezebb meccsekre Thuram-ot tenném elsőszámú jelöltnek,és Rafat csak utána! Ki kellene használni,hogy még semmennyire nem látszik rajta a kora... :!:

Larssonn csereként való beállása más tészta volt,mivel akkor általában nem volt kedvező az eredmény,és kellett egy lendületes csere,ami felgyorsította a támadást+ötletgazdagabbá tette azt! Thuram beállása viszont sokban nem befolyásolná a támadásainkat,inkább csak a védekezést tenné biztosabbá...
Kép
dickricsi
Capitá del Barça

2006.09.20. 15:24:10

Abszolút igaz, nagyon nem kéne Rafa-t elveszíteni.... Én igazából Oleguer és Belletti csapatba kerülését nem feltétlenül támogatom, vagyis csak akkor tenném be őket (főleg Olí-t) ha vki nem tud játszani, mert lesérült, vagy eltiltották. Megértem, hogy katalán, meg minden, de ha róla lőnek gólt és kikap a csapat, azért a szurkolókat (engem legalábbis) a nemzeti hovatartozása miatt érzett büszkesége nem feltétlenül kárpótolna!
Azt fájlalom, hogy Thuram néha padozik (mert belül ott a Fürti és Rafa) ugyanakkor Olí-t beteszi néha Frankie, amikor nyugodtan kezdhetnénk mindig Zambi-val (már amikor egészséges)
A bal oldalra meg nagyon várnám Abidal-t! (kéne az utánpótlás Gio és Syl helyére)

Üdv:dickricsi
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.20. 15:10:54

dickricsi írta:Szia Subi,

Van igazság abban, amit mondasz, de sztem lehetne egyszerre pályán a Fürt, Rafa, Lilian, Zambi négyes és nekem ez tűnne a legerősebb felállásnak. Igaz, hogy akkor Puyít kéne kitolni szélre és Rafa, meg Lilian lennének belső védők, míg Zambi a másik oldalon lenne szélső védő.
Kedves Ricsi! én már régóta mondom: Puyol vissza a régi helyére és akkor lehetne hátul egyszerre lilian és rafa... de ez sajna nem megoldható, mert puyol régen játszott szélen és ő már nagyon hozzászokott, hogy középen takarít és mellesleg igen jól! akárcsak thuram (mert ő is jobb szélső védő volt vmikor ne feledjük). és persze azt se felejtsük el, hogy zambrotta ugyan univerzális játékos, de az igazi posztja a jobb szél!!! tehát, ha mindenkit a legoptimálisabb posztján akarunk játszatni, akkor sajnos valaki kimarad... és mivel rafa fiatal, lilian meg már nem annyira marad az evidens választás: rafa első számú, thuram meg amolyan igazi klasszis beugró, mint larsson volt elől!!! hidd el sokat fog ő játszani és így többet tud pihenni puyol és rafa. és nem uolsó sorban nem kell számítani a fantasztikus helyezkedésű és villámgyors oleguerre... 8) de a legfontosabb, nehogy már elveszítsünk egy fiatal remek védőt, mert esetleg besértődik, hogy kiszorult a csapatból és elmegy a milanba... :?
dickricsi
Capitá del Barça

2006.09.20. 13:01:44

Szia Subi,

Subinho
Director del Fútbol

2006.09.20. 12:08:30

doki írta:Hétvégén eljön az első igazi próbatétel.Remélem a legerősebb csapattal állunk fel,amiben helyet kap Thuram és Zambrotta is! 8)
mindenképp helyet fog kapni zambrotta, de sztem thuram nem! bármennyire a világ egyik legjobb védőjének tartom, de marquez fiatal, jó védő és előtte van még jó pár év. thuram max annyit fog itt játszani mint larsson, viszont akkor a beugrásaival ő is óriásit fog lendíteni a csapaton!!!!!!!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.09.20. 11:17:41

Csatlakozom Doki véleményéhez!
doki
Entrenador del Barça

2006.09.20. 10:22:29

Hétvégén eljön az első igazi próbatétel.Remélem a legerősebb csapattal állunk fel,amiben helyet kap Thuram és Zambrotta is! 8)
dickricsi
Capitá del Barça

2006.09.19. 12:18:52

Sziasztok,

Igazad van Asys, nem padozott, de én már amiatt is mérgelődtem, hogy nem került be a keretbe.
Én is ezt remélem Ozsimiki, hogy a Cselszki és a Werder ellen a védelem a legerősebb összeállításban áll fel (már ha nincs sérültünk) csak kíváncsai lennék, hogy Frankiék szerint ez a felállás hogyan nézne ki.... (jó lenne, ha mind Zambi, mind pedig Lilian a kezdőbe kerülne ezeken a meccseken)
El Deka Grande
Barça B

2006.09.19. 10:34:08

Helló mindenkinek !

Még újonc vok mint az látszik ugye a nevem alatt : Barca C :$
De elkezdek fórumozgatni , hátha egyszer sikerül magamat beküzdeni a "felnőtt" keretbe :P Az már tuti hogy jó csapatba kerültem, mert még egy Barca C-ben is hatalmas nagy dicsőség "játszani". :)

Szóval : Örülök hogy nyertünk a Racing ellen, mert valljuk be, kis csapat tud meglepetést okozni ( pl.: Tavaly a Real Madrid ellen:P :D ), de szerencsére sikerrel vették az újabb akadályt a srácok.

A Valencia ellen talán nehezebb lesz, mivel elég jól kezdték az idényt.
De mi jobbak leszünk, merem remélni.

Már alig várom a meccset, igazi nagy csata lesz ÉS NYERNÜNK KELL!
Valakinek infó az ellen kezdőjéről?:P

Addig is FORCA BARCA !
(Ja és Hala Madrid, öööö akarom mondani Hal-A Madird! :D :P ;) )

! Adios muchacos !
A Barca több mint egy csapat !!!
Gömzító
Jugador del Barça

2006.09.18. 19:52:19

Sziasztok!
Még azért látszik hogy nincs csúcsformában a csapat de eddig minden meccset megnyugtatóan nyertek meg! (Igaz a Racing ellen kicsit izgultam!) Leszünk még sokkal jobbak is és akkor sztem lehet bármilyen hosszú az a margit kispad. :twisted:
Remélem még nagyon sokáig tart ez a sorozat ami most elkezdődött és az éven is nyerünk legalább annyi trófeát mint az előző évben.

BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA BARCA
Lezárt