Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az gondolná az ember, ha mondjuk az lett volna példaértékű, ha pl. egy 4 évvel ezelőtt próbálja ki magát egy másik csapatban, és nem fékezi a csapatot. Mert lehet szentségtörés leírni, meg rosszul esik azok számára, akik tisztelték Rault, de az utóbbi években igenis fék volt! A spanyol válogatott sikereihez is kellett az ő kihagyása!bali 15 írta:Raul Schalke mezben. Most is kiráz a hideg...
Nagy játékos kétség sem fér hozzá.
Guti, na ő nagy játékos lehetett volna. 96 óta nyomta a Real-ban. Ő saját nevelés. Többet is ki lehetett volna hozni szegényből. Csakhát olyan konkurenciái voltak a csapaton belül mint pl: Zidane.
Amúgy le a kalappal Raul előtt hogy ki akarja próbálni magát máshol.
Nagyon tetszik a hozzáállása. Azt gondolná az ember hogy a fehér mez után mást nem is vesz fel. Erre tessék.
Lehet,hogy a kék Schalke mez alá felvesz azért egy Real dresszt.bali 15 írta:Nagyon tetszik a hozzáállása. Azt gondolná az ember hogy a fehér mez után mást nem is vesz fel. Erre tessék.
Rault én is tisztelem. Példaértékű és nagyon ritka az amit ő tett. Igazi szimbóluma a Realnak.daffy írta:raúl és guti távozik a köv héten. amióta focit nézek realnak szurkolok,szomorúan látom h a régi kedvenc csapatomból már csak casillas maradt
Én nem szeretem a Madridot, de Raúlt mindig is tiszteltem, sajnálom ha ő elmegy, számomra az ő neve összefort a Reallal. Akárcsak anno Hierroé.daffy írta:raúl és guti távozik a köv héten. amióta focit nézek realnak szurkolok,szomorúan látom h a régi kedvenc csapatomból már csak casillas maradt
de nem fog jönni Maicon ha van Ramos mert Ramos tökéletesen teljesített a vb-n Mourinho bízik benne és náluk is az van mint mi nálunk elfogyott a pénzdaffy írta:az inter 28at kér...sztem annyiér el lesz hozva,ezzel csak ráijesztenek az interre. mivel maicon is aszondja h menne,el fogják adnisjd írta:daffy írta:mert nem hajlandó a csapat kifizetni az inter által kért árat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Perez még az elnök?)
az inter 28at kér...sztem annyiér el lesz hozva,ezzel csak ráijesztenek az interre. mivel maicon is aszondja h menne,el fogják adnisjd írta:daffy írta:mert nem hajlandó a csapat kifizetni az inter által kért árat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Perez még az elnök?)
daffy írta:mert nem hajlandó a csapat kifizetni az inter által kért árat
sjd írta:Az csak a Sun meg az ilyen Blikk szintű lapok infójavíscaelbarca!forever írta:.Én úgy tudom h Vidics-et meg Ashley Cole-t akarják.Vidics-nek megemelik a fizóját szval ő marad. Cole amekkora gyökér sztem tuti odaigazol a Realhoz.De én azt nem szeretném.
marcelo lesz a balhátvédsjd írta:Az csak a Sun meg az ilyen Blikk szintű lapok infójavíscaelbarca!forever írta:.Én úgy tudom h Vidics-et meg Ashley Cole-t akarják.Vidics-nek megemelik a fizóját szval ő marad. Cole amekkora gyökér sztem tuti odaigazol a Realhoz.De én azt nem szeretném.
Az csak a Sun meg az ilyen Blikk szintű lapok infójavíscaelbarca!forever írta:.Én úgy tudom h Vidics-et meg Ashley Cole-t akarják.Vidics-nek megemelik a fizóját szval ő marad. Cole amekkora gyökér sztem tuti odaigazol a Realhoz.De én azt nem szeretném.
am Mourinho most megbízik Ramosba ezért nem jön Maicon mert a Madridnak is hasonló gondjaik vannak mint, nekünk a kölcsönök, meg a sok igazolás miatt , mert nem csak a Barca van adósságba.Én úgy tudom h Vidics-et meg Ashley Cole-t akarják.Vidics-nek megemelik a fizóját szval ő marad. Cole amekkora gyökér sztem tuti odaigazol a Realhoz.De én azt nem szeretném.Lionel85 írta:Ha Mourinho nagyon akarja, akkor 38-ért is elvinné a Madrid, tudod, hogy ott nem téma a pénz, és bárkiért képesek egy zsák eurót fizetni, még ha nem is ér annyit. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor kerül Maicon Madridba. Ha nem idén, akkor jövőre, más kérdés, hogy tartja-e addig jó formáját.sjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... terre.html
Perez és Moratti találkozásából mást nem is lehetett várni
Akárcsak a Barcának!daffy írta:nem hinném hogy van igazságtartalma. nem kell mindent elhinni,amit az újságban olvasol,hisz ha mind igaz lenne,a realnak egy 45fős kerete lenne már most...
daffy írta:nem hinném hogy van igazságtartalma. nem kell mindent elhinni,amit az újságban olvasol,hisz ha mind igaz lenne,a realnak egy 45fős kerete lenne már most...
Ha Mourinho nagyon akarja, akkor 38-ért is elvinné a Madrid, tudod, hogy ott nem téma a pénz, és bárkiért képesek egy zsák eurót fizetni, még ha nem is ér annyit. Szerintem csak idő kérdése, hogy mikor kerül Maicon Madridba. Ha nem idén, akkor jövőre, más kérdés, hogy tartja-e addig jó formáját.sjd írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... terre.html
Perez és Moratti találkozásából mást nem is lehetett várni
Hála istennek semmilyen rokonságba nem vagyunk, még csak az kéne.zsuni írta:ó öregapám, hol volt még akkor Messi basszus? sok tököm tulzás mindigNekem egy másik a kedvencem. Mikor Robinho oda igazolt a RM-ba azt mondták, h ő lesz az új Pelé. Aztán az első meccsen 1-0-s állásnál becserélték, megfordították a meccset, a vézna gyerek meg adott egy gólpasszt. Azonnal alap lett, h Messi a cipőjét sem vihetné stb...
ó öregapám, hol volt még akkor Messi basszus? sok tököm tulzás mindigNekem egy másik a kedvencem. Mikor Robinho oda igazolt a RM-ba azt mondták, h ő lesz az új Pelé. Aztán az első meccsen 1-0-s állásnál becserélték, megfordították a meccset, a vézna gyerek meg adott egy gólpasszt. Azonnal alap lett, h Messi a cipőjét sem vihetné stb...