Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.26. 10:45:44

Egyetértek Replay kollégával!
Itt nem elég 2-3 embert kicserélni, hanem tényleg ahogy ő is mondta radikálisabb lépéseknek kell bekövetkezniük és be is fognak következni. Még áprilisban amikor Pep ismertette a terveit a vezetőséggel, már akkor megmondta, hogy nagy átalakítást szeretne tartani a csapat körül. Ehhez kétség sem férhet szerintem...

A másik dolog pedig, hogy ahogy Rivaldo 11 kolléga írta: a radikálisabb átalakítás csak akkor megoldás, ha már az az egyetlen eszköz. Valljuk be...jelenleg ez az egyetlen eszköz. Mással én nem is értenék egyet. Az, hogy David Silvákkal meg Keitákkal nem nyerünk semmit, az szerintem nem igaz. Ha kialakul a CSAPAT, mint olyan, ami nálunk idén nem nagyon volt, akkor bármi lehet egy jó keretből, a lényeg, hogy csapat legyünk. A Sevillába sincsenek és nem is voltak teletűzdelve világsztárokkal, mégis 2x egymás után UEFA kupát nyertek, tavaly is ott voltak az utolsó előtti fordulóig a bajnoki elsőség megszerzéséért és azért mert náluk csapat volt, volt csapategység, megvolt a megfelelő szellem a csapaton belül, szinte "meghaltak" egymásért a pályán. Valahogy úgy érzem nekünk is erre kell törekednünk, mert idén és tavaly ez hiányzott belőlünk.

Én személyszerint nem értek egyet azzokkal, akik sztárokat hoznának ide tömegestől, sőt kifejezetten ellenezném ha most 2-3 világsztárt hoznánk. (Alvés elég nekünk) Nekünk most nem sztárokra van szükségünk, hanem ahogy Txiki is mondta, olyan játékosokra akik akarnak itt játszani és készek "meghalni" a pályán a Barca mezért és mindazért amit képvisel ez a mez, a klub. Piquének is csak ezért örülök "egyelőre". Mondjuk én mindig is a fiatalítás híve voltam, de ez már mellékes.

A mai híreket kommentálva: kész... :D A SPORT megint kitett magáért, a szokásos hét eleji pletykájukat megint lehozták: Ibrahimovic. :D Áhh...már tényleg nem tudnak miről írni.
Annak viszont örülök, hogy a Keita-Piqué páros már a miénk, az Alvés-Silva-Hleb triónak pedig örülnék ha a miénk lenne végre. Jó lenne már a héten lezárni legalább még kettőt. Alvés és Silva nagyon de nagyon jó lenne!!! Csak látnám már őket Barca mezben virítani... :wink: A nyár igazolásai számunkra ők lennének, plussz egy jó irányító, akiről még mindig nincs hír, sem pletyka.
Cacéres pedig nem ér 20 millát szerintem, ha már Garayért nem voltunk hajlandóak 14-15 millát kipengetni, akkor hagyjuk az egészet. Inkább Colocciniben kéne szerintem gondolkodni, a védelemben univerzális játékos, aki már elég tapasztalattal rendelkezik.

Na ismét jól kifejtettem a véleményemet... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 10:40:43

Rivaldo11 írta:Mind a ketten kiváló játékosok. A mondandóm lényege-ha nem fogalmaztam egyértelműen-az akart lenni, hogy ha nincs egy vezér a pályán( ez lenne nálam Kaká vagy Diego) aki megszabja a játék ritmusát, akkor megette a fene az egészet. Silvát el tudom képzelni az általam írt felállásban Henry helyén, Keita pedig Toure alternatívája, de egyikük sem "vezér". (Arra a Tass, Huba, Árpád hármasból kellene valaki :D )
Értem már mit akarsz mondani. Viszont olyan játékos, aki rögtön az első évben ideérkezése után vezér tudna lenni, nagyon kevés van. Karakterét tekintve Kaka, esetleg Lámpás (mondjuk ő nekem nem kell ide). Szóval bárki jön, nehéz dolga lesz a vezér szerepét megszerezni és ezt el is fogadtatni a csapattal.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.26. 10:31:41

Mind a ketten kiváló játékosok. A mondandóm lényege-ha nem fogalmaztam egyértelműen-az akart lenni, hogy ha nincs egy vezér a pályán( ez lenne nálam Kaká vagy Diego) aki megszabja a játék ritmusát, akkor megette a fene az egészet. Silvát el tudom képzelni az általam írt felállásban Henry helyén, Keita pedig Toure alternatívája, de egyikük sem "vezér". (Arra a Tass, Huba, Árpád hármasból kellene valaki :D )
Rivaldo-A Legnagyobb.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 10:25:56

Rivaldo11 írta:David Silvákkal meg Keitákkal-bár jó futballisták- semmit sem nyerünk.
Valóban? Hát nem tudom... Szerintem kumma jó játékos mind2. Keita van olyan jó mint Yaya, Silvát meg nem nagyon lehet a keretben kihez hasonlítani, de nagyon jó ő is. Ha jönnek, az hatalmas erősítés lenne. Legalábbis én így látom.
merx
Capitá del Barça

2008.05.26. 10:25:42

xbalix írta:Henk Ten Cateúgy néz ki h megy a Cselzitől... Hmmm hát sztem nem lenne rossz őt visszacsábítani!
nem lenne rossz? :shock: a lehető legjobb dolog lenne ami a nyáron a barcaval történne 8)
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 10:22:00

Rivaldo11 írta:Ettől tartok. Mármint a radikálisabb átalakításoktól. Az csak akkor megoldás, ha már az az egyetlen eszköz. David Silvákkal meg Keitákkal semmit sem nyerünk. A jövő évi csapat amit írtam az én "csapatom". Tudom hogy nem ez lesz, de szerintem ez lenne a legjobb megoldás. Kitalálni úgysem tudjuk mi lesz.
Egyébként meg ha nem 3 támadóval játszunk, Messi erényeiből óriási szeletet vágunk ki...
Megoszlanak a vélemények a radikális átalakitásról, de nem tehetünk ellene semmit, ez van.
David Silva egy elképesztő képességü, irányitásra termett, rendkivül technikás játékos, aki képes arra, hogy átvegye R10 helyét, igaz, egészen más stilus, de mindig jobb, mint Henry-t szivatni a bal oldalon.
Kétségem sincs afelől, hogy marad a 3 támadó, baloldalon Silva-val, jobbon Messi-vel, a középső támadó meg lehet Henry (erre van a legnagyobb esély), Eto'o vagy vki más, új ember.
Abban természetes egyetértek, hogy Kaká lenne a tökéletes megoldás, de erről kár és fölösleges agyalni, mert ez már álomkategória :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.26. 10:16:18

Ettől tartok. Mármint a radikálisabb átalakításoktól. Az csak akkor megoldás, ha már az az egyetlen eszköz. David Silvákkal meg Keitákkal-bár jó futballisták- semmit sem nyerünk. A jövő évi csapat amit írtam az én "csapatom". Tudom hogy nem ez lesz, de szerintem ez lenne a legjobb megoldás. Kitalálni úgysem tudjuk mi lesz.
Egyébként meg ha nem 3 támadóval játszunk, Messi erényeiből óriási szeletet vágunk ki...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 10:12:01

mindorokke_barca írta:egyetertek rivaldo 11-el...
Én nem :)
Kaká, Diego nem fog idejönni, kár ezen agyalni.
Egy ilyen klub jellemzően egy évben gondolkodik, hiszen azonnali eredmények kellenek, ezért fölösleges Milito-val számolni.
Henry biztos nem fog mégegyszer baloldalon játszani, valamint ha az egész taktikát megnézzük, itt radikálisabb átalakitások lesznek, nem egy-két poszton.

Lassan már fölösleges álmodozni, most már nagyon jól látszik, milyen lehet Pep csapata, kezdve Keita szerepével, vagy hogy az új baloldali irányitó David Silva lesz...
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.26. 10:11:16

Amúgy én úgy vettem ki a cikkből, hogy Güiza nem Eto'o pótlására jönne, hanem pluszba, a pótló játékos mellett érkezne. :lol: Ezq és/vagy Gudy helyett.
Amúgy meg hajlanak is arra, hogy eladják.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.26. 10:06:29

egyetertek rivaldo 11-el...
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.26. 10:01:58

Henk Ten Cateúgy néz ki h megy a Cselzitől... Hmmm hát sztem nem lenne rossz őt visszacsábítani!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.26. 09:59:58

Akárhogy nézem, a védősorunk Alves idekerülése esetén készen is lenne:
Alves-Puyol-Milito( Marquez)-Abidal. A padra kell viszont igazolni, mégpedig olyan futballistát, aki jobb bekket, és belső védőt is tud játszani.
Ez esetben Alvest, és vmelyik belső védőnket is helyettesítheti. A kp-n is megvannak a szükséges alapjátékosaink: Toure-Iniesta-Xavi. Melléjük érkezik -ugye nagyon úgy fest-Keita. Ha igazán nagyot akarnánk alkotni, akkor e négyes mellé Kakát szereznénk meg...nem is kellene más. Bár ez csak álom, Diego lenne a másik kiszemeltem. Rajta már a 2006 őszi Bremen elleni meccsünkön látszott, hogy vmikor kitűnő alternatívája lehet Deconak. Azóta még jobb lett. Ha nem jönne, akkor a Van der Vaart, Moutinho, Lucho, Daniel Carvalho, Pascal Feinduono ötösből választanék. Előre nem nagyon kell senki. Giovaninak meg kell találni az igazi helyét a csapatban. Bojan jövőre még jobb lesz, Messi, Henry-akitől szintén sokkal több várható, valamint az az Eto'o, akitől a világ minden pénzéért sem válnék meg, és aki ha végre letud egy szezont sérülések nélkül, meglövi a maga kb. 25 gólját.
Ennek fényében:
-----------------Valdes-------------------
D.Alves---Puyol---Marquez---Abidal
------------------Yaya------------------
-----------Iniesta/Xavi-----Kaká/Diego------
---Messi-----------------------Henry---
-----------------Eto'o-------------------
A kezdőm ez lenne. És igen., maradnék a 4-3-3-nál. Nem kell sok igazolás, akik viszont kellenek, azok létfontosságúak.
Van egy mondás, miszerint a fürdővízzel nehogy kiöntsük a gyereket is. Nekünk bomba keretünk van, eszetlenül nem szabad takarítani, csak meg kell találni azokat a pontokat, ahol frissíteni kell!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.05.26. 10:02:41-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.05.26. 09:31:06

Saha annyira jó játékos, az egyik kedvencem.Ha csatárt keresnék, őt venném meg.De hát biztos, h nem hoznák ide.Ő rosszkor volt a Mu-ban sokkal nagyobb pályát futhatott volna be.

Lucho-val mi van?Jön vagy nem?

Kitérve az egész háttérre, ezek után nem csodálkozom, h így szerepelt a csapat idén.Senki se foglalkozott semmivel.Ez úgy hiszem igaz volt a játékosokra és a vezetőkkel.Sztem egy 6-7 játékosokból álló frissítésre lenne szükség.

Örülnék, ha igazolnának egy csatárt Henry mellé, és nem 4-3-3-ban tudnának egymás mellett játszani. :wink: (Ha már Eto'o elmegy)
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.26. 09:26:26

Hát lehet hogy nagy vétel lenne de 20 millióért na majd kiderül Txiki-ék tudják mit akarnak... legalábbis remélem :D

Milito lenne a legnagyobb védő igazolás ha mihamarabb visszatérne!

Hleb tőlem jöhetne olyan Deco szerű játékos, bár Moutinho vagy Vd Vaart lenne a nagy fogás!

Ha fiatalítani akarunk tényleg, akkor nekünk nem Lucho González kell s emiett Hleb se lenne annyira jó választás talán...

Csatár posztra mivel Benzema nyet én Villa-t vagy Berbatovot favorizálnám utóbbi olyan Stoichkovos :D
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.26. 09:20:02

Most olvasom h a Fulham visszavinné Sahát a Unitedtől... Hát sztem nekünk se lenne rossz, padra el bírnám képzelni. Most lesz 30 éves, még lehet egy pár jó éve!
Rio Buscape
Barça B

2008.05.26. 09:16:24

Na végre egy értelmes mberke, és nem egy ujabb sztárjelölt CÁCARES, na ilyen játékos kell nekünk, erőszkos, igazi védő alkat :D

Én személy szerint nem venném meg Hlebet, nekem nem kellene sztem azon a poszton Iniesta sokkal jobb nála. Vérbeli irányító kell ide aki a játék szervezéséért felel. REmélem hozzánk jön Cácares
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 09:15:21

Asys írta:Kössz de közben már utána néztem! :wink:

Remélem ez a hír kacsa 20 millát nem adnék érte főleg azután nem ,hogy lemaradtunk Garay-ról (10 milla) és meg vettük Piquet!!!
Piqué (eleinte) nem lesz kezdő, Thuram lelép, Márquez távozhat, Milito egy évre kiszállt...Garay-t a Barca-nak még 15-18millióért árulták, Cáceres-szel óriásit nyernénk.
Véleményem szerint sokkal okosabb őt idehozni, mint Chivu-t, vagy Coloccini-t, netán Materazzi-t.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.26. 09:17:42-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.26. 09:09:35

Kössz de közben már utána néztem! :wink:

Remélem ez a hír kacsa 20 millát nem adnék érte főleg azután nem ,hogy lemaradtunk Garay-ról (10 milla) és meg vettük Piquet!!!
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 09:05:38

Asys írta:Caceres? Ki az? Néztem a Villareal keretét, ilyen nevű játékos nincs, vagy ez vmi becenév?

:?:
Jose Martin Caceres Silva, 21éves középső védő (Uruguay), (félig) Villarreal tulajdona, a mostani szezonban a Recreativo-ban játszott, ára kb. 20millió lenne.
Óriási tehetség, vinné a Madrid, Chelsea, olaszok stb.
Egyértelmüen Milito pótlására érkezne, csak a Villarreal nehezen engedi el, hiszen következő szezontól már alapemberként számoltak volna vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.05.26. 09:09:36-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.26. 08:59:39

Caceres? Ki az? Néztem a Villareal keretét, ilyen nevű játékos nincs, vagy ez vmi becenév?

:?:
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 08:55:06

Asys írta:
Csak a Barca! írta:Mai hírek: a spanyol médiákból (Mundo, Sport, Marca)

Egyöntetűen arról számolnak be, hogy tegnap Caceres menedzsere, aki egyébként Daniel Fonseca, tárgyalt Txikivel és megszületett az egyesség, már csak a Villareallal kell megyezni érte.
Ezt a hírt nem értem! Fejtsd ki lécci!

Köszi mindenkinek a tájékoztatás :)
Ezen mit nem lehet érteni? :)

Közben Mundo irja, hogy Eto'o fontosabb a Milan-nak, mint R10.
André T.
Jugador del Barça

2008.05.26. 08:45:32

Hátha már Lúchó és Moutinhó között kell választanom akkor természetesen
Joao a favoritt indokaim:
1.kb.22 éves ellenetéten Lúchóval szemben aki 28.
2.Remekül cselez és nagyszerű irányitó a Sportingnál.
3.Ő legalább elmeri válalni a lövést és az mindig veszélyes mert nagyon
érzzi a kaputt és láttamtőle sok olyan gólt amitt kb.20-22 m-ről lőtt.
noname
Llegenda del Barça

2008.05.26. 08:43:53

Asys írta:Nem tudom ,hogy ki hogy van vele de szerintem elég nagy a csend!

A távozókért nagyon nem jelentkezik be senki vagy csak mi nem tudunk róla, félek hogy nem lesz itt akkora megújulás mint szeretnénk, mert akiket elakarunk adni végül a nyakunkon maradnak...
:roll:

Ti hogy látjátok?
A távozókért nem csodálom h nem kapkodnak, hiszen végülis mindannyian gyengén játszottak most 2 szezonon keresztül, de azért ne feledjük el h kiváló játékosokról van szó, szóal el fognak ők kelni! :wink:
A Fifa egy szégyen
Asys
Entrenador del Barça

2008.05.26. 08:43:12

Csak a Barca! írta:Mai hírek: a spanyol médiákból (Mundo, Sport, Marca)

Egyöntetűen arról számolnak be, hogy tegnap Caceres menedzsere, aki egyébként Daniel Fonseca, tárgyalt Txikivel és megszületett az egyesség, már csak a Villareallal kell megyezni érte.
Ezt a hírt nem értem! Fejtsd ki lécci!

Köszi mindenkinek a tájékoztatás :)
Replay
Director del Fútbol

2008.05.26. 08:38:17

Úgy tünik, a héten végre tényleg történhet vmi.
Piqué, Keita-t bemutathatják, de nagyon közel Alvés, Silva és Hleb.
Benzema továbbra is lehetetlen, ezért Adebayor-ról cikkeznek.
Sport tovább kever, ezúttal már Ibrahimovic-ot is emlegetik, Eto'o távozása esetén, mig a Mundo Güiza (15millió) leigazolásáról ir.
Lezárt