Hát én idén buli helyett itthon fogok tanulni a vizsgáimra. Tudom szentségtörés, de nincs más választásom egy hét múlva kezdődnek és még nem tanultam semmit. De nektek jó szórakozást kívánok estére.
Sajnos nekem is tragédiákkal dúsított volt ez az év, aminél csak boldogabb lehet a következő!
Boldogabb, Békés, Egészségben, Sikerekben gazdag Újévet kívánok Mindenkinek és családotoknak egyaránt!
Természetesen ma este fokozatosan figyeljetek magatokra és barátaitokra!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg. http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.
Ez az év számomra töb mint tragikus volt, szóval nagyon örülök, hogy vége, a csapatanak hasonló, magamnak az ideitől távol álló évet kívánok! Ezen kívül mindenkinek Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok! És persze jó sok trófeát!!!
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Ma befogtok rugni mint a szamár,
holnap olyanok lesztek mint a lajhár,
sarokba is csak azért fogtok álni,
hogy kapaszkodva tudjatok hányni.
Búúúééékkkk!!!!
Lágy esőben tömör ködben, holtrészegen mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján , négykézláb az árok partján,
Átölelem a Világot – Boldog Új Évet Kívánok
Na meg Boldogat Socionak, s az összes többi Dávidnak!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen PUNK'S NOT DEAD! "Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer "..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025