menczel írta:Ez a "mivel nem center pozton játszott, ezért ne ítéljük el" szöveg ott sántít, hogy ezt a csapatot úgy hívják hogy Barcelona és kutya kötelessége a 9eseknek is tudni a szélen játszani. Éppen eleget lehetett a kis Bojan a legnagyobb szélsők társaságában (R10,L10), hogy megtanulja a játék minden csínját-bínját, ő mégse volt képes fejlődni ennyi év alatt.
Bejött a nevenincs Nolito és úgy megfirkálta a jobbekket hogy az csak nézett.
Ráadásul mikor 9est játszik akkor nem lő (mint tegnap 10 méterről), vagy gyengén lő (16 ról fölé), vagy tiszta gólhelyzetben kilépésnél olyan rosszul vette le a labdát hogy a méter hátrányban lévő belső védők simán beérték.
Szimpatikus, de jelenleg nem Barcelona szint.
Vagy 16-ról miután megtolja a védő mellett durrant egy hatalmasat- amit a kapus épphogy kitol a hosszúból -, vagy a szögletnél kivágott labdát kb. a háta mögül kanalazza maga elé, hogy aztán egy kis cipelés és egy gyönyörű testcsel után megjátssza a társat így végigvéve a kontrát - amit aztán Alves egy egyszerű passzal elcseszett... -, vagy üresen áll Messi mellett a 16-oson belül, és ő mégis a 3 védő között levő Pedronak pörgeti oda - imádom Messit, nem rajta múlt bőven, de ott ideges voltam rá... Csak pár másik momentum.
Egyértelmű, hogy fejben nincs ott, mert amiket írtam, azoknál - főleg a kontránál - azért mutatja hogy mi van benne. Csak néha annyira elbénázza a dolgokat szegény, hogy mindenkiben az marad meg, és már lassan divat fikázni a fórumon, és ráfogni a rossz teljesítményt - volt Busi, Ibra, idén asszem ő lesz a célpont. Valóban nem nyújt jó teljesítményt eddig idén. De tegnap már jobb volt valamivel mint előtte. És tavaly év végén milyen gólokat lőtt? Villareal ellen pl... Meg azon röhögtem, hogy semmibe nem kalsszis - futás, cselezés, ilyenek. Ez tény. De helyezkedni KÖZÉPEN mocskosul jól tud, és pl Van Nistelroy, és Inzaghi miben klasszis? Góllövésben, és ennyi. Érzik a kaput. Amikor Bojan fejben rendbe szedi magát - tavaly év vége, első éve -, akkor nagyon termékeny. És az olyan gólokhoz, mint amit a Bilbaonak lőtt tavaly év végén, meg a Sevillának, ahhoz nem kell klasszis teljesítmény - "csak" szimplán kiváló

. Mégis ilyen a legtöbb gólunk...
Szóval szerintem ha végre valahára sikerülne kitisztítani azt a kobakot, akkor kapnánk egy igazán jó kis csatárt... Csak félek hogy nem fogja tudni.

Mindegy, én bízok benne, remélem igazolja amit mondtam.
u.i.: R10, L10-es példa... Kész, ezen röhögtem. Dinhoval játszott 1 évet, Messi a világ - lehet valaha volt - legjobb játékosa... Biztos hozzájuk kell hasonlítani. Meg stílusra is totál különbözőek, mit tanulhatott volna? Ha nem szélső, hát nem szélső, istenem... Szintén felhozom a Nistelroy Inzaghi féle példát. Ők se tudnak szélsőt játszani... Mégis mindenki klasszis csatárként gondol rájuk.

Úgyhogy ez a szélső dolog nekem nem jött át, amikor Eto'o került ki anno néha szélre, őis totál súlytalan volt ott...(ha félreértettelek, akkor előre is bocsánatot kérek)