Barça Igazolások 2007-08
-
- Entrenador del Barça
hat bocs de garay szemszoget vizsgalva h neki mind1 h a barcaba igazol v a realba, ha nem akart konkretan idejonni akkor jobb is igy...
Most a Reál leigazolta előlünk Garay-t!
Nem dőlt össze a világ, nem ment csődbe a csapat nem történt semmi olyan ami ekkora hangra adna okot!
Az igaz h Garay fiatal,tehetséges és jo védő de nem ő az egyetlen játékos erre a posztra és vannak nála jobbak is!
Ha most igazolunk 1 jobb védőt arra a posztra és remekelni fog akkor félévkor már senki nem fog emlékezni Garay nevére!
Szeritenm megvették ez van nincs miért rágodni!
ÜDV
Nem dőlt össze a világ, nem ment csődbe a csapat nem történt semmi olyan ami ekkora hangra adna okot!
Az igaz h Garay fiatal,tehetséges és jo védő de nem ő az egyetlen játékos erre a posztra és vannak nála jobbak is!
Ha most igazolunk 1 jobb védőt arra a posztra és remekelni fog akkor félévkor már senki nem fog emlékezni Garay nevére!
Szeritenm megvették ez van nincs miért rágodni!
ÜDV
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tofi 2008.05.19. 14:15:11-kor.
- Deus
- Boixos Nois
szánalmas vezetőségTitinho írta:Úgy néz ki, hogy tényleg igaz lesz Garay Madridba való igazolása!Már a Racing elnöke, valamint Ramón Calderon is megerősítette a transzfert.
Ezt nem hiszem el komolyan mondom...spanyolország egyik legtehetségesebb játékosát hagytuk elúszni Marquez és Piqué miatt. Te jó ég...és helyette jött egy Piqué...hát mondhatom szép.
A Madridnál mostmár tényleg összeállt a világ legjobb védelme. Áhh...mi meg majd Piqué-kel meg Coloccini-kel, meg Marquez-ekkel szaladgálunk. Gyönyörű...
Gratulálok a vezetőségnek ezért!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Grat mindenkinek, hogy hagytuk elúszni Garay-t...szép 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Titinho
- Director del Fútbol
Úgy néz ki, hogy tényleg igaz lesz Garay Madridba való igazolása!
Már a Racing elnöke, valamint Ramón Calderon is megerősítette a transzfert.
Ezt nem hiszem el komolyan mondom...spanyolország egyik legtehetségesebb játékosát hagytuk elúszni Marquez és Piqué miatt. Te jó ég...és helyette jött egy Piqué...hát mondhatom szép.
A Madridnál mostmár tényleg összeállt a világ legjobb védelme. Áhh...mi meg majd Piqué-kel meg Coloccini-kel, meg Marquez-ekkel szaladgálunk. Gyönyörű...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Gomezinho
- Capitá del Barça
mindorokke_barca írta:absz nem csak szeretem helyen kezelni a dolgokat... es mindent a megfelelo idopontban ertekelni...tisztaban vagyok h a sportban minden mindig valtozik... nincsnek orok gyoztesek...egyszer fent egyszer lent... aki nem tudja elismerni a vereseget az nem erdemli a gyozelmet sem...szezon kozben ugy eltek itt meg sokan a torteneseket mintha a halalos agyukon fekudnenek....rijkaard barmit huzott meg egy meccsen.csak szidtak... szinte mindenki.. rajtam es meg par emberen kivul... nem en vagyok a fa.xagyerek de el lehet olvasni miket irtam... mert rohadtul az jott le az iromanyaitokbol...mintha a gyozelem a jatekosok erdeme lenne, a vereseg az edzo hibaja... miutan meg kiderult h ki lesz rugva... nyaladzott mindenki a topicban h igy koszi az elmult eveket meg ugy koszi... rijkaard topicban szidtatok h ilyen kerettel mindenkit alazni kene... az atigalozasi topicban meg ugyanaz a felhasznalo.. lecserelne a fel csapatot.. ien neveket hangoztatva h lampard drogba,benzemad alves aguero,buffon... meg hasonlok...Te ilyen pesszimistának születtél?
Most erre mit irhatnék? Tényleg gáz hogy félidőben mindenki ölni akarta Rijkardot a végén meg már majdnem a Fórum csak róla szólt hogy mennyire nagy ember volt! De tudod iylen a serdülő ifjoncok agyforgása egyszer ezt irnak egyszer azt irnak! Ha én beirtam pár nevete már lehurrogtak PL-ul Lampard , Buffon , Alves , Mert nekik Benzema kell 1000* er ennyi pénzért! Szóval nem kell felhuznod magad! Ird tovább a Hsz-eidet , én elolvasom és tudom most mi idegesit téged majd privátban megbeszélhetjük , én is átestem már ezen és tiltottak!

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Pár éve már olvasom az Eurobarca-t most vettem erőt magamon és regisztráltam... szóval.. szerintem nem Pique-t fogják bejelenteni.. a bl döntőt megvárják vele..!
10 millió Euroért vették meg a madridiak Garayt, nem értem hogy miért nem csaptunk le rá, az idei évben botrányos volt a védelmünk.
-
- Entrenador del Barça
absz nem csak szeretem helyen kezelni a dolgokat... es mindent a megfelelo idopontban ertekelni...tisztaban vagyok h a sportban minden mindig valtozik... nincsnek orok gyoztesek...egyszer fent egyszer lent... aki nem tudja elismerni a vereseget az nem erdemli a gyozelmet sem...szezon kozben ugy eltek itt meg sokan a torteneseket mintha a halalos agyukon fekudnenek....rijkaard barmit huzott meg egy meccsen.csak szidtak... szinte mindenki.. rajtam es meg par emberen kivul... nem en vagyok a fa.xagyerek de el lehet olvasni miket irtam... mert rohadtul az jott le az iromanyaitokbol...mintha a gyozelem a jatekosok erdeme lenne, a vereseg az edzo hibaja... miutan meg kiderult h ki lesz rugva... nyaladzott mindenki a topicban h igy koszi az elmult eveket meg ugy koszi... rijkaard topicban szidtatok h ilyen kerettel mindenkit alazni kene... az atigalozasi topicban meg ugyanaz a felhasznalo.. lecserelne a fel csapatot.. ien neveket hangoztatva h lampard drogba,benzemad alves aguero,buffon... meg hasonlok...Te ilyen pesszimistának születtél?
jajjj máááá megőrülök!!!Legyen má valami hír!!
Pl:Dani alves és Keita ügyében megegyeztek a felek,már csak az orvosi vizsgálat van hátra és alá lehet írni a szerződést!!
Pl:Dani alves és Keita ügyében megegyeztek a felek,már csak az orvosi vizsgálat van hátra és alá lehet írni a szerződést!!
- Capon
- Llegenda del Barça
és öt milyen pozícióba szánná?Scumy írta:lehet Laporta csak viccel, és azt elővesz Kalap Úrat Barca mezben![]()

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Te iylen pesszimistának születtél?mindorokke_barca írta:hat en nagyon ovatos vagyok alves megiteleset illetoen... kicsit felek h nagyon sebezheto lesz a jobboldalunk ha alandoan fel fog futkoraszni...
most azt gondoljatok h mennyire negativan allok hozza a dolgokhoz... visszanezhetitek akit erdekel... de egyetlen egy nevet nem emlitettem meg akit le kene igazolnunk... sztem ezek mind ures beszedek... sokan keverik a fifa managerrel a valos eletet... sztem itt a forumon nincs senki olyan aki meg tudna mondani a tutit... ha lenne vki olyan... az nem a billentyuzetet koptatna hanem egy nagycsapatot edzene.. csak asziszitek h tudjatok h mi lenne a helyes dontes...felszines hirekbol pletykakbol iteltek meg szituaciokat...

- Capon
- Llegenda del Barça
Igaza van. A pics..a be is kéne zárni a fórumot, oldalt megszüntetni, netet lemondani...mindorokke_barca írta:hat en nagyon ovatos vagyok alves megiteleset illetoen... kicsit felek h nagyon sebezheto lesz a jobboldalunk ha alandoan fel fog futkoraszni...
most azt gondoljatok h mennyire negativan allok hozza a dolgokhoz... visszanezhetitek akit erdekel... de egyetlen egy nevet nem emlitettem meg akit le kene igazolnunk... sztem ezek mind ures beszedek... sokan keverik a fifa managerrel a valos eletet... sztem itt a forumon nincs senki olyan aki meg tudna mondani a tutit... ha lenne vki olyan... az nem a billentyuzetet koptatna hanem egy nagycsapatot edzene.. csak asziszitek h tudjatok h mi lenne a helyes dontes...felszines hirekbol pletykakbol iteltek meg szituaciokat...
lehet Laporta csak viccel, és azt elővesz Kalap Úrat Barca mezben

-
- Entrenador del Barça
hat en nagyon ovatos vagyok alves megiteleset illetoen... kicsit felek h nagyon sebezheto lesz a jobboldalunk ha alandoan fel fog futkoraszni...
Esetleg arról lesz szó, hogy kikre nem számit a klub.
Bár tartok attól, hogy Txiki beszél a nagy változásokról mindenféle konkrétumok nélkül.
Bár tartok attól, hogy Txiki beszél a nagy változásokról mindenféle konkrétumok nélkül.
Kaka érkezik:D:Dde jó lenne istenem!!
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Pontosan C.Ronaldo jövőre BArca mezben rugja a lasztit! EZAZZZZ! Amugy meg semmi hír még!Capon írta:Na mi az izé van már? Tixi olyan nevet mondott, hogy mindenkit lesokkolt vele és még nem tértek magukhoz?

Igen.
Klinsmann lesz az edző, Matheus még visszatér hozzánk a védelem tengelyébe de mellette még Hrutka is érkezik a padra
Komolyra fordítva: Alves, Keita ügye nincs lezárva.
Szóval vagy meglepetésember vagy Piqué. ....vagy senki
Klinsmann lesz az edző, Matheus még visszatér hozzánk a védelem tengelyébe de mellette még Hrutka is érkezik a padra

Komolyra fordítva: Alves, Keita ügye nincs lezárva.
Szóval vagy meglepetésember vagy Piqué. ....vagy senki

- Capon
- Llegenda del Barça
Na mi az izé van már? Tixi olyan nevet mondott, hogy mindenkit lesokkolt vele és még nem tértek magukhoz?
- Titinho
- Director del Fútbol
Igen de arról is szó volt, hogy Piqué-t csak a BL döntő után jelentik be hivatalosan, mivel a MU-nak még ezzel a döntővel tart az idény és etikátlan lenne előtte bejelenteni. Arra szerintem még várjunk csütörtökig.Replay írta:Nem akarom senkinek elvenni a kedvét, de ha tényleg lesz bejelentés, akkor sztem az Gerard Pique-é lesz.
Úgy tudom, már átesett az orvosi vizsgálatokon.
Alvés és Keita ügyében még folynak a tárgyalások a Sevilla vezetőivel.
És tényleg így van, az El Mundo-n pedig arról lehet olvasni, hogy ma tárgyalnak Alvés és Keita ügyében. A SPORT-on pedig az volt, hogy Txiki és Marc Ingla közös megbeszélésen vesz részt és utána lesz a média felé egy bejelentés. Ezek szerint nem jól tudták...
Vagy a 3. variáció az, hogy na most ugrik a majom a vízbe effektus (mint ahogy tavaly Saviola vagy Pepe a Madridnál) és valami teljesen titokzatos tranzakciót bonyolítottak le.

Áhh...ezek a következő hetek nagyon idegesítőek lesznek...bejelentik, nem jelentik, jön-nem jön, kevés a fizetés, kevés a pénz! Phúú...húzós napok elé nézünk emberek!

Més que un club

Nem akarom senkinek elvenni a kedvét, de ha tényleg lesz bejelentés, akkor sztem az Gerard Pique-é lesz.
Igaz, a MU-nak még van egy Bl meccse.
Igaz, a MU-nak még van egy Bl meccse.