Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én 900ftért vettem a könyvesboltba....lui1698 írta:És legalább jó sok pénzt kértek el azért a könyvért srácok?
Igen...1x végigolvastam és kb 1hete nyitottam, ki és kiesett 4 lapCFirpo3 írta:Hello!
Akinek megvan "Az FC Barcelona legjobb 50 futballistája" c. könyv, attól kérdezném, hogy neki is kihullottak a lapok?Mert nekem szinte az összes lap csak úgy kihullott, pedig nem használtam sokat, csak elolvastam... Elég gyenge módon ragasztották oda.
![]()
Ilyen:
Besz*rásCFirpo3 írta:Hello!
Akinek megvan "Az FC Barcelona legjobb 50 futballistája" c. könyv, attól kérdezném, hogy neki is kihullottak a lapok?Mert nekem szinte az összes lap csak úgy kihullott, pedig nem használtam sokat, csak elolvastam... Elég gyenge módon ragasztották oda.
![]()
Ilyen:
szajko írta:Mennyibe került? Egy ilyen nekem is kéne.CFirpo3 írta:-Egy Barcás póló
Mennyibe került? Egy ilyen nekem is kéne.CFirpo3 írta:-Egy Barcás póló
Nem tudom. Az fcbarcelona.com-ról rendeltem...barca99 írta:Ilyen póló kell.CFirpo3 írta:Egy Barcás pólóItthon lehet kapni valahol?
Barcaforever írta:http://shop.fcbarcelona.com/product_ima ... -48056.jpg
Ez nekem kegyetlenül tetszik.
nyáron terveztem, h arra megyek kiVaratrix írta:Sok sikert! Én túl vagyok rajta, és életem legnagyobb élménye volt a Brca-Almeria meccs.
Ilyen póló kell.CFirpo3 írta:Egy Barcás póló
köszi. már tervezem, h egy Gijón kaliberű meccsre kimegyek és bevásárló körutat tartokVaratrix írta:14 euro volt! A BArca Mega Store-ban!