azért erre nem vennék mérgetSubinho írta: ez a real idén sztem nem lesz versenyben!!! sokkal inkább az EB győzelemtől duzzadó spanyolokkal teli valencia!!! figyeljétek meg, a real nem lesz az első kettőben!!!

azért erre nem vennék mérgetSubinho írta: ez a real idén sztem nem lesz versenyben!!! sokkal inkább az EB győzelemtől duzzadó spanyolokkal teli valencia!!! figyeljétek meg, a real nem lesz az első kettőben!!!
Tavaly még csak a fórum fele kívánta padra tenni...Most kb a 90%...Sztem pedig a legjobb döntés lenne. Az EB-n is milyen jó, h nem volt ott. Az az ember már nagyon gyenge, hiába volt régen nagy klasszis.
Robben-t nem a szép játék miatt lett írva, hanem hogy ő pótolja a balsz szélső poszton Robinhot.robbent gondolom a szép játék miatt írtad, ami igaz is, de Drenthét miért írtad le? szép játékot tőle aztán várhatsz, ő egy balfsz, a Real legrosszabb igazolása az utóbbi években,
nem azért csk raul mert a legrégebben játszik a realban hanem azért mert a legtöbbet tette a klubért és megszolnák schustert ha kispadra tenné ugyhogy én momentán biztos vagyok abban hogy raul nem lesz csereAtyec írta:Bár kérdésem költői volt, azért köszi, hogy elmagyaráztad. Valszeg az a baj, hogy a magyar fociból indulsz ki. Arrafelé nem jellemző, hogy valaki azért legyen biztos csapattag, mert csk. (Fordítva inkább logikus.) Tehát igenis gondolom, hogy leülteti, ha nem hozza, amit elvárnak, max 1-2 meccsel többet szerencsétlenkedhet, mint egy átlag.
robbent gondolom a szép játék miatt írtad, ami igaz is, de Drenthét miért írtad le? szép játékot tőle aztán várhatsz, ő egy balfsz, a Real legrosszabb igazolása az utóbbi években, miatta képes v.ok meccset nézni, mindig felvidít a hülye mozgása, és amikor 10m-ről képes volt 15m-rel mellé lőni tavaly, hát ott lefordultam a székről a röhögés miattmezeibela írta:robben,drenthe.
Sanjana nem tok benne hinni, de nagyon remélem h igaz.Robinho talán az egydüli játékos, aki a közönségért játszik madridban és szeretni is lehet a játékát.Ha eladják legalább egy csatáruk se marad aki szépen játszik.danko94 írta:15:54 - Robinho átigazolási ügye 30+2 millió eurós összegben lezárult. A transzfer csak azért nem hivatalos, mert a Real Madrid még cseréről szeretne gondoskodni.
Bár kérdésem költői volt, azért köszi, hogy elmagyaráztad. Valszeg az a baj, hogy a magyar fociból indulsz ki. Arrafelé nem jellemző, hogy valaki azért legyen biztos csapattag, mert csk. (Fordítva inkább logikus.) Tehát igenis gondolom, hogy leülteti, ha nem hozza, amit elvárnak, max 1-2 meccsel többet szerencsétlenkedhet, mint egy átlag.bty írta:raul marad bent ő a csapatkapitány nem gondolod hogy az elmult 5 év ikonját letszi kispadra schuster nem őneki biztos helye van villa csere lenne vagy nistelrooy lenne nem tudom vagy talán kimenne villa szélre mint a barcanal alán még ezt tudom elképzelniAtyec írta:Ha Villat megveszik mi lesz Raul-lal?
Az uccsó mondatom az csak egy poén!! Egy bajnokság úgyis becsúszikBuitre írta: hú de nagy arcok vannak mostanában errefelé![]()
no, lassan kezdődik a Liga, kíváncsi vagyok, h az új Barca hogy fog muzsikálni a spanyol csapatok ellen
hú de nagy arcok vannak mostanában errefeléEz a két bajnokság amit nyert azmeg pffff legyen vele boldog az elkövetkezendő 40-50 évre!!!!
Na Van der Vaart is leírta magát!! Amíg a Realhoz nem került folyamatosan azt hajtotta hogy a Barcelona a kedvenc csapata!!! Erre elmegy a Reálba. Talán azért mert itt a kutyának sem kellet. Azt meg hol olvasta hogy a világ legjobb csapata a Reál??? Talán azt is a KS-ben.... Mert az utóbbi évek nem azt mutataják hogy a Reál többet érne egy marék molylepkénél nemzetközi szinten. Ez a két bajnokság amit nyert azmeg pffff legyen vele boldog az elkövetkezendő 40-50 évre!!!!socio66 írta: Van der Vaart is,a KS-ban közölt interjújában.
-Örülsz hogy itt lehetsz?
-persze,hiszen a Real a világ legjobb csapata!
-Ó,de hízelgő!
-De hiszen ha így gondolom!
aztán két vagy három év múlva elmegy a Chelseába...
Ne aggódj, jó esély volt rá, hogy visszahozza!de áááááá még most se tudom megérteni 80 milliot ajánlani mert oké hogy valamennyit visszahoz a mezeladásokbol meg reklámokbol stb de azért ez nem egy beckham szintű játékos (piár oldalát nézve)
[Papíron nekünk volt.bty írta:és ki volt olyan bombaerős az elhizott ronnie? vagy talán a meccshiánnyal küszködő deco? de még sorolhatnék pár nevet eto'o hozta egyedül a szintet de ez csak ennyire volt elég ott viszont nincsenenk olyan bajok mint nálunk voltak tavalyi szezonbanbarca0417 írta:tavaly nekünk volt messze a legerősebb keretünk.....sokra mentünk vele...